Nos, attól függ, hogy leteszed-e a lábad felmenetel közben egyszer-egyszer a technikásabb részeken. Lényegesen nehezebb újra beindulni egy 20%-oson SPD-vel. Mondjuk Eggbeater ebben is pöpec. De helyes technikával - azaz le kell gyõzni az azonnal bekattanni akaró kényszert - sima SPD-vel is gyerekjáték. Hatékonyság ugye nyilván nem kérdés.
agneovo - igen, fel lehet simán menni, én pl felmegyek, pedig nem vagyok egy atomállat
:scared:
A nagykevélyre eleve van több olyan hely ahol tolni kell felfelé mert lehetetlen felmenni, viszont lefelé itt még el tudom képzelni hogy valaki lejön de spd pedállal nagyon meleg... Ha jársz egyszer arra ezt látnom kell.
Nekem már ott gondom van, hogy van több meredek köves szakasz vizmosásokkal. Kicsit megpörög a hátsó kerék vagy az elsõ valahogy belekerül egy vizmosásba hát én mindig eltanyázok SPD-vel. Ha kövekre esem akkor fáj is
Ha valaki megy egyszer Nagykevély vagy Kiskevély környékére SPD pedállal akkor szóljon már ... tanulnom kéne.
Na szóval vettem ezt a KONA platform pedált (ma mentem is vele egy ivet semmi különös) miért olyan nagy a mérete ? Ha sima kisebb pedált vettem volna az jobb valamire ?