ne röhögj rádfekszem.
Akkor lesz csak rengés ! Sõt, inkább akkor kellett volna a rengés effekt amikor Te esel !
Tesóm jól bírja az állványt pedig valami 30+ kg a tatyója. :cry:
ne röhögj rádfekszem.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Állványt bárhová úgy letudod támasztani, hogy merevebben fog állni mint a... (van fotós a családban !) viszont nehéz mint a dög, hameg könnyü akkor nem ér semmit mert fing anyagból van.
Télleg, a Tams-os ugrató is érdekel !
Persze, k.rva jó hogy reng !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
http://www.fotomarke...ateg=0000001420
ilyenekre gondoltam.
szerintem lehet találni,megfelelõ árút , ha nemis itt, nemtudom.
És mégis jobb mikor otthon videózod a kölköket vagy õsöket vagy hasonló, meg kirándulásokon is és sokat dob a minõségen.
egy 3lábó teleszkóposat le lehet támasztani azé', meg ha kicsit billeg az is jobb a remegésnél,ugrálásnál.
miért nem visztek állványt?
összetolod akko kicsi és könnyû, fel tudod fogatni a hátizsák hátuljára:) és a földrengést is kiszûri:D
forogni is lehet vele gyorsan max2 láb marad a földön de még mindieg stabilabb:)
ha meg nincs akkor szerezzetek be mert nemdrága és normál homevidejóknál is hasznos:) de tényleg
nem vagyok korlátolt:D
vagykitudja...
meg korlátozva se,majd kipróbálom ezt is de most nem erret ermett bike-om van és élvezem azt is amit most csinálok:)
csak megjegyeztem:)
dig te most értettségizel?
a végén kedvetkapok és én is ilyen free arc leszek:D
najónem:afro:
Ok, de azt se vágom hogy mirõl beszélsz !
Mer' egy állat vagyok !
Szerintem nagyon jó a múvi, kár hogy én meg hánytam helyette. :cry:
Mer' egy állat vagyok !
egy kicsit sok volt a tekerõs,gurulós egyenes rész.
szerintem:)
de az eleje sztár