Kéne egy kis segítség nekem: nem tudja véletlenül vki, hogy hol lehet kapni Pearl Izumi vagy Sportful mezeket? Mondjuk engem elsõsorban nõi érdekel, de gondolom ahol férfi mez van, ott nõit is lehet kapni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hol kapható?
Indította
Andix
, 2002. február 05. 16:49
Írta 2006. április 06. - 14:32
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség nekem: nem tudja véletlenül vki, hogy hol lehet kapni Pearl Izumi vagy Sportful mezeket? Mondjuk engem elsõsorban nõi érdekel, de gondolom ahol férfi mez van, ott nõit is lehet kapni
Nagyon köszi elõre is. Ja és XFactor kilõve.
Írta 2006. április 05. - 23:07
Írta 2006. április 04. - 20:34
Csak hogy a legkönnyebbet említsem, és csak mert én is végigjártam: www.cannondale.com (uk), itt „find a dealer” a jobb felsõ sarokban, city: vienna, country: austria
A cyclopia, bike-attack üzletek nagyon jók.
A cyclopia, bike-attack üzletek nagyon jók.
Írta 2006. április 04. - 14:54
Sziasztok!
Tudja valaki hol szerezhetnék Cannondale Fatty (merev)villát? A Mali sajnos nem hoz be ilyet, én meg szívesen kimennék érte mondjuk Ausztriába vagy valami hasonlóan közeli helyre, de nem találtam a neten semmit. Szóval aki tud, légyszi segítsen!!! Köszi!
Tudja valaki hol szerezhetnék Cannondale Fatty (merev)villát? A Mali sajnos nem hoz be ilyet, én meg szívesen kimennék érte mondjuk Ausztriába vagy valami hasonlóan közeli helyre, de nem találtam a neten semmit. Szóval aki tud, légyszi segítsen!!! Köszi!
Írta 2005. október 01. - 07:48
Írta 2005. október 01. - 02:25
tudja valaki, hogy hol lehet Európában még Kona-t kapni? mert az xfactor naon drága.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. szeptember 22. - 13:33
http://www.biondobik...product_id=1664
esetleg még a a hunyadi sportnál
köszönöm
Megint kiderült, hogy nem vagyok profi a webes keresésben.
Írta 2005. szeptember 22. - 13:16
Írta 2005. szeptember 22. - 12:51
Hol találok térdmelegítõt?
És föleg képet róla?
Kizárólag térd melegítõ. Ezt csak ezért írom le, mert a
x faktorban combmelegítõt akartak rámsózni "jó" pénzért.
És föleg képet róla?
Kizárólag térd melegítõ. Ezt csak ezért írom le, mert a
x faktorban combmelegítõt akartak rámsózni "jó" pénzért.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:37
Pedig matyómintás is jó lenne!!
De sajnos nincs..
Hát igen, sajnos erre számítottam, hogy azt a válogatott mezt nem tudom megvenni.
Hát igen, sajnos erre számítottam, hogy azt a válogatott mezt nem tudom megvenni.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:16
fazzeg matyómintás bringás mez nincsen!
De magyar válogatottas amit kér olyan van:D
Bringásban, de olyan csak a válogatott kap tudtommal.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:15
fazzeg matyómintás bringás mez nincsen!
Írta 2005. szeptember 21. - 11:14
pff.. ja
magellan mezt tuti lehet kapni minenhol
annál magyarabb kevés van
Te nem érted hogy mit akar?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. szeptember 21. - 11:12
pff.. ja
Írta 2005. szeptember 21. - 11:10
Írta 2005. szeptember 21. - 11:06
LOKI mezt lehet kapni, hugomnak van ZTE meze, úgyhogy tuti lehet valahol, majd megkérdem hol
de készülj fel rá hogy 10+e
de készülj fel rá hogy 10+e
Írta 2005. szeptember 21. - 11:03
Még egy kérdés:
Nem tudja valaki megmondani nekem, hogy kereskedelmi forgalomban lehet e kapni a magyar válogatott mezbõl kapni? Sajnos az az érzésem, hogy nem. És ha a hivatalos válogatott mezt nem lehet kapni, akkor lehet-e valami magyar vonatkozású mezt kapni(csapatmez vagy valami..)? Külföldre szeretnák küldeni egy haveromnak, ugyhogy mindenképpen valami magyar kéne..
Nem tudja valaki megmondani nekem, hogy kereskedelmi forgalomban lehet e kapni a magyar válogatott mezbõl kapni? Sajnos az az érzésem, hogy nem. És ha a hivatalos válogatott mezt nem lehet kapni, akkor lehet-e valami magyar vonatkozású mezt kapni(csapatmez vagy valami..)? Külföldre szeretnák küldeni egy haveromnak, ugyhogy mindenképpen valami magyar kéne..
Írta 2005. szeptember 21. - 10:45
Írta 2005. szeptember 20. - 14:34
A kerékvárban láttam egész jó pálcás sárvédõt 4xxxért. Szürke mûanyag, a közepén egy átlátszó sávval (az elsõ esõig).
Írta 2005. szeptember 20. - 13:48
Sziasztok,
tudja valaki, hogy hol kaphato országútira valo sárhányó? 20-25-ös kerékhez.
Az SKS-nek van már láttam bringán, de sehol nem találok.
Ja NEM gyorsrögzitõs változat kell, azt tudom, hogy hol lehet kapni, hanem rendes pálcas, minél hosszabb ivvel.
tudja valaki, hogy hol kaphato országútira valo sárhányó? 20-25-ös kerékhez.
Az SKS-nek van már láttam bringán, de sehol nem találok.
Ja NEM gyorsrögzitõs változat kell, azt tudom, hogy hol lehet kapni, hanem rendes pálcas, minél hosszabb ivvel.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére