Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

probikeban van egy tavalyi szkandi ./kék/...asszem 150

õ lenne az?

egy telefont megér.

megvan még. 159E Ft

van egy eldó vesém! érdekel valakit? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

van valahol mostanában 19"os Kona easton vagy scandi csövekbõl akciósan? vagy esetleg más gyártótó érdekelne.

(már szinte mindenki lecserélte körülöttem a bicajt, nem akarok kilógni a sorból :))

probikeban van egy tavalyi szkandi ./kék/...asszem 150
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
van valahol mostanában 19"os Kona easton vagy scandi csövekbõl akciósan? vagy esetleg más gyártótó érdekelne.

(már szinte mindenki lecserélte körülöttem a bicajt, nem akarok kilógni a sorból :))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Asszem nincs , barát sem talált sehol, Ukránba talát egy boltban, ott tudott csak venni

Azért Bécs közelebb van.
http://www.bikestore...p/cPath/183_304

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Asszem nincs , barát sem talált sehol, Ukránba talát egy boltban, ott tudott csak venni

:) Az nincs is olyan messze!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Bell bukóknak már tényleg nincs importõre?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

fruzska

fruzska

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Igen arra gondolok amit a Pókember írt. Ez a ledes változat egy ujabb verzió, de a halogénes szerintem jobb, sokkal erõsebb fényû, persze nyilván a lednek is vannak elõnyei, de ennyiért azért mégsem....
Ezt a bikeposta oldalt én is néztem de szerintem ez már nem létezik, ez az egy oldal jon be nekem is, maga a www.bikeposta.hu az nem. Viszont az ár az korrekt, de lehet h azért mert már ezer éve volt.
Még nyár elején találtam egy használt eladó halogénest a bembike kerékpárboltba, de 18ezerért akarta adni, ami azért sok ugy hogy használt, szerintem ujonnan se került ennyibe vagy max. ennyibe, amikor még Magyarországon is lehetett kapni.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Na akkor kis info:
Cateye-bõl az RC220/RC230-as, amire fruzska gondolhatott (ez halogénes, a Biker honlapján a ledes verzió látható, ami valóban nevetségesen drága), én egy ilyen linket találtam itthon:
http://www.freeweb.h.../arlista.php?33
de nem tudom, kik õk, nincs velük tapasztalatom, viszont ez korrekt ár.
A Sigmákat most állítólag csak dupla áron tudnák hozni Probájkék, ezért nem hoznak, de német ebay-rõl rendelhetõ kb. ugyanennyiért, mint ez a Cateye, én vettem egyet két hete, még nem jött meg (reméljük hamarosan...).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én ebay-rõl vettem Sigma Mirage Evo-t, és azt kell mondjam, hogy megéri a fáradalmakat, amivel egy esetleges netes vásárlás jár. Az USA-ban 9500 Ft körül volt (!), Németo-ban kicsit több, de még mindig megéri sztem... Hogy miért nem forgalmazza senki ezeket a remek lámpákat azt nem értem :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 24 órás elõtt a probike-ban mintha mondták volna, hogy tudnak sigma lámpát hozni.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Én is úgy tudom, hogy nincs már, a Sigma computerekkel is más foglalkozik.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Korrekt áron Sigma lámpák voltak még annó - ezek hazai forgalmazását a Neuzer csinálta (csinálja?).

Én már rég nem láttam sigmát Neuzeréknél.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Elméletileg (...) õk a hazai forgalmazó: http://biker.hu/?m=9&kat=L%E1mp%E1k
A márkaboltok menüpont alatti üzletekben érdemes érdeklõdni.
(SZVSZ nagyon nem ér ennyit egy ilyen teljesítményû Cateye lámpa.)
Korrekt áron Sigma lámpák voltak még annó - ezek hazai forgalmazását a Neuzer csinálta (csinálja?).
"In idem flumen bis non descendimus"

fruzska

fruzska

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!
Keresek cateye halogénes akkumulátoros lámpát.
Tudja valaki hogy lehet lehet ilyet még kapni?
Fruzsi

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Dainese Multisport Jacket-et csak a procrossban árulnak? Nincs nagyker vagy ilyesmi?

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Off
Kössz a figyelmeztetést. De ha nem fog menni, nem leszek boldogtalan. Így is tökéletes...

Ám egyenlõre nem láttam semmi jelentést, vagy értesítõt az ep oldalán. Ha meg lesz változás, hát ez van.
On

Azért megdobogtatná a szívem egy ilyen agy:)

Sp

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
aki tönkrevágja mind a 1x reteszelõ fogat annak grat.

off.
csak szólok hogy az egészségpénztárakat szept1el nagyon megszivatták.
az asszonynak van /dimenziós/ és a számláról már csak gyógyszereket és gyógyeszközöket lehet venni.
se utazás, se sportszer, se sportruházat.
nézz ennek utánna, hogy ne akkor legyen pofáraesés.
on
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Jövõre az egészségpénztáromban lesz kb ennyi pénzem. A biciklimen jelen pillanatban nincsen olyan alkatrész, amivel nem vagyok megelégedve, mert minden tökéletesen mûködik, és nagyon durva igénybevételek sincsenek. Viszont el akarom költeni ezt a pénzt. A hátsó agy meg egy kicsit nehéz (Novatec - 481g) bár annak a hangja kiválló.

Tehát van pénzed, amit el akarsz szórni, mert másra nem szívesen költenéd, sok mindent úgysem cserélhetsz a gépeden ennyi pénzbõl. Én ilyenkor belefektetem egy csúcsminõségû alkatrészbe, ami amúgy sem fog valószínûleg tönkremenni alattam, viszont egy jó befektetés, és Én örülni fogok neki.

Mellé egy Mavic717 felni, és finom, könnyû, merev, széphangú kerekem lesz. Ennyi.

Persze idén még felkerül egy spd.

Bicaj

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ennyi erõvel kábé az alkatrészek 70% ára rá letne mondani, hogy ezt mi a szarért gyátják.
Ha tetszik neki, és van rá pénze, akkor vegye és használja egészséggel.