Hol vetted a betétet és mennyiért ha szabad tudni!
Otthoni helyi tekerésekre jó lenne!
bringabutikban 2 ropi volt
de decában is van, csak ott 3 mátyás
Hol vetted a betétet és mennyiért ha szabad tudni!
Otthoni helyi tekerésekre jó lenne!
az sem igazán jó sztem, nem igazán tartós használatra kitalált dolog
jövõ évi xt trekking pedál viszont nagyon jónak látszik. csak nem occsó
Shimano XT SPD Trekking Pedals T780 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
nekem a városi felhasználás miatt lenne érdekes a feles spd
mopst 520-at használok, ami nagyon frankó, de néha napján jó lenne sima cipõvel menni (ha pl., sokat kell gyalogolni, vagy ilyesmi). Most szereztem egy mûanyag taposót bele, aztán majd meglássuk hogy muzsikál.
Tanácsot kérnék:
Vennék SPD cipõt + egy oldalon SPD-s pedált a hosszabb tekerésekhez. Viszont szeretem a lefeléken megengedni a bringát, olyan DH stílusban, amikor is nem az SPD oldalát használnám a pedálnak.
Mûködõképes lehet ez így? Milyen cipõt, pedált kellene vennem?
Elõre is kösz a tanácsokat.
Pont lefelé ad nagyobb biztonságot és élvezetet az SPD rendszerû pedál, az egyoldalasokkal az a baj mindig az spd-s oldal fordul lefelé, forgatnod kell a pedált amikor be akarsz lépni, inkább valami keretes spd-ben gondolkodj. Shimano M647 Clipless SPD Pedals | Buy Online | ChainReactionCycles.com vagy Crank Brothers Mallet 3 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com Cipõnél pedig minél merevebb a talpa annál kevésbé fárad el a lábfejed a tekeréstõl, persze annál kevésbé kényelmes gyaloglásnál.Tanácsot kérnék:
Vennék SPD cipõt + egy oldalon SPD-s pedált a hosszabb tekerésekhez. Viszont szeretem a lefeléken megengedni a bringát, olyan DH stílusban, amikor is nem az SPD oldalát használnám a pedálnak.
Mûködõképes lehet ez így? Milyen cipõt, pedált kellene vennem?
Elõre is kösz a tanácsokat.
Viszont szeretem a lefeléken megengedni a bringát, olyan DH stílusban, amikor is nem az SPD oldalát használnám a pedálnak
Google szerint saját stoplija van (kép alapján nagyon hasonlít a Shimano-hoz). A véleményezések alapján én nem vettem volna meg.
Sziasztok,
pár napja szert tettem egy Tioga Clipman SPD pedálra. Elsõ darab, sosem használtam még ilyet, úgyhogy gyorsan le is lombozódtam, ugyanis úgy tûnik, hogy a Shimano stopli nem megy bele. Lehetséges ez vagy erõsebben kell próbálkoznom?