Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Nekem Ricsim van... Nem is tudom. Tetszik a formája, és nem bízom az ökörszarvban. Sose volt. Tudtam, hogy akarok egy felsõ fogást, meg egy "kormányszarv" pozíciót. Alsót aligha. Akkor miért egy fékkar tetejét markolásszam? A bajom vele az, hogy az elõrehajlítás elõtt le is hajlik vagy 3-4 centit. Így aztán a felsõ fogás csak a stucni mellett lehetséges, és az oldalsó rész meg elég mélyre kerül. Oldalt csak nyeregbõl kiállva fogom, ülve túl mélyen van.
Lehet, hogy végül lecserélem egy visszavágott oúti kormányra (és akkor eladom). Tud vki olyan oúti kormányt, aminek hosszú egyenes elõrenyúló része van?

Monti kormány nem lenne jó? Én is ezen gondolkodom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én a levágott országúti kormányt üzemeltem be, valamelyik korábbi Bikemagben volt egy cikk, hogy lehet belül vezetni a bowdent. Nekem nem is baj, hogy rövid az elõrenyúlása, mert egy kicsit nagy a váz.

Én nem jönnék le fék nélkül. Tudom, hogy kicsi az esélye, de mi van ha elszakad a lánc?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hasznal itt valaki fixit fek nelkul? Ha igen, milyen attetellel es azzal hol tud lejonni? A Budakeszi ut bevallalhato ugy?

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Konyoklo nelkul kell, mert a Langsterre lenne. Bar meg nem vagyok benne teljesen biztos, hogy arra cserelnem a koskormanyt. Aki idofutamkormanyt hasznal fixin, miert?

Nekem Ricsim van... Nem is tudom. Tetszik a formája, és nem bízom az ökörszarvban. Sose volt. Tudtam, hogy akarok egy felsõ fogást, meg egy "kormányszarv" pozíciót. Alsót aligha. Akkor miért egy fékkar tetejét markolásszam? A bajom vele az, hogy az elõrehajlítás elõtt le is hajlik vagy 3-4 centit. Így aztán a felsõ fogás csak a stucni mellett lehetséges, és az oldalsó rész meg elég mélyre kerül. Oldalt csak nyeregbõl kiállva fogom, ülve túl mélyen van.
Lehet, hogy végül lecserélem egy visszavágott oúti kormányra (és akkor eladom). Tud vki olyan oúti kormányt, aminek hosszú egyenes elõrenyúló része van?

Anarchohippi

Anarchohippi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
http://hercehurca.hu...onomy/term/28/9

Itt van egy 4000Ft ért!
Go Vegan!

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Konyoklo nelkul kell, mert a Langsterre lenne. Bar meg nem vagyok benne teljesen biztos, hogy arra cserelnem a koskormanyt. Aki idofutamkormanyt hasznal fixin, miert?

Merida CX500

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni normalis idofutamkormanyt? Lehetoleg feketet :)

Könyöklõvel vagy anélkül? Könyöklõ nélküli itthon csak Ritchey pro van. ~ 210 g, fekete alu 26os befogóval, 10-11 rugó bárhol rendelésre.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A mostani Bikemaghez adtak egy Lánchálózat katalógust, abban van Pro márkájú elég jó áron.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni normalis idofutamkormanyt? Lehetoleg feketet :)

Merida CX500

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ma bekerult egy Pazzaz aero karbon villa a Langsterbe. Nagyon jol nez ki vele. Kepet kesobb...

Merida CX500

mangusta

mangusta

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Köszi!

Lehet nem ez a topik de hol lehet bejutni a millenárisra? Cm elött mennék tekerni picit... Nem jön még vki???
Ja meg mi a címe pontosan???

ezeket a dolgokat a megmozdulás/pályakerékpározás itthon/külföldön topikban feszegetjük.

a moser pedig képen is nagyon szép:)

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Csak a neten, de nem is vagyok rá kíváncsi. Shadow Conspiracy márka, csupa félláncszem. Állítólag hangos, de van aki szereti.

Kéne egyet venni, és el lennénk látva félláncszemekkel;)

Egyébként itt lehet kapni:
http://www.hubjub.co...adow/shadow.htm
Mondjuk aranyárban adják. Annyira azért nem jó...

peak

peak

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Köszi!

Lehet nem ez a topik de hol lehet bejutni a millenárisra? Cm elött mennék tekerni picit... Nem jön még vki???
Ja meg mi a címe pontosan???

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Peak!
szép lett!

peak

peak

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Aha, furcsa, akkor lehet hogy a thun campás???
Hogy van ez, a campa vagy a shimano kúpszöge nagyobb? Elvileg akkor tapaszalataim szerint, ha a mundial a shimano akkor a thun a campás vagyis a campásnak nagyobb a kúpszöge mint a shimanonak?!
Mindegy marad így, most láncvonal jó így nagyon.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
nekem shimanoval megy.

nem oyan rossz, SShez pont yo, elégedett vagyok vele.
de ha ezersé megválsz tõle akkor érdekel.:) aztán veszel valami campát :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

peak

peak

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Az a stonglite se egy rossz darab... Bár a lánctányéron mág látok néhány könnyítési helyet:D

peak

peak

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
De megvan az a hajtómû is csak az épp egy egysebességesen van:) Úgyhogy sajnálom, de nem szívesen válnék meg tõle...
Amúgy mit tudsz róla? campa vagy shimanó középcsapágy kell hozzá???
Mert a moserban most a mundialhoz valóm k.csapágy van, de a hajtány meg egy thun aero coronado. Neten egyikrõl se tudtam meg semmit...
GYanítom van vmi különbség mert a thun szépen felment a k.csapágyra de a mundiallal nem vagyok megelégedve...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Csak a neten, de nem is vagyok rá kíváncsi. Shadow Conspiracy márka, csupa félláncszem. Állítólag hangos, de van aki szereti.

Kéne egyet venni, és el lennénk látva félláncszemekkel;)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Latott mar valaki ilyen lancot?
Feltöltött kép

Merida CX500