Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3378 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

báj dö véj:
ki hol teker itt pesten?

ajánlom a Lokálpatrióta rész.

ne a techbe szervezkedjünk "túrákat"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
off btw:

budaörs, shellkút-domb utca-kfki-csillebérc-normafa-kilátó-szépjuhászné és vissza a kis kör, és ugyanez fel a hhh-ig és vissza a nagyobbik. persze millióegy útvonalvariáció van, tehát...

Flacsi

Flacsi

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Üdv Srácok,

na kérem az spd pedál-cipõ kipróbálásra került éles körülmények között is!
jan 14-én a kora tavaszi idõben pedró barátommal nyomtunk egy Hármashatárhegy-Normafa túrát, és kiválóan éreztem magam a patent-pedállal!
Az elején paráztam, h mi lesz, de szinte észre se vettem, h be vagyok csatolva, csak nyomtam-húztam-tekertem!
Hatékonyabb voltam vele sokkal, fõleg így, h nem éppen a legjobb az állóképességem így tél közepén, mert ugye ilyenkor nem szoktam tekerni, de nagyon ment!
Nehezebbnek hittem, mint valójában!
Pedig nem nehéz, tök természetes vele tekerni!
Egyszer sem estem el, van egy emelkedõ, amit nem tudok kitekerni : a hármashatárhegyi füves reptés után a sárga túraútvonalon, útban Hüvösvölgy felé- na ott felfele megálltam és kicsatoltam és feltoltam-mondom év eleji forma!

báj dö véj:
ki hol teker itt pesten?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egyébként a race face gyárt pedálokat? (me csak beírtam a jó minõségönek)

Ne írj olyat, amit nem tudsz.

A sebesség mindent megold.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

http://www.raceface.com/

milyen meglepõ :)

igen itt már én is kerestem a RF pedáljait, ;)
nemtaláltam ezért kérdeztrem rá, hogy egyátalán léteznek-e ilyen szerzemények, mert szvsz nincsenek!

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
egyébként a race face gyárt pedálokat? (me csak beírtam a jó minõségönek)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
http://www.raceface.com/

milyen meglepõ :)

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
tudsz nekem a Race Face-re vmi linket adni, mert nem találtam!?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

XC
u.i.: gondoltam is hogy lehet versenyarcra gondolsz, de mondom biztos vmi tuti pedálgyártó ilyen névvel is! :D

eztet itten nem nagyon értem de mind1
de mondjuk a Shimano is jókat gyárt
http://ebike.hu/term...dal/normal/1227 ez szerintem jó és jól is néz ki

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
XC re kellene a pedál, egyenlõre nme akarok semmilyen stoplis megoldást azért szeretnék platformot!

u.i.: gondoltam is hogy lehet versenyarcra gondolsz, de mondom biztos vmi tuti pedálgyártó ilyen névvel is! :D

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
bocsika elírtam :( Race Face így van hejessen csak a "v" közelvan a "c" betühöz

de mijen stílusban is nyomulsz? me ha nagy igénybevételnek van kitéve akkor ha enm iparis akkor hamar szétmegya csapágyazás, de azt ki lehet cserélni ha nem iparis de az nem is megy szét :) me ha má nagyon kotyog de mégjobb ha elkezd kotyogni valszeg szétmentek a gojók és azt ki lehet cserélni de ha hagyod kotyogni akkor elkopik a csapágyház és akkó b***hatod

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

vegyél Race Fave-t ha jó minõségüt akarsz de ha nem akarod h a pedál drágáb legyen a bringánál ezeket is megveheted és attól is függ mire akarod használni

nme találom hogy ki gyártja ezt a Race Fave-t, meg hogy hol lehet kapni+mennyiért!?:confused:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

A Egg Beater C és SL között mennyi különbség van ? Azt látom, hogy 28g, de ezen kivül van valami érdemi különbség, amiért megéri azt a plusz pénzt, amenyivel drágább az SL?

Sztem nem sok. A C állítólag hajlamos rozsdásodni, az SL meg nem annyira (a rozsdamentes acél már csak ilyen...)
Azon kívül... 28g.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

a kettõ pedál közül melyiket lenne érdemesebb venni, vagy esetleg ezeknél jobbak (minõségben) ?

1. http://ebike.hu/term...edal/normal/395

2.
http://siteadmin.web...S=13&B=8&TA=470

vegyél Race Fave-t ha jó minõségüt akarsz de ha nem akarod h a pedál drágáb legyen a bringánál ezeket is megveheted és attól is függ mire akarod használni

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
A Egg Beater C és SL között mennyi különbség van ? Azt látom, hogy 28g, de ezen kivül van valami érdemi különbség, amiért megéri azt a plusz pénzt, amenyivel drágább az SL?

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
a kettõ pedál közül melyiket lenne érdemesebb venni, vagy esetleg ezeknél jobbak (minõségben) ?

1. http://ebike.hu/term...edal/normal/395

2.
http://siteadmin.web...S=13&B=8&TA=470

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Az a tény, hogy jelenleg egyetlen mûködõképes géppel rendelkezek, nagyban leegyszerûsíti a boltbajárós kérdést. :)

ha az az egy nem egy x<5000Ft . akkor javaslom a gyalogolást ;)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Én meggyõzhetõ vagyok. A platformos-átszerelõs jó ötlet. Az a tény, hogy jelenleg egyetlen mûködõképes géppel rendelkezek, nagyban leegyszerûsíti a boltbajárós kérdést. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Lehet, hogy mixelt pedál elõnyös, ha valaki még fél a becsatolásos elesésektõl. Ha épp félõs vagyok ,akkor a taposós felét használnám, ha bátor vagyok a patentos felét.

És így akkor sose tanulsz meg nem félve tekerni..
én az elsõ idõkben a "rosszabbik" lábamat beakasztottam, a jobbikkal pedig nem.
ehez nem kell kétoldalas..

Meg talán nyáron lehet, hogy szeretnék a vékony sportcipõmben túrázgatni, nem belesülni a bringásba, mert minden évszakra azért nem futja......

1-2ezer egy platform pedál. akkor inkább tessék egyet venni pluszba, kicserélni meg ~3perc ;)

Bloo

Bloo

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Lehet, hogy mixelt pedál elõnyös, ha valaki még fél a becsatolásos elesésektõl. Ha épp félõs vagyok ,akkor a taposós felét használnám, ha bátor vagyok a patentos felét. Meg talán nyáron lehet, hogy szeretnék a vékony sportcipõmben túrázgatni, nem belesülni a bringásba, mert minden évszakra azért nem futja......Boltba még a százezernél kicsit kevesebbet érõs bicómat sem vinném, mert ameddig leszedegetem a villogót, km-órát stb... , megromlik a tejföl...mert hogy ezeket is simán ellophatják.