https://totalcar.hu/...ra-core-2-2022/
szep bico, csak a felszereltsege ize.
Szép..de...Ha még hozzáraksz 10%-ot, kapsz egy új SLX/XT-s bringát, jó fékkel, csúcs kerékszettel, ugyanúgy karbon vázzal. Szóval olyan bringát, amit ha megvettél, nem azon gondolkozol, mit is kéne rajta lassan lecserélni. A sötét színűek augusztusi v szeptember/októberi szállítására már ki se térjünk, az kb közröhej kategória....
https://www.canyon.c...!accordions=1_0
marton módosította - 2020. április 21. - 00:01
szep bico, csak a felszereltsege ize.
Nagyon tetszik nekem is, és a geometriája is nagyon jó lett, de 1 millió (3e eur) felett ilyen felszereltséget adni... még ha a kerék mellett el is megy az ember szó nélkül, a váltásból belefért volna egy GX, (ha csak a sor, már akkor is győzelem...) illetve akár csak egy filléres shimano fék, mert még az is használhatóbb (legalább működik) mint a sram.
Yt IZZO https://www.youtube....h?v=w90PUm6iVyg
Az új trail bringájuk.
https://www.yt-indus...sCategory/73662
zeezoltano módosította - 2020. április 19. - 22:10
arn módosította - 2019. május 17. - 07:11
Sziasztok!
Jóideje látótérbe került a YT nálam is, és most nagyon akciós lenne az a modell, amit kinéztem. Viszont nincs raktáron kb. semmi.
Van opció azon kívül, hogy írok nekik, hátha valahol global szinten lepattan egy S-es modell? Gondolom először az európaiaknak kellene írnom, aztán hátha...
Köszi!
Olyan cég, mint a Canyon. Nem árulnak boltban csak a honlapjukról tudod a bringát megvenni. Ami ott nincs - az már nincs.
Az év végi akciózásuk kb Szeptember végén - Októberben szokták kezdeni. Jó áron ilyen bringát már csak akkor vehetsz legközelebb.
Mivel direkt értékesítenek sok jóban nem reménykednék de egy próbát megér.
Sziasztok!
Jóideje látótérbe került a YT nálam is, és most nagyon akciós lenne az a modell, amit kinéztem. Viszont nincs raktáron kb. semmi.
Van opció azon kívül, hogy írok nekik, hátha valahol global szinten lepattan egy S-es modell? Gondolom először az európaiaknak kellene írnom, aztán hátha...
Köszi!
Grande módosította - 2018. november 09. - 10:03
Ez az első egytányéros rendszerem , de gyorsan megszoktam. Az elején furcsa volt a 2x10 képest a nagy ugrások de viszonylag gyorsan átléptem ezen a problémán. Ahol számomra zavaró voltak a nagy ugrások az a középső tartomány volt, de imádom ügy ahogy van.
Sokáig vaciláltam aztán végül is egyrészt az ár érték arány gyözött meg a másik nagyon fontos hogy a barátikörben 3 is van és mindegyiket imádja a gazdájuk, hozzáteszem nagyon is érthető módon.
kb 10 nap alatt ért ide és egy hónapja van meg.
Egy dolgot cseréltem rajta a Guide RS fékeket a szintén 4 dugós XT-re ennek csak annyi oka volt hogy minden bringákon shimano van.
És hogy tetszik a 9-46-os e13 fogsor? Az tetszik, hogy nem két fognyi ugrás van a két legkisebb lánckerék közt: 9-10-12-14-17-20-24-28-33-39-46
Nem biztos, hogy ezt választanám, de ha már ez volt a bringán, akkor miért ne.
reviews.mtbr.com/ethirteen-trs-9-46t-11-speed-cassette-review
Igen, ugyan az és nagyon köszönöm neki hogy rábeszélt erre a bringára.
ez az... mindent ki kell probalni. en semmire sem mondom, hogy nem jo, amig nem hasznalom meg akkor is ugye ez az en velemenyem es ami nekem jo, lehet masnak nem.
Vagyunk így egy páran, hogy kiállunk határozottan valami mellett vagy ellen úgy, hogy még csak nem is próbáltuk.
Zoli, Dante YT-ja nagyon finom kis gép egyébként. Ez ugyanaz a modell, mint a tiéd, ugye?
Azért lehet még Dantétól eltérő vélemény is ugye?
Sőt mintha neki is változna.
Pl Mikor gondolkoztam a 29-es vásárlásán végig azt mondta hogy csak merevseggű karbon semmi más, még akkor is amikor már megrendelte a Canyon LUXot. Természetesen mikor megjött akkor már csak az xc ösztelos volt a tuti.
Erre nagyon konkrétan emlékszem.
Az durván jó ár! Mikor Saalbachban jártam meg Kirchbergben a Fleckalm trailen, vagy Gerlosban, ahol több épített és komoly trail is van, eljátszottam fejben a gondolattal, szuper lenne egy ilyen "mindenes" gép. Mondjuk egy laposabb fejcsővel, kisebb rugóúttal bíró nekem jobban feküdne, 110-120mm rugóút bőven elég lenne. :-)
Dante szerint azért ez nem mindenes gép. Ez inkább trail bringa
arn módosította - 2018. október 18. - 22:37
Egyszer próbáld ki meglepően jó felfelé is. Mondjuk lehet annak más a véleménye aki full merevvel nyomja a hosszútávot is .
mondjuk nem egészen értem a laposabb fejcsövet és kisebb rugóút kombot , konkrétan mire gondolsz?
zeezoltano módosította - 2018. október 18. - 18:28
Nyáron a Jeffsy cf Az 3500-ról lement 2999-re és szeptemberben olyan 2 hétig lement 2699-re. Én akkor vettem.
Az durván jó ár! Mikor Saalbachban jártam meg Kirchbergben a Fleckalm trailen, vagy Gerlosban, ahol több épített és komoly trail is van, eljátszottam fejben a gondolattal, szuper lenne egy ilyen "mindenes" gép. Mondjuk egy laposabb fejcsővel, kisebb rugóúttal bíró nekem jobban feküdne, 110-120mm rugóút bőven elég lenne. :-)