"szhééééétbaszni a bringám" lol ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2004. október 22. - 20:46
Írta 2004. október 22. - 20:29
Nyald meg a kukim a diána jó volt csak uncsi meg ha már felvisz nem fogok oda legurulni másrészt meg nem akarom szétbaszni a bringám
Írta 2004. október 22. - 20:12
áááá tündért még..
kedvenc pályává avánzsálódott 8)
na és mi lett azzal a nagyon híres és nagyon jó diana lépcsõvel? :
Írta 2004. október 22. - 19:56
Megpróbáltam a lusta bandát összehozni de nem ment... :'(
Leginkább mert este buli van aztán arra gyúrunk... ;D
Vasárnap még lehetséges...
Leginkább mert este buli van aztán arra gyúrunk... ;D
Vasárnap még lehetséges...
Írta 2004. október 22. - 19:52
Kakas Bence, a barátnõje és Paszkál volt még ott..az az állat szakadó esõben sáros falevelekre simán ledroppolt a tündér letörésen de maga a pálya isteni volt simán lehetett döntögetni áááá tündért még..
gyertek Konor mert eltöröm a px-ed
gyertek Konor mert eltöröm a px-ed
Írta 2004. október 22. - 19:47
Írta 2004. október 22. - 19:45
Jó volt ma a hegy..
Mentünk három tündért az esõben és a 10 méternyi látótávolságot biztosító ködben
Isteni csak aztán jöhet a mosó..
Gyertek holnap én megyek 10.30-ra..
pusz
Mentünk három tündért az esõben és a 10 méternyi látótávolságot biztosító ködben
Isteni csak aztán jöhet a mosó..
Gyertek holnap én megyek 10.30-ra..
pusz
Írta 2004. szeptember 10. - 14:21
Írta 2004. szeptember 09. - 20:08
szevasztok sracok.
latom Janos hegyi palyakrol van szo... egyszer en is szivesen elmennek veletek, mert alig ismerek itt pesten jo fr palyakat (csak a tundersziklat, meg a libegot, bonuszt, sisancot). Ez pedig nagyon keves, mar kivulrol fulyom mindet.
Vasarnap nem megy valaki akihez csatlakozhatnek. Egy merev bringam van, de eleg utokepes, haro-sherman. De ahogy olvastam ti se 25centit mozgo csillagrombolokkal nyomjatok.
latom Janos hegyi palyakrol van szo... egyszer en is szivesen elmennek veletek, mert alig ismerek itt pesten jo fr palyakat (csak a tundersziklat, meg a libegot, bonuszt, sisancot). Ez pedig nagyon keves, mar kivulrol fulyom mindet.
Vasarnap nem megy valaki akihez csatlakozhatnek. Egy merev bringam van, de eleg utokepes, haro-sherman. De ahogy olvastam ti se 25centit mozgo csillagrombolokkal nyomjatok.
Írta 2004. szeptember 09. - 19:13
Írta 2004. szeptember 09. - 19:01
Tams!
az a sísánc!
a rétesestõl mész felfele,mitha a gonzihoz mennél,csak az erdõben meg fogsz látni egy nagy földkupacot egy kis northshorral.
ha érdekel,akkor elviszlek oda.
az a sísánc!
a rétesestõl mész felfele,mitha a gonzihoz mennél,csak az erdõben meg fogsz látni egy nagy földkupacot egy kis northshorral.
ha érdekel,akkor elviszlek oda.
Írta 2004. szeptember 09. - 18:45
én lehet.....+mána
na? valaki? ???
na? valaki? ???
nah...az új bikkmakkban a 61. oldalon a jobb felsõ sarokban lévõ kis jumpocska merre van. már láttam egy videóban is és nagyon tetszik.
Írta 2004. szeptember 09. - 18:15
Írta 2004. szeptember 06. - 21:20
nah...az új bikkmakkban a 61. oldalon a jobb felsõ sarokban lévõ kis jumpocska merre van. már láttam egy videóban is és nagyon tetszik.
Írta 2004. szeptember 06. - 19:27
Bender bringája is fûbõl van.
Sõt a monsterben is fû a csill..
Thez gondoltam, csak úgy írtad hogy úristen ti eretnek állatok
Nem tudom az enyémet nem zavarja a lépcsõ..HA úgyesen jövök le..
Sõt a monsterben is fû a csill..
Thez gondoltam, csak úgy írtad hogy úristen ti eretnek állatok
Nem tudom az enyémet nem zavarja a lépcsõ..HA úgyesen jövök le..
Írta 2004. szeptember 06. - 19:20
jó a fû . csak egy helyre bekerült egy olyan fûcsomó aminkem még rajtavolt a gyökere. Emiatt egy kicsit rángatózott az egész szegénynek ;D De amúgy jó.
Írta 2004. szeptember 06. - 19:13
Conor1326: Szerintem én is láttam a biciklidet (karaton vagy mijacsuda ;D+psylo+valami mechanikus tárcsa elöl :+bikepositive V fék hátul) ha nem tévedek ez a tied volt, de aki kitolta a fogasból aszonta hogy vele én nem beszéltem a neten az tuti
(nem fikázásnak mondtam :-X csak most olyan vicces kedvemben vagyok ;D )
õ a bicaj az enyém az tuti.... ;D
de várjcsak: nem egy szõke gyereket kérdeztél meg?
Mert haverom, vele voltam asszem akkor pont õ tolta ki a bicajom hogy gyorsabban haladjunk...na majd megkérdezem...
Akkor aztán jól elkerültük egymást... ;D
mindegy, majd legközelebb
Tams: a fûvel kitömve hogy gurult? jöttetek mégegy kört? ;D ;D ;D
Írta 2004. szeptember 05. - 23:07
a haver nemtom hol kapta, de volt 1 felütése, 2 helyen meg egyszerûen szétrohadt a belsõ ;D
azon a vascsövön én kaptam be
azon a vascsövön én kaptam be
Írta 2004. szeptember 05. - 22:58
tams, akkor már tom hol kapott haver is defektet. mármint miért. mi akkor toltuk fel városkút megállóig, utána meg fogas lefelé... :-\
jó megoldások.
Dig, hidd el ismerem azt a helyet
csak már nem tudom a lépcsõket tolerálni nagyon, mondhatni jobban érdekel h mi tesz jót a bicónak, és mi nem.... : pl ez tuti nem
jó megoldások.
Dig, hidd el ismerem azt a helyet
csak már nem tudom a lépcsõket tolerálni nagyon, mondhatni jobban érdekel h mi tesz jót a bicónak, és mi nem.... : pl ez tuti nem
Írta 2004. szeptember 05. - 22:14
Conor1326: Szerintem én is láttam a biciklidet (karaton vagy mijacsuda ;D+psylo+valami mechanikus tárcsa elöl :+bikepositive V fék hátul) ha nem tévedek ez a tied volt, de aki kitolta a fogasból aszonta hogy vele én nem beszéltem a neten az tuti