Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
van vagy 2db, acél

valahol...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Halihó!!
SOS!!
Feltöltött kép
kontraanyát keresek (B+ Denver II agy) Debrecenben valahol! Nem tud valaki egyrõl / nincs valakinek elfekvõben?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Lehet több színben kérni (hogy bármilyenben azt nem tudom), 2500 Ft, én személyesen veszem át, de majd lesz boltban is valamikortól, és még egy ajándék sapkát is kapok, mert sokat kellett várnom rá!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nincsmit .)
mennyi az ára egyébként? bármilyen színben lehet kérni? postáznak is?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
MaTT, a múltkori linkednek hála, lesz Chrolab pedálszíjam. Kösz!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vuelta jó, csak kõnehéz. budapest resist!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Van még vuelta airline, 3000,- jó nehéz, és eddig semmi gond vele.
Nekem pláne nem, az ágy alatt várja az agyat...
De a vevõk szerint masszív.Nekik meg mindig igazuk van!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

nekem elöl-hátul alrtix spider van. 2500 ft, fekete, nem is olyan drága meg nem is szar.

Idõközben Yobi is felhívta a figyelmem az Altrix Spiderre. Megtetszett (az ára fõleg), már meg is rendeltem :)
A Remerxes téma elmarad...
Failure is always an option.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nekem is a spider van, a párban 6ezres ár gyõzött a mavic opensport 9000/db-jával szemben.
masszívnak tûnik, menni még nem mentem vele. egyetlen gyengesége, hogy nem szegecselt.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
nekem elöl-hátul alrtix spider van. 2500 ft, fekete, nem is olyan drága meg nem is szar.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
P.rider ! Te akkor kereket építtettél.
"Két té, mert múlt idõ :)"
Bocs

You can never have "enough" bikes.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Srácok, a most épülû fiximhez kerestem felnit, de nem találtam normálisat elérhetõ áron, így kötöttem ki a cseh Remerx-nél. Olcsó is könnyü is, szép is. Hogy milyen erõs az majd kiderül. Most egy Bike Positive street 700x14-es felnivel nyomom és nagyon jól bírja, szerintem az is Remerx gyártmány... meg még talán sok nagyobb név felnije is ott készül. Felvettem a kapcsolatot egy kedves sales-es csajjal, aki el is küldené nekem, de a szállítás elég sokba kerül (21,5 EUR), ha esetleg valaki még szeretne hasonlót szóljon gyorsan, ha egyben megrendeljük olcsóbbra jön ki. A belinkelt felninek egyébként 17,26 EUR darabja.

én mikor kereket építettem a Bajnok szervízben fûzettem és vettem hozzá felnit, vmi magas profilú vueltát, vagy mit. szerintem most is találsz ott jo felnit fixihez!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Srácok, a most épülû fiximhez kerestem felnit, de nem találtam normálisat elérhetõ áron, így kötöttem ki a cseh Remerx-nél. Olcsó is könnyü is, szép is. Hogy milyen erõs az majd kiderül. Most egy Bike Positive street 700x14-es felnivel nyomom és nagyon jól bírja, szerintem az is Remerx gyártmány... meg még talán sok nagyobb név felnije is ott készül. Felvettem a kapcsolatot egy kedves sales-es csajjal, aki el is küldené nekem, de a szállítás elég sokba kerül (21,5 EUR), ha esetleg valaki még szeretne hasonlót szóljon gyorsan, ha egyben megrendeljük olcsóbbra jön ki. A belinkelt felninek egyébként 17,26 EUR darabja.

Ezt már boltostól is hallottam.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Failure is always an option.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
linkelhetsz ám képet. szerintem nem csak én lennék rá kiváncsi.

nyáron játszadoztam egy két trükkel, de semmi komoly.

superman

superman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
én két éve bombázom a várost a narancs fiximmel:) szorakozol iylen aproságokkal trükkök ilyesmik?:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Mert még nem járt le az aukció ;)
fixit 3éve, ebayt 2.5 éve

superman

superman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
és ezek nemis kerülnek százezrekbe:) köszi
amugy miota tolod?:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az eladótól függ, hogy elküldi-e.
ezen a listán speciel mindegyik postáz szerte a világba.
aerospoke, Sporting Goods, aerospace, carbon wheel items at low prices on eBay.co.uk

superman

superman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Az a baj hogy az ebay tudtom szerint nem szállít magyarországra:S esetleg ha tudsz dobni egy linket megköszönném