Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konásandrás: Köszi! A hosszát még ki kell számolnom, de olyan 250mm körül. Amúgy 2x16 kellene, mert eltérõ a két oldalon a küllõperem átmérõje. Mindenesetre a ha megvan a méret jelentkezem nálad privibe, ha OK.

268 mm-esek. fekete, húzott DT (talán 2-1,8-2).
Gyapi nekem ezüst színûvel fûzte, 2 mm-es DT
árat nem tudok sajna...

Novatec agyhoz kell?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás

Szerintem vegyél egy 27,2-es Bike Positive Race Light nyeregcsövet és egy megfelelõ hézagolót.

Utálom a hézagalót! Most egy 29.6-os van egy sörösdobozzal kihézagolva, hogy minimális legyen az illesztési rés, de még ezt a megoldást sem szeretem! :) Gondolkodtam a BBB SkyScraperén szintén 29.6-os ban, de akkor megint adtam egy pofont a szarnak.
Szal ha vaki tud még ajánlani esetleg olyan márkát aki gyárt ilyen méretet az ne habozzon!

konásandrás: Köszi! A hosszát még ki kell számolnom, de olyan 250mm körül. Amúgy 2x16 kellene, mert eltérõ a két oldalon a küllõperem átmérõje. Mindenesetre a ha megvan a méret jelentkezem nálad privibe, ha OK.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hali!

Tudnátok segíteni, hogy egyenes fejû küllõ ügyében hol érdemes egyáltalán próbálkozni (legjobb Bp. volna)?

Gyapi- Blue Cet. - nekem õ fûzte be a yasec agyat
milyen hosszú kell?
nekem is van itthon 32 db...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem vegyél egy 27,2-es Bike Positive Race Light nyeregcsövet és egy megfelelõ hézagolót.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Hali!

Tudnátok segíteni, hogy egyenes fejû küllõ ügyében hol érdemes egyáltalán próbálkozni (legjobb Bp. volna)?
Illetve ha tud vki. bármilyen formában eladó, kapható 29,8-as, hátrahajlás nélküli könnyû nyeregcsõrõl - ami nem feltétlenül a roox 80euróért - az azt se tartsa magában!

Köszi!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

32-es becsúszókra hol lehet neoprén védõt kapni? Speed Stuff, Lizard Skins, stb...

3 éve kb ProBike-ból jött nekem.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hali, szerintetek lehet még valahol 2006os UMF hardy 1 Team bringát kapni?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
32-es becsúszókra hol lehet neoprén védõt kapni? Speed Stuff, Lizard Skins, stb...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem tudja valaki véletlenül, hogy KMC láncokat hol lehet beszerezni itthon? Az X9 gold vagy SL gold érdekelne. Nagy rá az esély, hogy csak külföld, de hátha.

Valamelyik nagyker árulja, de nem tudom, hogy melyik. Én is külföldrõl rendeltem. Ha elõbb szólsz...
Az F.T.W. árul KMC X-9-SL Gold láncot.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nem tudja valaki véletlenül, hogy KMC láncokat hol lehet beszerezni itthon? Az X9 gold vagy SL gold érdekelne. Nagy rá az esély, hogy csak külföld, de hátha.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szinte bármelyik nagyobb boltnak van, de a shimano bowdenek is ugyanolyan jók, ha csak az van. köszörült legyen, az a fõ.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
méterre alligator vagy jagwire bowdeneket bármelyik rendesebb bringaboltba lehet kapni?az itteni nagykernek nincsen csak gagyi 100ft/méteres az meg nem kell...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
na. téma ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Amiben mi nagyon jók vagyunk. :)

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mindig csak elméleti síkon gondolkodni..:)
ez pont olyan mint elméletben kerékpározni.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Kis pénz kis foci (ez most asszem pont aktuális is)! Mo. annyira nem piac a különbözõ márkák számára hogy azért nem lehet kapni itthon "semmit"! Amit lehet kapni azt is csak úgy hogy a többi ország leadja a magak kis elõrendelését (a kis az idézõjeles) és esetleg ami még marad vagy várhatóan lesz még belõle azt mi ungárise megrendelhetjük. A múltkor már írtam ilyesmirõl assszem... Ha netalántán bejön valami spéci cucc akkor abból eladnak öt darabot itthon és lehet hogy a nagyker vagy a kereskedõ (saját jószántából karitatív módon) nem fogja megkockáztatni hogy a nyakán maradjon! Lehet hogy a nagyobb árrés ezért van. Vagy azért mert õ ment ki érte kocsival németbe... Bocsi tudom hogy nem ide tartozik ez a téma.

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Szisztok!Olyat keresnék hogy Avid 185-ös elsõ adapter IS felfogatásút.Ha lehet akkor Hajdú-Bihar megyében,de legjobb lenne Debrecenben.Ha van valakinek esetleg felesleg akkor arról is beszélhetünk.Elõre is kössz.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

illetve minden mást is, csak senkinek nem tetszik hogy ki kell fizetni érte a gyártó által ajánlott listaárat, és nem féláron veheti... :chin:

Ezt talán Te sem gondoltad komolyan... Külön topic-ot is lehetne nyitni azoknak a cuccoknak amit nem hoznak be Mo.ra... A boltok árképzése meg megint más téma, de azért az furcsa hogy a 90 ezres Polar pulzusmérõ külföldön 60 alatt van, vagy a Shimano agypár 75 helyett 45...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Mindíg az kell ami nincs! A kelly's váz nem biztos hogy megér ennyi rohangálást... lehet hogy találnál húsz jobbat ugyanannyiért itthon :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
illetve minden mást is, csak senkinek nem tetszik hogy ki kell fizetni érte a gyártó által ajánlott listaárat, és nem féláron veheti... :chin: