Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

elfogadnám az eredetit, csak gondolom az is 52-es tányérral van, mint az enyém, és most egy kicsit kisebb áttételt akarok, de azért kösz szépen!
meg az aprót is nézem szorgosan...

az a baj, hogy 5000 alatt nem szállítanak, és soltvadkert egy kicsit messze van pesttõl

Nézz szét itt is!
Hajt

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Vorosdom: Ezen a bicajon miféle lánckerék van elöl?

Sok kilcsit bele!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

peeeter

peeeter

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Nekem megvan még valahol az eredeti hajtómû ha kell neked adom,egy jelképes kõbányaiért!Ha más fajta kell ,korábban be lett linkelve innen az apróból egy pár jó hajtómû!
CSÕ

elfogadnám az eredetit, csak gondolom az is 52-es tányérral van, mint az enyém, és most egy kicsit kisebb áttételt akarok, de azért kösz szépen!
meg az aprót is nézem szorgosan...

múltkor találtam és eléggé meglepõdtem:
Term
ha még ékesben gondolkodnál...
ahogy számoltam "fillérekbõl" kijön egy komplett hajtás

az a baj, hogy 5000 alatt nem szállítanak, és soltvadkert egy kicsit messze van pesttõl

vorosdom

vorosdom

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!
Már régóta olvasgatom lelkesen a fórumot, és volt kölcsön egy fixim pár napra. Mondanom sem kell szerelem volt elsõ hajtásra! Így aztán szép lassan, komótosan, de én is fixi építésbe kezdtem. És lám egy hónapja elkészült Anne. Egy pözsó váz az alapja, tárcsás agy hátul. Most van olyan fázisban, hogy lehet vele közlekedni, de majd szépen lassan szeretnék bele két jobb kereket, egy jó hajtókart, ezt-azt!
Várom a kritikát!
http://fixie.vorosdo...tureid/11051442

http://fixie.vorosdo...tureid/11051442

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
inkább garnitúra lehet az.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
De miért grammra árulják? :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
azért megnézném mennyit bír egy ezer forintos hajtás...

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
múltkor találtam és eléggé meglepõdtem:
Term
ha még ékesben gondolkodnál...
ahogy számoltam "fillérekbõl" kijön egy komplett hajtás

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

helló!
nem tudtok olyan boltot, ahol lehet olcsón lelni hajtómûvet? használt is jó. vagy esetleg valakinek eladó? 48-as tányérral kellene.
jól néz ki a csepeled! nekem is apollóm van, és kezdi már megadni magát az eredeti hajtómû...

Nekem megvan még valahol az eredeti hajtómû ha kell neked adom,egy jelképes kõbányaiért!Ha más fajta kell ,korábban be lett linkelve innen az apróból egy pár jó hajtómû!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Mivan ?
Vágott? Te vágtad le, vagy mi ? Mármint azt, amit küldtem...
Ha igen, kár volt... Bár láttam olyan klipet, amiben a "Mûmájer, divatfixis hüjegyerek" akkora kormánnyal nyomta, hogy a markolat is vágott volt, épp' hogy meg tudta fogni :D.

Amit kaptam tõled azt megtakarítottam és beraktam!De rövid ,nem elég széles,kb-2-3-cm kellene még mind két oldalra(lehet megy bele egy esztergált dugó :) ),pedig a formája isteni!Így ezzel a vágottal kipróbáltam,(mi vágtunk le egy eldeformálódott kormányt-sufnyi tuning) de nem is tetszik meg nem lehet vele jól haladni!Marad a versenykormány az mindíg jó és kényelmes,de még szereznem kell egyet!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Karesz köszi a kormányt!Sajnos rövid,de emlékbe megtartom :) !
Meghajlok a tanácsod elõtt hogy sima versenykormányt bele!Igazad volt ezzel (vágott)a kormánnyal nem lehet annyira húzni mint egy versenykormányal!Nekem nem jött be a vágott korány,ettõl jobban bírtam az egyenest.Gyüjtök egy fasza verseny pályakormányra,vagy belerakok egy sima jó széles acélt.
Feltöltött kép

Mivan ?
Vágott? Te vágtad le, vagy mi ? Mármint azt, amit küldtem...
Ha igen, kár volt... Bár láttam olyan klipet, amiben a "Mûmájer, divatfixis hüjegyerek" akkora kormánnyal nyomta, hogy a markolat is vágott volt, épp' hogy meg tudta fogni :D.

You can never have "enough" bikes.

peeeter

peeeter

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
helló!
nem tudtok olyan boltot, ahol lehet olcsón lelni hajtómûvet? használt is jó. vagy esetleg valakinek eladó? 48-as tányérral kellene.
jól néz ki a csepeled! nekem is apollóm van, és kezdi már megadni magát az eredeti hajtómû...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Karesz köszi a kormányt!Sajnos rövid,de emlékbe megtartom :) !
Meghajlok a tanácsod elõtt hogy sima versenykormányt bele!Igazad volt ezzel (vágott)a kormánnyal nem lehet annyira húzni mint egy versenykormányal!Nekem nem jött be a vágott korány,ettõl jobban bírtam az egyenest.Gyüjtök egy fasza verseny pályakormányra,vagy belerakok egy sima jó széles acélt.
Feltöltött kép

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
találó nevet adott a gépnek, az biztos

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Feltöltött kép
:D
Itt találtam: http://behindbarsinc...hello-moto.html

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ez sem rossz!
Shimano Exage hajt

nyolc és fél ezres ? megéri...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ha felkerül rá a kormány amit AJÁNDÉKBA kaptam tõled,(a bandázs meg egy dobozos sörömbe került),készítek jobb képeket!
CSÕ

Jó'vanna.
A sört én is szeretem... ;)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Ú, szép ez, Mikikém, hát még holnapután milyen szép lesz a piros bandázzsal ;) !

Ha felkerül rá a kormány amit AJÁNDÉKBA kaptam tõled,(a bandázs meg egy dobozos sörömbe került),készítek jobb képeket!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Na és ez?? fixie,fixed gear track cranksets 46Tx170MM - eBay (item 280492575416 end time May-12-10 20:59:40 PDT)
Szerintem egész jól néz ki. kb 15ezerbõl jönne ki szállítással együtt.

Ez sem rossz!
Shimano Exage hajt

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ez így van!
Akkor jár az ember a legjobban ha baráti-haveri segítséggel (tõlük)vásárol be!Nekem így jött össze a fixim,és 30000pénz alatt vagyok :)!Nekem tetszik:
Feltöltött kép
Ha rám szakad a bank jöhet a campa stb és társai!Csak addig nem bírnám ki fixi nélkül,és most élvezem a bringám és nem adnám semilyen csilli villi cuccért sem, mert nagyon kedves barátoktól van szinte minden(90%)!

Ú, szép ez, Mikikém, hát még holnapután milyen szép lesz a piros bandázzsal ;) !