majd legközelebb
Zenkó lehetett, mivel ketten vagyunk...
elég jól összeállt neki is a bringája. puch váz, otthon lefestve. meg az a rigida elsõkerék is májer benne szerintem .)
http://images.iwiw.n...4_1248189021953
igen, o volt az
majd legközelebb
Zenkó lehetett, mivel ketten vagyunk...
elég jól összeállt neki is a bringája. puch váz, otthon lefestve. meg az a rigida elsõkerék is májer benne szerintem .)
http://images.iwiw.n...4_1248189021953
steel is real
steel is real
52/17? Big ríszpekt!
én 48/17 el tolom de igazából 46 vagy 44 kéne elõre
valamikor fixi tura?
én most készülök hugomhoz Velencébe
OFF
Igen, elvileg van bicikliút a Balaton körül, de egyrészt szarul van kitáblázva, én is elvesztettem jópárszor, másrészt pedig sok helyen rossz a minõsége. Lelle alsón például, meg Szepezd nyugati szélén csak vákuumgõzölték az aszfaltot a gyökerekre, semmi kivágás, vagy feltöltés... De máshol is vannak olyan zötyögõs helyek, hogy a gyereknek kiesett a tartóból kulacs. Az északi parton meg olyan tekervényesen vezetik (Szepezdnél egyenesen jól fel a hegyre), hogy kétszer annyit megy, mint a 71-es út. (Amin egyébként át is kell kelni többször, a jó nagy forgalomban.) Nevezzetek papírkutyának, de mi eluntuk, és Fonyód-Badacsony között dobtunk egy "hajó cheat"-et.
Egyik kollégám egy hétköznap körbement 32-es átlaggal, de õ nem szarozott, végigment a 71-esen... A kerékpárúton ott sem lehet gyorsan menni, ahol jó, mert sokan vannak rajta, a kis- és közepes gyerekek meg nagyon nem oda néznek, ahová mennek...
Levonva a tanulságot, a "Balatoni körút" szvsz arra jó, hogy egyik helységbõl a másikba átterelgessen rajta egy jól besörözött társaságot valaki, aki még nem annyira részeg, és ismeri jól az utat. Túrázni meg inkább valahova máshova...
Szia,én is körbetekertem a Balatont,és volt körbe bicikli út,de néhol elég hülyén van kitáblázva.Párszor megkavarodtam,és néhol elfelejtettek táblát kirakni olyan helyre ahova kellett volna,így egy kis keresgélésbe tartott míg megtaláltam a helyes utat.
steel is real
46/16
most hetvegen voltam a balatonnal, es kedvet kaptam hozza, hogy korbetekerjem. mindenhol van bicout, teljesen korbe?
ti szoktatok túrázgatni fixivel? ha ige, merre?
steel is real
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Tedd bele egész nyugodtan, ezek nem milliméterre vannak belõve.
Tedd bele egész nyugodtan, ezek nem milliméterre vannak belõve.28-as külsõbe 19-25C-s belsõt felfújni.
Szóljon aki szerint ez kapásból óriási baromság! (komolyan!)