Másik kérdésem, hogy mi a legretekállóbb racsni?
A fix.
Másik kérdésem, hogy mi a legretekállóbb racsni?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, nyáron megyünk Horvátországba egy jó kis túrára, többen váltós bicóval én ss-sel fogok menni, igazából azt nem tudom eldönteni, hogy milyen áttétel induljak neki, most 46x16-ot hajtok, de itt a túrán most lesznek elég nagy emelkedõk és nem tudom eldönteni, h 46x18 vagy esetleg annál pörgõsebb áttétet rakjak fel, van valakinek valami használható tapasztalata?
You can never have "enough" bikes.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
....
A merevítõbõl is vágnál, hogy elférjen a kerék? Vagy akkor azt pótolnád egy csõvel (mint az egyéb vázakon is)?
....
Csak poénból kérdezem: 29es kereket hátra? Esetleg elõre is? Még magasabb középrész, tuti nem érsz le. Lehet elsõ lennél az országban 29es fixivel!
...
Teljesen jó. Mekkora áttétel? Mennyire van a földtõl a csapágyház alja?
Talán a hajtókarcsavart olyan porvédõs imbuszosra. Meg talán, ha van egy filigránabb nyerged (megnézni, mit mutat vele).
(színkombinációban rámennék a fekete alkatrészekre )
Egyébként meg nincs mit szégyelni. Ha tartós és kezelhetõ darab, akkor csak az számít! Kellemesen fárasztó kilométereket vele!
Sziasztok,
tervben van egy örökhajtós bringa építése (vagyis inkább a jelenlegi SS átépítése) tárcsás monti elsõaggyal és ezzel kapcsolatban szeretnék 1-2 írást olvasni, de a keresõ nem hozott eredményt, pedig tudom, hogy voltak ilyen próbálkozások itt. Amennyiben tudnátok linkelni ezeket, vagy akár röviden leírni, hogy mire érdemes vigyázni, azt szívesen venném.
Vagy akár azt is, hogy kit keressek ezügyben
Láttam valahol a neten egyszer hosszában felhasított mûanyag csövet, a lánc teljes hosszában rápattintva. Az megfelelne ? Ha igen, valaki segítsen ki, én nem találtam most rá...
Chain Cover Tutorial by Kareem Shehab on Vimeo
14 vagy 16-os gégecsõ.