Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Ma mentem elég sokat a Langsterrel. Nagyon bejön a gép. Mentem fixiként is meg szabadonfutósként is. Asszem fixiként fogom használni :)

S honnét a fix lánckerék? S milyen minõségû? Hátha van még ott, ahonnan az jött... :-))

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szume: mondtam már , hogy utállak?!

ez az elsõ olyan bicaj amibe elsõ látástra beleszerettem. wáwáwáwáwá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
re: country, jobban nem tom' leírni, de nagyfijjúvagyokmár majdmegoldomügyesen.
Bloke! a bringa nagyon szép..... & a képek is nagyszerûek!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
igen forog akkor is.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
boccs, hogy ilyen hülye vagyok. :) De az az hogy forog-e a hajtókar ha nem tekersz ? Sry:(
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ma mentem elég sokat a Langsterrel. Nagyon bejön a gép. Mentem fixiként is meg szabadonfutósként is. Asszem fixiként fogom használni :)

Merida CX500

mangusta

mangusta

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Bloke ráadásul nemcsak a bicójával, hanem a Balatoni táj szerepeltetésével is javítja a Mo.ról kialakult képet a nemzetiközi fixi táborban :)))))

A képek fantasztikusak!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
sok futár használya városnba.
elég yó. én Vittoria Rubinhot használtam feketében az is elég yó, csak itthon valamiért nem lehet kapni,
bár nekem 1 évet birt ugyhogy mindennap szinte mentem vele és most 1 hónapya kaptam eg ydurdefeket ami a külsõt is kirepesztette 2 cm-et.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

megvan a gumiköpeny is: Vittoria Zaffiro citromsárga

Errõl a gumiról vmi vélemény ? Nekem is ez van, csak nemtom, hogy milyen szinten van úgy a piacon... Meg nincs viszonyítási alapom sem, mert ez az 1. gumim :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
bloke!!

dehogynem, qrvayo!!!!
:)
a képek!! is meg minden. és a Balatonnál hol vereted??

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na mi van emberek, én megemlítek mindenkit a fixedgeargallery-n, ti meg egy k.rva szót nem szóltok a bringámhoz?

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
te meg mirõl beszélsz???

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
nekem olyan gondom van, hogy az agy mindkét oldala fogas 17 & 18.
a 17-re (/ 46 asszem vagy 48) pont faszán be lehetett állítani, hogy a hátsó villa merevítésébe ne érjek bele a kerékkel ('mer az meg nagyon lent van) & a lánc is faszányosan feszeset mutatott, viszont muszáj voltam a 18-ra átfordítani, mert a 17-es fognál állandójan letekeredett a kontraanya (kellemetlem meglepi, jól elnyalódott a kis mocsi). most viszont nagyon meg kellett feszítenem a láncot, de nagyon. a hangja csak akkor kezd morogni, ha naggyon megrakom.. van is egy 52vagy53-as elsõ tányér, amihez sztem plusz pár szemmel tökéletes láncfeszességet tudnék elérni, ha ez a nagyobb tányér nem érne bele a vázba..ha + monoblokkot cserélek, akkor a láncvonalam fog elmenni, vagy nem?... orvosság?? 5let??

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
06-os. 122-es monoblokk volt benne es kivul volt a lanctanyer. Most egy 113-as van benne, de 107-es lesz, mert csak ugy az igazan jo.

Merida CX500

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Mi baj a villával? Bár lehet, hogy idõvel kap egy karbont :)

Az a fõ gond szerintem, ha városi közlekedésre akarod használni, hogy nagyon merev, és az úthibákon elpattog, mint egy gumilabda. Ezért picit veszélyes ezzel nyomulni a pesti utakon.
05-ös vagy 06-os Langster? Mer' ha 06-os, akkor az én láncvonalam is szar... de én béna vagyok, meg vak, és nem látom... :-)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Rusnya. Szerintem.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Mi baj a villával? Bár lehet, hogy idõvel kap egy karbont :)

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Teljesen. Áttétel egyéni dolog, de a legtöbben azon a környéken hajtanak valamit, vagy kicsit nagyobbat.

Asszem te vagy a második, akinek a langsterén szar a láncvnal... Hogy a pi***ba tud ilyesmit el***szni a gyár??? A Speci? Nincs tolómérõjük, és szemmel nézték be 10 méter távolról, oldalról?

Ja, és gratula az új géphez. Szimpatikus szerkezet (csak rárakhatnának egy normális elsõ villát...)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Már nekem is van egy Langsterem, bár tudom, hogy nem illik be teljesen a topicba, mert nem kellett sokat epiteni rajta. Csak egy kisebb tányért kapott elõre(48->42), másik monoblokkot, mert nem volt jó a láncvonal, meg pedált.
Fixi lett belõle. 42-16 mennyire jó áttétel városba?

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
B+ nélkül a Miche lenne az egyetlen agy Mo-on, és Michét is csak könyörgés/ismeretség/mázli/szervezés révén lehet venni. mondjuk a B+-al se nagyon vagyunk kisegítve:(