Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Lehet ilyet kapni Magyarországon? Forgalmazza valaki ezt a márkát?
http://ecx.images-am...L2L._SS500_.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Onnan én is tudok, de sajnos nemtudom a pontos méretet, mivel félszámok is vannak.

Ugye most viccelsz. Nem tudod hányas cipõt hordasz?:wtf:
Ez nem patent pedálos cipõ, hogy problémás legyen a méret kiválasztása. Hirtelen három embert tudnék mondani - magamat is beleértve, akinek Five 5 topánkát rendeltünk külföldrõl, és mindegyikünknek utcai/sport cipõvel volt azonos a méretválasztás.

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

Itthon sehol. Külföldi online boltokban nézelõdj; ott van.

Onnan én is tudok, de sajnos nemtudom a pontos méretet, mivel félszámok is vannak.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Sziasztok,

Kezdõnek minõsülõ bringás vagyok :) és mint tegnap kiderült, kicsit szõke is. :D

Helyzet a következõ: rendeltem egy kulacstartót, csakhogy meglepõdve vettem észre tegnap, hogy a vázamon nincs is kulacstartó szem (egy elég régi gép, úgy kaptam ajándékba, s ajándék lónak nem néztem a fogát, esetünkben a vázát. :P ), ergo nincs hová becsavarozni a kulacstartót.

Létezik a problémára valamilyen megoldás, pl. vmi vázra rögzíthetõ kiegészítõ, amibe belemehetnek a csavarok? Vagy ez a váz már így marad, én meg mint a sivatagi teve tekerek? :D

van a nyereg alá rakható kulacstartó is, amit a triatlonosok használnak, de szerintem is gyoskötözõ a legegyszerûbb és a legolcsóbb megoldás

Hali!
Valaki tudja, hogy Szegeden hol lehet bicikli vázat festetni????

Szeged-alsóváros, Nyíl utca

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hello!

Esetleg tudja valaki hogy 5.10 (Five Ten) cipõket hol lehet itthon kapni?

Konkrétan az impact low modell kellene.

köszii

Itthon sehol. Külföldi online boltokban nézelõdj; ott van.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
érdekelne, hogy Surly-t honnan lehetne a legkönnyebben beszerezni. van valakinek tapasztalata?
úgy tudom a LOUNGO már nem forgalmazza, így itthon reménytelen.

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hello!

Esetleg tudja valaki hogy 5.10 (Five Ten) cipõket hol lehet itthon kapni?

Konkrétan az impact low modell kellene.

köszii

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Ha valaki szíjhajtású gépet szeretne építeni, de nem tudja beszerezni a két szíjtárcsát és a szíjat, azoknak itt a jó hír.
A Care-O-Bike foglalkozik szíjhajtással, õk a Gates Carbon Drive magyarországi forgalmazói.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Procrossba mostanában érkeznek úgy tudom.
Addig max külföld szerintem...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
FOX FLUX bukó fellelhetési helyérõl van esetleges infó valakinél?Procross negatív.

külföldi

külföldi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Hali!
Valaki tudja, hogy Szegeden hol lehet bicikli vázat festetni????

mangobaby

mangobaby

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

A decathlonban van ami neked kell.
http://www.decathlon...66980-18613769/

köszönöm szépen!! :prosze:

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Olyan kötözõ kell,amit villanyszerelõk használnak(ez lenne a gyorskötözõ?),az megvan 20 forintból,és az is jó erre a célra:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok,

Kezdõnek minõsülõ bringás vagyok :) és mint tegnap kiderült, kicsit szõke is. :D

Helyzet a következõ: rendeltem egy kulacstartót, csakhogy meglepõdve vettem észre tegnap, hogy a vázamon nincs is kulacstartó szem (egy elég régi gép, úgy kaptam ajándékba, s ajándék lónak nem néztem a fogát, esetünkben a vázát. :P ), ergo nincs hová becsavarozni a kulacstartót.

Létezik a problémára valamilyen megoldás, pl. vmi vázra rögzíthetõ kiegészítõ, amibe belemehetnek a csavarok? Vagy ez a váz már így marad, én meg mint a sivatagi teve tekerek? :D

A decathlonban van ami neked kell.
http://www.decathlon...66980-18613769/

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
egyszerû megoldás:gyorskötözõ:D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Szia,

Létezik bilincses megoldás is, és nem kell rosszra gondolni. :)

Én a vázat cserélném! :D

mangobaby

mangobaby

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok,

kukoricaqkac

kukoricaqkac

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello!
nem tudnátok nekem valami hejszínt mondani szegedhez közel vagy webcímet ahol lehet rendelni vagy venni chopper biciklihez alkatrészeket!
Ksözönettel!üdv Ádám

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Sziasztok; engem meg az a libaf@s színû csrélhetõ lencsés, kemény+puha tokos napszemcsi érrdekelne.

Keresõ nem sígített.

Privi is jöhet!

Elfelejtettem közölni: a MERIDA-ra gondolok. :)

Mikor vettem, kédeztem a boltost, hogy mennyire tartós. Egy ismerõse Irak-ban használta, egyben hazajött. A szemüveg is. Nálam többször kiesett aszfalton, terpen a mez zsebébõl, és 2 vagy 3 autó ment át rajta. Na, ettõl már kicsit karcos lett a lencse (el is repült jó messzire), de még egyben van a szemcsi.

Oakley tud ennyit? :D

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás

Neuzer - www.neuzer.hu; www.giantkerekpar.hu

ettol feltem en is. hanyas ez a ket oldal. gondolom levelben vagy telefonon tobb informacioval tudnak szolgalni, mint ami itt talalhato.

koszi a segitseget.