óóóó, télleg ;D
dede mért mész el délután..tö-tö-tö..lusta vagy? megdiglak ;D
najó akkor 12 okés? de nem elõbb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Started by
KOOKLY
, 2002. January 14. 19:26
Posted 2004. August 31. - 21:59
Posted 2004. August 31. - 21:57
Posted 2004. August 31. - 21:52
éééééén? milyen hiba? ??? 8) ;D
(úgyis megfullad ez a merlíni ;D)
hájjáj, 11-12 :-\. nem jó a köbö 2? de ne elõbb.
(úgyis megfullad ez a merlíni ;D)
hájjáj, 11-12 :-\. nem jó a köbö 2? de ne elõbb.
Posted 2004. August 31. - 21:48
na így jár aki idióta és fullface nélkül ugrál mert hiba bármikor becsúszhat..ugye Tams? :
na holnap 11-12?
na holnap 11-12?
Posted 2004. August 31. - 21:45
hát 2 zsepit televérzett, és aztán elbattyogott. :-\
De az orra furcsán állt ;D Egy tökéletes face plant
De az orra furcsán állt ;D Egy tökéletes face plant
Posted 2004. August 31. - 21:41
Igen 700-as 450-es rugó volt benne és kicsit összeült ha rajta voltam és egyfolytában koppant..hacsak nem csillapítottam be fullra..de ugye nem vagyok 60 kiló ;D
Igen a fullface jó, mitöbb, alap..
A srác arca szétment?
Holnap?Megyek ki..menjünk együtt.
Igen a fullface jó, mitöbb, alap..
A srác arca szétment?
Holnap?Megyek ki..menjünk együtt.
Posted 2004. August 31. - 21:06
vagy õ férreáll. 700-ast? milyen volt? és eddig nem vót jó a mozgása? : ;D
ma pl elsõnek mentünk dianát, utána sípálya.....megnéztük ahogy átugrinugrálják az utat, és onnan gyökérpark(bónusz). Pfff, és ott....szegény gyerek akkorát esett. ott a nagyobbikról arcra érkezett, és utána ért csak le az elsõ kerék és a többi. megdöbbentõ volt. (persze nem vót rajta fúfész)
Mostmár télleg kéne egy bukó. még jó hogy nem a saját bõrömön tapasztalom. :-X ;D
..na és onnan még egy katlan....kér, h nem jöttél diggg
ma pl elsõnek mentünk dianát, utána sípálya.....megnéztük ahogy átugrinugrálják az utat, és onnan gyökérpark(bónusz). Pfff, és ott....szegény gyerek akkorát esett. ott a nagyobbikról arcra érkezett, és utána ért csak le az elsõ kerék és a többi. megdöbbentõ volt. (persze nem vót rajta fúfész)
Mostmár télleg kéne egy bukó. még jó hogy nem a saját bõrömön tapasztalom. :-X ;D
..na és onnan még egy katlan....kér, h nem jöttél diggg
Posted 2004. August 31. - 21:00
a speed slick gumival sem gáz, és csak hátsõ fék kell..nézd meg..
Nem alíg van rajta ember ha meg igen, fékezel, szépen lassan elmész mellette..
Nem alíg van rajta ember ha meg igen, fékezel, szépen lassan elmész mellette..
Posted 2004. August 31. - 20:56
Posted 2004. August 31. - 20:54
látjátok mire jó, hogy nem jár a fogas? Új street-pályákat fedezünk fel ;D Aztán majd a Diana utcából is ki leszünk tiltva, majd ott állnak a zsaruk, mint ahogy a Mávos brigád õrzi a Déliben a lépcsõt >
Egy fékkel bármit? Na jó, de eltudom képzelni milyen tempóval Nembaj, majd lejövök a speeden hátsófékkel, slick gumival, csak rendeljétek úgy a mentõt, amint nekimentem a fának, már vihetnek is ;D
Egy fékkel bármit? Na jó, de eltudom képzelni milyen tempóval Nembaj, majd lejövök a speeden hátsófékkel, slick gumival, csak rendeljétek úgy a mentõt, amint nekimentem a fának, már vihetnek is ;D
Posted 2004. August 31. - 20:52
vettem remek 700-as rugót és kicsit királyabban mozog a bringám.. ;D
Csak mire felértem a hegyre már sötét lett és mit mentem?Hát persze hogy Diána lépcsõt
De így nagyon jól adagolható a 10.1" rugóút 8) egyszer sem koppant fel..
Csak mire felértem a hegyre már sötét lett és mit mentem?Hát persze hogy Diána lépcsõt
De így nagyon jól adagolható a 10.1" rugóút 8) egyszer sem koppant fel..
Posted 2004. August 31. - 20:39
e-eeee nem szept. 11, hanem [glow=red,2,300]30[/glow] :'(
Ottvan a táblán kiírva az építkezésnél. De jó mert a bkv oldalán aug. 31 van írva
fákkbékávé: ....olyannal....bárhol.
dig:jaja, lábmunka a buszmegállóig..kb 3 méter, onnan gurulás a dianához ;D ;D
Ottvan a táblán kiírva az építkezésnél. De jó mert a bkv oldalán aug. 31 van írva
fákkbékávé: ....olyannal....bárhol.
dig:jaja, lábmunka a buszmegállóig..kb 3 méter, onnan gurulás a dianához ;D ;D
Posted 2004. August 31. - 20:35
Posted 2004. August 31. - 09:36
Posted 2004. August 30. - 16:45
Posted 2004. August 30. - 10:17
A bubu nem nyöszörgött a végén? VAgy a sisakja a kobakja tetején nem feldült el ;D ;D ;D ...és hozzá azt az arcot vágta? ;D ;D jaja, a ritmus fontos!
Posted 2004. August 30. - 10:10
nem gáz merevvel. csak bowdenes fékkel ;D
bubuval mi is mentünk tegnap és a 2. után már majdnem tt rángatózott szegény... merida v fék ;D
amugy nem az a gáz hogy ráz, mert jó a ritmusa, könnyû megtalálni az ideális sebességet, hanem az, hogy leesek a pedálról.
kell egy nagyondurvánjól tapadó pedál és kész, lehet menni, mint fullyval ;D
bubuval mi is mentünk tegnap és a 2. után már majdnem tt rángatózott szegény... merida v fék ;D
amugy nem az a gáz hogy ráz, mert jó a ritmusa, könnyû megtalálni az ideális sebességet, hanem az, hogy leesek a pedálról.
kell egy nagyondurvánjól tapadó pedál és kész, lehet menni, mint fullyval ;D
Posted 2004. August 30. - 00:02
Hát merevvel is biztos jó, csak más. jött velünk málna...neki még megvannak a galagonyái, legalábbis nem fájlalta õket. tehát ezekszerint merevvel is mehet. Merevvel még jobb is lehet.
na...a buszmegállótól ott a svábhegy tetejétõl elindultok lefele, és ott elkanyarodik az út majd balra. NA ott kell jobbra menni egy utcába be. ott menni le le le le, és egy kerítés, és bozótos zárja közbe a diana lépcsõsorocskát. DE elõtte, és utána is vannak nagyon jó lépcsõk.
.....úgy a közepe felé arra gondol az ember, h hol a f*szba van már a vége ;D. De jóóóó
na...a buszmegállótól ott a svábhegy tetejétõl elindultok lefele, és ott elkanyarodik az út majd balra. NA ott kell jobbra menni egy utcába be. ott menni le le le le, és egy kerítés, és bozótos zárja közbe a diana lépcsõsorocskát. DE elõtte, és utána is vannak nagyon jó lépcsõk.
.....úgy a közepe felé arra gondol az ember, h hol a f*szba van már a vége ;D. De jóóóó
Posted 2004. August 29. - 23:56
Jaja én is néztem hogy hogy haladnak a munkával, és elbizonytalanodtam azon amit láttam, ezért kérdeztem...
Holnap mi sajna nem tudunk menni... :'(
Valszeg kedd lesz belõle...de még nem biztos az se...
ON
Merre van a diana lépcsõ? Bár gondolom merevvázzal nem az igazi... :-\
Holnap mi sajna nem tudunk menni... :'(
Valszeg kedd lesz belõle...de még nem biztos az se...
ON
Merre van a diana lépcsõ? Bár gondolom merevvázzal nem az igazi... :-\