Jelentkezz be Regisztrálj
Sima pedál vs. SPD
Posted 2012. June 18. - 12:03
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. June 18. - 12:00
Szintén iparis, úgyhogy szar nem lehet, szerintem beújítom. Még egyszer köszi!!!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. June 18. - 11:40
update : megmértem 430
Posted 2012. June 18. - 11:33
Ez se rossz: Spyral Branch NYC Pin Light Black csapágyas pedál - Platform - bikepro.hu
Melyik a könnyebb szerinted? A tiednél nem találtam pontos súly adatot.
Posted 2012. June 18. - 10:44
Posted 2012. June 18. - 10:36
Az elvárás az lenne, hogy jó minõségû legyen, no spd, és könnyû.
Posted 2012. May 24. - 15:55
Elõre bocsi ha nagyon hosszú vagyok.
Lenne egy problémám nem tudom volt-e már korábban, szó róla, de bevallom nem olvastam át a 150 oldalas topicot... Szóval országutizom (hobby) és eddíg egy régi pedált használtam klipsz-el, ez viszont megérett a cserére, és mindenképp másik kellene. Szeretnék majd idõvel áttérni a stoplis megoldásra, viszont cipõre még egy ideig gyûjtögetnem kell. Szóval valami köztes megoldást szeretnék találni, amíg a cípõ megérkezik. Az apro-ban használtan akad néhány Look pedál, ami nekem megfelelne, ehhez jönne még a stopli is. A csavar: Valahol láttam (már nem tudom hol) olyan klipszet, amelyet ilyen típusú (SPD vagy Look) pedálba be lehet illeszteni, és klipszesként használni. Sajna nem találom sehol ezt a klipszet viszont eszembe jutott egy másik megoldás. Van a Shimano klipsz, ez: http://pajtasbicikli...es/klip0002.jpg és nagyon gyanúsak a furatok, esetleg egy ilyenre nem lehet felerõsíteni egy stoplit, és azzal használni a pedált? Van valakinek ilyen tapasztalata?
Posted 2012. April 23. - 19:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. April 23. - 17:58
Posted 2012. March 19. - 13:35
...na még egy érv a színes mellett. Amióta használom egyszer sem estem, pedig volt meleg helyzet. Ígérem ez volt az utolsó a fekete ellen!
ez mindegyikre ervenyes, amit irok.
Posted 2012. March 19. - 11:32
...na még egy érv a színes mellett. Amióta használom egyszer sem estem, pedig volt meleg helyzet. Ígérem ez volt az utolsó a fekete ellen!
én a normált használom 4. éve és én sem estem soha sem az spd miatt
Posted 2012. March 19. - 09:27
Ridley Noah Fast
Posted 2012. March 18. - 14:56
én egyensúlyvesztés miatt még nem estem spd-st. de egy gyönyörû lány miatt megállva nem sikerült kioldani a bal oldali pedált... rajzfilmbe illõen lassú borulás volt.
megérte
nem normal korulmenyek kozott ertettem, hanem le akarod tenni a labad, nem enged a pedal - egy pillanattal kesobb oldasz, mint eleg idod lenne letenni a labad.
Posted 2012. March 18. - 11:54
siman reszemrol egyszer nyaltam az spd miatt, de akkor is azert, mert elotte sarban mentem, es nehezebben oldott ki, amikor beleszaradt, mint szamitottam. szvsz ugyis azon mulik, hogy idoben oldasz e, mert ha megvan a pillanatnyi egyensulyvesztes, akkor mar tokmindegy, hogy mi miatt oldott ki lassabban, mert ugyis eldolsz.
én egyensúlyvesztés miatt még nem estem spd-st. de egy gyönyörû lány miatt megállva nem sikerült kioldani a bal oldali pedált... rajzfilmbe illõen lassú borulás volt.
megérte
A morcos.
Posted 2012. March 18. - 11:06
Posted 2012. March 18. - 10:53
És akkor ezzel a Wellgo-val mi a helyzet?Van olyan jó mint a Shimano?Ezt milyen irányban lehet oldani?
én Shimanoban gondolkodnék
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2012. March 18. - 09:58
Posted 2012. March 17. - 21:58
Szerintem is teljesen jó a fekete stopli, azt is ki lehet tépni bármerre ha nincs tökig meghúzva a rugó. 50 éves kollégám pont most vett cipõt, minden gond nélkül belejött a fekete stoplival, nem kell tõle tartani...
...jól van na! Most meg fogtok verni amiért a másik stoplit promótálom??mi is feketével kezdtünk a barátnõmmel együtt semmi probléma nem volt vele, nem kell erõsre állítani a rugót és kész
Ridley Noah Fast
Posted 2012. March 17. - 11:40
Soha nem próbáltam még az spd rendszert,most viszont rajta vagyok.Nézegettem a stoplikat,miért árulnak plate(alátét) nélkülit?Ez mindenképpen kell hozzá,nem?Ez a Wellgo van olyan jó mint a Shimanok?Ez melyik fajta?Olyan amelyik csak kifelé old vagy olyan amit minden irányban ki lehet oldani?
És akkor ezzel a Wellgo-val mi a helyzet?Van olyan jó mint a Shimano?Ezt milyen irányban lehet oldani?
Posted 2012. March 17. - 11:05
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.