eddig nincs info ilyennel lakatolt lopásról. teljesen jó lakat, baromi sokan használják.
annyi, hogy van egy 11-es változata is, azt nem szabad venni. más és szar a zárja.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Started by
-NoVa-
, 2004. January 05. 20:08
Posted 2010. December 05. - 21:11
Posted 2010. December 05. - 20:32
a Kryptonite Keeper 12 U-lakatról mi a véleményetek?
https://www.kryptoni...d=1000&pid=1108
öcsémnek lenne, egy városi bringára (~50e), meg néha a montijára is...Budapesten nem jár, fõleg itt a kisvárosban (Budaörs) inkább.
nekem egy Evo4-es van, de annyi pénzem nincs most, a KryptoLok2 van a kettõ között, de az pont a duplája ennek (5 vs 10e), de csak egy fokozattal magasabb a besorolása. (7 vs 8)
https://www.kryptoni...d=1000&pid=1108
öcsémnek lenne, egy városi bringára (~50e), meg néha a montijára is...Budapesten nem jár, fõleg itt a kisvárosban (Budaörs) inkább.
nekem egy Evo4-es van, de annyi pénzem nincs most, a KryptoLok2 van a kettõ között, de az pont a duplája ennek (5 vs 10e), de csak egy fokozattal magasabb a besorolása. (7 vs 8)
Posted 2010. December 04. - 13:55
ha végignézed az alkatrészeit ennek tényleg ennyi az értéke, fõleg használtan...
amúgy meg kell egy jó adás-vételi és akkor nem lesz gáz ha esetleg lopottat veszel (nem fog téged terhelni semmi)
amúgy meg kell egy jó adás-vételi és akkor nem lesz gáz ha esetleg lopottat veszel (nem fog téged terhelni semmi)
Posted 2010. December 04. - 13:40
köszi, ott már néztem, amúgy ez lenne az: BringaPiac.hu - SCOTT
én túl olcsónak találom meg a leírása is pongyola.. Mi a véleményetek? Lopott lehet?
én túl olcsónak találom meg a leírása is pongyola.. Mi a véleményetek? Lopott lehet?
Posted 2010. December 01. - 18:17
le tudom valahol tutira csekkolni, hogy egy bringa lopott-e? Megtetszett egy bringa apróhirdetés alapján, de túl alacsonynak tartom az árát. Rákerestem már az összes talált lopott bringa adatbázisban, de még csak a típusának megfelelõ sincs beregisztrálva. Nincs esetleg a rendõrségnek valami hivatalos adatbázisa? Amúgy egy régebbi Scott Aspect 45-ös lenne (szürke) és 50-et kérnek érte. Nekem ez nagyon megérné, de nem akarok lopottat venni. Ötlet?
Posted 2010. December 01. - 10:57
hat ez mekkora!
Video: Conrads kletterndes Fahrradschloss - DAS GADGET WEBLOG - DIGITAL LIFESTYLE TODAY AND TOMORROW
http://www.youtube.com/watch?v=kvc0A_cWUCU&feature=player_embedded
Video: Conrads kletterndes Fahrradschloss - DAS GADGET WEBLOG - DIGITAL LIFESTYLE TODAY AND TOMORROW
http://www.youtube.com/watch?v=kvc0A_cWUCU&feature=player_embedded
Posted 2010. November 24. - 09:31
És a Lopás Terén elõnyben a villanyszerelõk, és darusok!
és a kábeltolvajok
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. November 24. - 08:31
Kerékpár lakatolási tech. A kreativitás magasiskolája
Épp ezt akartam én is belinkelni. A városatyák hamar megtalálnák az ilyen biciklitárolást tiltó törvényt.
Posted 2010. November 24. - 07:18
Nahallod ilyen nekem is kell...
Naggggyon jól néz ki!
Bp. minden villanyoszlopán egy-egy bicikli...
Nha ezt már VIK-es haverommal tovább gondoltuk.
Van pár gond vele, de ha engedik majd ~1 év múlva, hogy ezt csináljam diplomamunkának, akkor ki lesz dolgozva, hogy magyar-oszlop-kompatibilis legyen.
Ami am baj lehet vele:
- Hidegben leszívódik az akku, és fenn marad. Orvosolás: Valami minimálfeszültségrõl mûködi motor, ami kiold egy pöcköt és mechanika engedi le.
- Ilyen távirányító helyett telefonról bluetoothal vezérlés.
- Állítható karhossz, hogy különbözõ oszlopokra fel lehessen rakni.
- Mechanika akassza ki, amikor felért, nehogy valaki fejére essen..
Van baj vele, de ki lehetne dolgozni. Még talán az anyagköltség se lenne több ~10-15ezer ft-nál, de ha valamelyik cég elkezdeni ilyet gyártani, biztos 25 alatt nem adná...
Posted 2010. November 23. - 21:30
Nahallod ilyen nekem is kell...Kerékpár lakatolási tech. A kreativitás magasiskolája
Naggggyon jól néz ki!
Bp. minden villanyoszlopán egy-egy bicikli...
TRINDEM World Traveller
Posted 2010. November 23. - 16:06
Posted 2010. November 12. - 16:09
az itt fórumozó Maggi régi neve volt, azért asszociált csak arra.
de az jó hír, hogy megoldódott.
de az jó hír, hogy megoldódott.
Posted 2010. November 12. - 14:37
siker. kicsereltek szo nelkul, meg penzt is kaptam vissza. ugyh van egy ilyenem: https://www.kryptoni...l.aspx?pid=1204 es egy slusszkulcsom (amin a led nem volt jo, de mar ki is javitottak)
amugy a magellanboy meglepett, mert ahogy a bicajbol sejtheto volt, lany vagyok
amugy a magellanboy meglepett, mert ahogy a bicajbol sejtheto volt, lany vagyok
Posted 2010. November 12. - 00:52
Posted 2010. November 11. - 23:59
Én ezzel+egy edzett acél lánccal zártam le a biciklimet egy idõben, kb 2 órákra, és szerencsére senki sem kezdett neki. Amikor volt idõm, akkor egy oszlophoz odakötöttem a két hátsókereket az u-lakattal, és ezt még, meg a vázat körbe a lánccal, ha meg siettem, akkor csak a hátsó háromszögön belül a kereket, és a lánccal meg összekötöttem az elsõkereket meg a vázat. Mivel edzésre jártam így, nem zavart, hogy van nálam 4 kiló zár
Posted 2010. November 11. - 21:23
magellanboy??? Az nem a Maggi volt régen?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. November 11. - 21:18
NEM LEHET elvinni a vázat és a kereket, ha a váz hátsó háromszögén belül zárod le.Ha teszem fel csak a hátsó kereket kötöm le, akkor villáskulccsal szétszedi és viheti a többit.
semmivel se zársz le több dolgot ha a vázat is beleveszed.
magellanboy, szerintem cseréld be a kryptonite-ra. ha könnyebb, vékonyabb, akkor azért valószínûleg gyengébb is...
sztem nem kell 30cm-es
elég 20-25 is
pl ez
[url=http://bringabutik.hu/vasarlas/kerekpar-alkatresz-kiegeszito/zar/kryptonite-evolution-mini-ls-u-lakat-zku09.html]vagy e²
sorry!
*magellantulaj
Posted 2010. November 11. - 21:13
Sziasztok!
Volt olyan akinek ellopták, de visszakerült a gépe? Hadd olvassak valami pozitívat is! Szerintem mindenkinek jó lenne.. (pl nagyon tetszett a topik elején az san diegoi történet)
Köszi!
Volt olyan akinek ellopták, de visszakerült a gépe? Hadd olvassak valami pozitívat is! Szerintem mindenkinek jó lenne.. (pl nagyon tetszett a topik elején az san diegoi történet)
Köszi!
TRINDEM World Traveller
Posted 2010. November 11. - 20:05
Az olcsóbb abus modellek nem hiszem, hogy többet tudnának, mint akármelyik citadel, még a zárjuk is ugyaolyannak tûnik, csak fele annyiba se kerülnek.