saláé rúf is lett leszedni azt a szép kis lángnyelves izét :-(
én sajna nemtudok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. július 16. - 12:54
Írta 2005. július 16. - 12:50
Rendicsek!
Egész pofás ilyen mattul a váz. Tetszik! Kezet foghattok Salával, mert õ is lemattitotta a bighitjét.
Az enyém szép világosgrafit, bár valószinüleg be fog almazöldülni. Feltéve, ha találok valami jó festõhelyet. Ti nem tudtok? Olcsón és jól dolgozzanak.
Egész pofás ilyen mattul a váz. Tetszik! Kezet foghattok Salával, mert õ is lemattitotta a bighitjét.
Az enyém szép világosgrafit, bár valószinüleg be fog almazöldülni. Feltéve, ha találok valami jó festõhelyet. Ti nem tudtok? Olcsón és jól dolgozzanak.
Írta 2005. július 16. - 12:18
thez 450-ese pont jó volt. közbe lett egy ugyan olyan csak *2.75-be, meg nagyobba, és ez meg köményke . vitzes.
:-D jaj, úgy sajnállak. beindult a nyári tábor? Aztán a részeg lánykákra tessék vigyázni.
fotózd esténként õket mese után :-)
Aztán adamkgteens.atw.hu
:-D jaj, úgy sajnállak. beindult a nyári tábor? Aztán a részeg lánykákra tessék vigyázni.
fotózd esténként õket mese után :-)
Aztán adamkgteens.atw.hu
Írta 2005. július 16. - 12:13
Mi van TamS? Még mindig puhítani akarsz azon a rugón?
Irigyellek titeket, hogy tekerhettek. Én meg itt kell, hogy fotózzam és esténkét altassam a tizenéves lánykákat... Hát igen, mindenkinek vállalnia kell keresztjét...
Irigyellek titeket, hogy tekerhettek. Én meg itt kell, hogy fotózzam és esténkét altassam a tizenéves lánykákat... Hát igen, mindenkinek vállalnia kell keresztjét...
Írta 2005. július 16. - 10:14
hát ezaz :-/. de így kicsit kömény. no majd megnézed!
asszem 250-tõl van manityu rugó.
asszem 250-tõl van manityu rugó.
Írta 2005. július 16. - 10:12
nem hhh, csak olyan emberkékkel akik azt is beugorják amit nem:-)
avval kapcs meg megpróbálok vmit...
de úgytudom ennél nincsen puhább manitou rugany, nekem is ezért nem van puhább:-\pedig az enyémmel milyen jó volt...:-\
avval kapcs meg megpróbálok vmit...
de úgytudom ennél nincsen puhább manitou rugany, nekem is ezért nem van puhább:-\pedig az enyémmel milyen jó volt...:-\
Írta 2005. július 16. - 10:09
Írta 2005. július 16. - 10:07
Írta 2005. július 16. - 10:06
akkor tényleg jól . na de ma valaki? jegyeket bérleteket készíteni?!
Írta 2005. július 16. - 09:45
:-D
akko' jól elkerültük egymást....
amúgy kb f9-ig voltunk addig ökörködés.
akko' jól elkerültük egymást....
amúgy kb f9-ig voltunk addig ökörködés.
Írta 2005. július 16. - 01:13
télleg jó a hegy. bár amennyit láttam belõle . disznõ ; sodrós.
tez: merre voltatok....lehet mindig elkerültük egymást. Viszont tényleg issszonyat kevesen voltak. na talán holnap jön a zöme, a 7végi bringások
tez: merre voltatok....lehet mindig elkerültük egymást. Viszont tényleg issszonyat kevesen voltak. na talán holnap jön a zöme, a 7végi bringások
Írta 2005. július 15. - 22:30
najah, talán maj' jövõre csak forumteam fog feljárni
én is mennék, de most me'k jobb helyre
más is így ehet ezzel
én is mennék, de most me'k jobb helyre
más is így ehet ezzel
Írta 2005. július 15. - 22:30
ahm...:-/
énis utolsó két alkalommal egyedül voltam fenn, fogasnál sem volt senki
(igaz ebbõl egyszer szakadt az esõ)
énis utolsó két alkalommal egyedül voltam fenn, fogasnál sem volt senki
(igaz ebbõl egyszer szakadt az esõ)
Autist Team:)
Írta 2005. július 15. - 22:28
nem a sok kis idióta hiányzik...
csak régen, tavaly elött meg korábban odamentem és EZER haver ottvolt...
tavalyra lecsökkent párra, idén meg már nekem kell hivogatni a haverokat hogy esetleg 1 ember is van e kint, és az épp merre jár....
csak régen, tavaly elött meg korábban odamentem és EZER haver ottvolt...
tavalyra lecsökkent párra, idén meg már nekem kell hivogatni a haverokat hogy esetleg 1 ember is van e kint, és az épp merre jár....
Írta 2005. július 15. - 22:26
és ez baj?
nekem nem hiányzik a sok kis g*cci...
mehetnékem van nekem is
de leghamarabb hétfõn:(
nekem nem hiányzik a sok kis g*cci...
mehetnékem van nekem is
de leghamarabb hétfõn:(
Autist Team:)
Írta 2005. július 15. - 22:21
zír a hegy...
és csak ajánlani tudom....
amúgy nemtom mi van, de látszólag lefutott a kerékpáros divathullám...
sehol sose senki:-\
nyáron, pizsiosztás elött, ennyi ember nem nyaralhat mind....
és csak ajánlani tudom....
amúgy nemtom mi van, de látszólag lefutott a kerékpáros divathullám...
sehol sose senki:-\
nyáron, pizsiosztás elött, ennyi ember nem nyaralhat mind....
Írta 2005. július 15. - 10:17
Írta 2005. július 15. - 00:35
Ejha. Grat. Képet képet
Én még nem tudom hogy alakul a 7végém, de elég nagy a valószínüsége, hogy nem megyek:-(.
Én még nem tudom hogy alakul a 7végém, de elég nagy a valószínüsége, hogy nem megyek:-(.
Írta 2005. július 14. - 23:36
TamS, Sala: ti mentek Sauhra 7végén?
Itt Kõszegen nagyon kellemes nyári idõ volt, úgyhogy, akinek sok a víz otthon Pesten az jöjjön le ide.
Tudom nem ide tartozik, de vettem egy Supreme vázat, így 3 hónap használat után fölöslegessé vált szexi kék coiler vázam. Ha valamely kollegánk vázat keres legyetek jók, és említsétek meg neki. Thx!
Ma beszéltem Zsolóval a pécsi versenyrõl, és azt írta, hogy a pálya nagy gépnek való lesz, - és az a lényeges rész - "HA LESZ". Remélem nem marad el, bár addigra még lehet, hogy nem áll össze a nagy gép, akkor meg úgyis mindegy.
Itt Kõszegen nagyon kellemes nyári idõ volt, úgyhogy, akinek sok a víz otthon Pesten az jöjjön le ide.
Tudom nem ide tartozik, de vettem egy Supreme vázat, így 3 hónap használat után fölöslegessé vált szexi kék coiler vázam. Ha valamely kollegánk vázat keres legyetek jók, és említsétek meg neki. Thx!
Ma beszéltem Zsolóval a pécsi versenyrõl, és azt írta, hogy a pálya nagy gépnek való lesz, - és az a lényeges rész - "HA LESZ". Remélem nem marad el, bár addigra még lehet, hogy nem áll össze a nagy gép, akkor meg úgyis mindegy.
Írta 2005. július 14. - 21:08
váááááá
és mit láttam már megint
Tím Szaracén bringát
nemtom,ha az angoloknál van Orange,akkor ilyet miért gyártanak?!?
és mit láttam már megint
Tím Szaracén bringát
nemtom,ha az angoloknál van Orange,akkor ilyet miért gyártanak?!?