...azt is csinálni, hogy nyeregcsõ kilazít, persze ha otthagyjuk, aztán valahogy beoperálni egy szöget úgy, hogyha a csõ becsúszik attól még a szeg egyhelyben maradjon, összeesik egybõl az a toljav, aki ráül, és egy szeggel találja az alsó fertája szemben magát...
Errõl az jut eszembe, hogy nagyon régen melóhelyen (valahol) úgy tûnt, hogy benyúlkál valaki a szekrényembe.
Na, majd én jól kitolok vele. -gondoltam-
Amikor bezártam a szekrény ajtaját akkor egy vízzel teli dunsztos üveget úgy támasztottam a szekrény ajtó belsejéhez, hogy amikor illetéktelen kinyitja akkor a vízzel teli üveg kizuhan, szanaszét törik és csuromvíz lesz aki bele akart piszkálni a holmimba, ráadásul takaríthatja össze a szilánkokat.
Legközelebb amikor bementem munkába, kinyitom a szekrényt.. bassssz....amag akib....!
-aztán szedhettem össze saját csapdám szilánkjait-
Képzeld ugyanezt a saját bringádon a szöges nyereggel.
Ez életveszélyes, ráadásul önmagadra!
Képzeld az esti híradót, "..altesten szúrta magát a kerékpárját féltõ bringás!"
...akkor már kevésbé veszélyes a nyomáskapcsolóval induló
a nyereg két szélére, esetleg elejére-végére vagy a nyeregbe és jobb oldali kormányba vezetett sokkoló, ami megint csak nem szabályos mert ha kicsi gyerek csak rámászik abból nagy baj is lehet, meg különben sem használható ilyen. Ez inkább csak elvi lehetõség mint megvalósítható mert szándékos veszélyeztetést jelent. Viszont ha elfelejted kikapcsolni akkor legfeljebb emlékezetes marad egy ideig, amíg érzéketlen és zsibbadt az érintett terület.
Na jó, nem röhögni, ez komoly!
:szok: :eek:
negyedik: felkeresitek a legközelebbi bringaboltot, és beszéltek a tulajjal, hogy havi 2E-ért engedje már meg, hogy itthagyjam, nem olcsó, de meglesz du is.
Ez a megoldás tetszett leginkább. A kamerás egy kissé utópisztikus, habár manapság már könnyedén megvalósítható. Viszont egy suliban az órán nem tudod figyelni minden pillanatban a képernyõt, aztán arra kapod fel a fejed, hogy az elõbb még ott volt, netán a kamera képe futva mutatja az utca képét, akkor vagy a röhögés fog el vagy a tehetetlen düh.