Háháháháháhááh !
Azbeszt, ez naggyonnagy...
Csöcs
Láttam egy régi magyar pályaversenyzõrõl egy fotót egyszer, na ahhoz képest mindenki más "kis fütyi" !!!
Sajnos nem találom a képet. Bõr bukó, erõsen retró hatású felvétel, bazi nagy tányérral...
Háháháháháhááh !
Azbeszt, ez naggyonnagy...
Csöcs
You can never have "enough" bikes.
A favágó, asszem így emlegették Graeme-t anno. Kemény gyerek, csak nem volt szerencséje...Bloke van aki követi az "Obree approach"-ot
67T Chainring on Flickr - Photo Sharing!
67T Chainring on Flickr - Photo Sharing!
52-14??? Kis fütyi
... és 52-14en fogod nyomni????
... és 52-14en fogod nyomni????
Na végre készül az új fixim!B+ Toronto agy ,shimano 300exage hajtómû(polírozás alatt),miche pedálok,araya 27-es felnik,schwinn csepel acél váz,san marco rolls due nyereg.Remélem jövõhéten összeépül!Régebbi de jó kis alkatrészek szerintem!Köszi Karesz!
Picasa Webalbumok - myki74 -
Na végre készül az új fixim!B+ Toronto agy ,shimano 300exage hajtómû(polírozás alatt),miche pedálok,araya 27-es felnik,schwinn csepel acél váz,san marco rolls due nyereg.Remélem jövõhéten összeépül!Régebbi de jó kis alkatrészek szerintem!Köszi Karesz!
Jó lesz, hajrá!
Ugyanilyen hajtómûvel használom a munkábajárós 1x7 sebességesemet. Leflexeltem belülrõl a fölöslegesen kiálló kacatokat (kis és közepes tányér helye)
ámerikában már ezt is fixivel csinálják:
Mishka 2010 tavaszi ‘D.A.R.T.’ lookbook - mashKULTURE
(nem a ruhákra gondoltam)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
MaTT állításával ellentétben VAN olyan aki itthon forgalmazza, a Bajnok kerékpárüzlet
1063 Budapest, Szív utca 11, a sarki üzlet.
Sziasztok!
Az esésekhez csak annyit fûztem hozzá hogy szombaton sikerült két hatalmasat esnem a skidekbõl valami kis kõre mentem vagy nem tudom. A kérdésem csak annyi lenne hogy nem tudjátok magyarországon honnan lehet szerezni 5 küllõs aerospoke-ot? Mert gondolom csak külföldrõl szállítanak ide ha egyátalán szállítanak ide. elõre is köszi