Jelentkezz be Regisztrálj
Sima pedál vs. SPD
Írta 2005. szeptember 05. - 11:21
Szerintem egy normális sportcipó gyártónak illik tudnia, hogy egy X-es lábra mekkora sportcipó illik az adott felhasználásra. Pl. a sziklamászó cipõm is utcaival azonos méretû, mégis sokkal kisebb, szinte szorít, pont ahogy kell.
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 02. - 13:24
Update: ezek szerint Jorusnak is ugyanaz a tapasztalata, mint nekem :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 02. - 13:23
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. szeptember 02. - 13:20
Írta 2005. szeptember 02. - 10:29
Szia Lófarkas!
Nem te árulod véletlenül az egg beateredet az apróban? Szabad tudni, hogy mi az oka, mi nem tetszett rajta?
De, én árulom. Még megvan, tessék lecsapni rájuk: http://www.bikemag.h...hp?siteid=47052
Azért válok meg tõle, mert kicsit lazább a rugója, mint ahogy én szeretem. A szabad lábmozgás is nagyobb, mint az SPD-ben, úgyhogy más érzés, kevésbé fixen tartja a lábat, és nekem ez nem jön be. Ezen kívül rájöttem, hogy nem akarom cserélgetni a pedált a két bicóm között, ha meg vennék eggbeatert a másikra is, az egy zsák pénz megint. Inkább eladom ezt, az árából veszek egy olcsó SPD-t a régi mellé, és mindkét bicó meg van oldva, meg marad is egy kis lóvém, ami most nagyon kell. Meg végülis az se rossz, hogy mások bicóját is tudom használni.
Sajnálom, hogy nem szerettem bele, mert pillekönnyû, szép, könnyebb belelépni, mint az SPD-be, és tényleg nem kopog a stopli (2mm-el laposabb az SPD-nél, és így még a kopott talpú cipõmbõl se lóg ki).
Írta 2005. szeptember 01. - 21:23
Mindenféle zajnak lehet bármilyen bizarr forrása. Tegyél föl egy másik pedált tesztként, és kiderül. Én a lánckerekeket, átdobót és a láncot nézegetném elõször, de lehet a pedál is.
tenyleg a pedal volt, kicsereltem egy masikra, tok csond lett.
mar csak azt nem tudom, mit csinaljak a mechanika pattogasaval, emiatt nem cserelnem le, plane 500km utan :|
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. szeptember 01. - 14:58
Ez nem csak a Shimano-ra, de az összes bringás csukára áll. Nekem Adidas van és másfél számmal nagyobb, mint az utcai méretem. Így fincsi.
Ezzel nem értek 1et. Utcai cipõm 46os, Diadora bringáscipõm 45ös. Pont jó, mert végig ér benne a lábam, így rohadtul lehet vele húzni is a pedált, mert nem tud benne egy mm-t sem hátracsúszni a lábam. Két zoknival hidegben már nem hiszem, hogy beleférek, de majd a kamásli segit. Ha meg rohadás hideg van, akkor GÖRGÕ, bent a kellemes klímájú garázsban.
Írta 2005. szeptember 01. - 14:34
Nem te árulod véletlenül az egg beateredet az apróban? Szabad tudni, hogy mi az oka, mi nem tetszett rajta?
Írta 2005. szeptember 01. - 09:59
Írta 2005. szeptember 01. - 09:11
nem tudom lokalizalni a hang forrasat, csak annyit hallok, hogy a hajtas jobb oldalarol jon, lentrol, es szeretnem azt hinni, hogy nem a hajtomuvet hallom...
tapasztalt mar vki ilyet? :| rohadt idegesito plane, hogy egyebkent nema kuss az a canga.
amugy egy feloldalas bbb pedalrol van szo.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. augusztus 29. - 09:12
Nekem is felhívta a figyelmemet az eBike hogy 1 számmal nagyobb Shimano kell mint az utcai cipõm. Igazuk volt...
Ez nem csak a Shimano-ra, de az összes bringás csukára áll. Nekem Adidas van és másfél számmal nagyobb, mint az utcai méretem. Így fincsi.
Írta 2005. augusztus 29. - 08:53
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. augusztus 28. - 18:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. augusztus 28. - 16:49
Írta 2005. augusztus 28. - 15:31
Tudom, nem gyaloglásra találták ki, de azt is kell benne azért egy kicsit néha.Na de ez nem ehhez a témához tartozik...
Én már teljesen megszokottan járkálok benne. /merevtalpú shimano/
igaz, nem túratávon, de egésznap el avgyok benne suliban, vagy ha városba megyek.
megszokható.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 28. - 14:11
A kényelmes járás és a hajtáshatékonyság meg kontraszelektív - én speciel nem nagyon bánkódom, hogy járni kényelmetlen, ha tekerni szuper benne - de ha sokat mész gyaloglós túrára, talán érdemesebb egy "túrásabb" modellt venni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. augusztus 28. - 12:34
Írta 2005. augusztus 22. - 07:35
Na, most sok okosat mondtam....
másnak hajtok, mások hajtanak"