Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
särban tuti jó lehet :D

van bringamutogatós topik amugy ;)

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Bocs, off, de meg kell osszam valakivel ...
HORROR
Delta 7 | IsoTruss Carbon Fiber Bike Frames

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Köszi srácok, egyedül a bajnok szervízt nem néztem még meg talán és nesze pont ott lesz? Na hétfõn telefon, köszi. A hajtipajtiban nincsen az tuti. Ha nem lesz ott sem akkor fogok már ott tartani, hogy rekesz sört adok érte valakinek :)
Lófarok József

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Köszi...
130 :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

LAzán kapcslódó "nézzetek hülyének, de nem tudom" kérdésem lenne...
Hoygan állapítom meg, hogy a hajtókaromnak mekkora a lyukköre (5 csavaros régebbi o.úti)?

Sheldon Brownhoz fordulsz.

Sheldon Brown's Bicycle Glossary Bo--Bz

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

Teli "korong" BMX lánctányérból csinálom õket egy bringaboltnak

LAzán kapcslódó "nézzetek hülyének, de nem tudom" kérdésem lenne...
Hoygan állapítom meg, hogy a hajtókaromnak mekkora a lyukköre (5 csavaros régebbi o.úti)?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy nekem 48-18 áttételem van amit szeretnék 48-17-re átrakni végre, de nem sikerül mert egyik bicajboltban sincs 17-es menetes fogaskerék. Szerintetek a 48/16 mennyire lenne nehéz a 48/18 után?

L

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Ez sokban függ tõled, meg a terepviszonyoktól is.
2.66 -> 3 azért jócskán észrevehetõ különbség.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy nekem 48-18 áttételem van amit szeretnék 48-17-re átrakni végre, de nem sikerül mert egyik bicajboltban sincs 17-es menetes fogaskerék. Szerintetek a 48/16 mennyire lenne nehéz a 48/18 után?

Szerintem nem olyan nehéz az a két fog különbség.A herce-hurca honlapján mintha láttam volna 17-est.

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Sziasztok!
Lófarok József

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Ha már nem láthattam,legalább így!
ECMC k
:)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Jaa, értem. Hát azt tudnám értékelni. Akkor csak elsõkerék, ha defektes lesz, mert szingót foltozni nem tudok:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Hogyhogy? Ahhoz már hegeszteni kéne, nem? Amúgy jól gondolom, hogy ideális lenne? Sajnos így képen nem látszik, hogy rohad-e valahol, vagy van-e rajta sérülés, repedés, de talán jó.

Szerintem ezen menetes szabadonfutó van.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Hogyhogy? Ahhoz már hegeszteni kéne, nem? Amúgy jól gondolom, hogy ideális lenne? Sajnos így képen nem látszik, hogy rohad-e valahol, vagy van-e rajta sérülés, repedés, de talán jó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez jó lehet fixi alapnak? A papucs mintha olyan lenne, mint ami kell, a mérete elvileg jó lenne nekem(184, inkább hosszú lábak), a 42-es lánctányérral meg ellenék egy darabig, utána ránézésre hajtómûcsere, mert nem igazán láttam még sehol sem 3 karos lánckereket. Vagy nagyon régi már?
Ez sem tûnik rossznak, ezen hajtómûvet se kéne cserélni, csak a hátsó kereket elsõ körben.

Azt se feltétlen kell lecserélni.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Puch-ot venném mindenképp a kettõ közül.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Ez jó lehet fixi alapnak? A papucs mintha olyan lenne, mint ami kell, a mérete elvileg jó lenne nekem(184, inkább hosszú lábak), a 42-es lánctányérral meg ellenék egy darabig, utána ránézésre hajtómûcsere, mert nem igazán láttam még sehol sem 3 karos lánckereket. Vagy nagyon régi már?
Ez sem tûnik rossznak, ezen hajtómûvet se kéne cserélni, csak a hátsó kereket elsõ körben.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Van egy volt szomszédom akinek marós-esztergályos vállalkozása van,én rá gondoltam,elég profi csak rengeteg melójuk van és ilyen kisebb dologgal csak nagy ritkán foglalkozik.Lehet a pénzgyûjtés marad csak,meg a bedurrant comb!:)

bedurrant combb, ragmeg! egyebiránt tudok esetleg olcsóbban is, ha érdekel...írj PM-t.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

megnézném hogy szeded ki a közepét középpontosra esztergapad, lézervágó, vízvágó, marógép, vagy egyéb 'szerszám' nélkül... :)
Az árat nem én szabom meg, ellenben viszik mint a cukrot.

Van egy volt szomszédom akinek marós-esztergályos vállalkozása van,én rá gondoltam,elég profi csak rengeteg melójuk van és ilyen kisebb dologgal csak nagy ritkán foglalkozik.Lehet a pénzgyûjtés marad csak,meg a bedurrant comb!:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ezek azok?
Fixi l
Kicsit borsosnak találom az árát!Nekem is jó lenne egy ,de még gyüjtök!A cruiseremre lényegesen olcsóbban vettem ilyet tartaléknak,lehet azt kífúratom a megfelelõ átmérõre!:) Sufnyi tunng!

megnézném hogy szeded ki a közepét középpontosra esztergapad, lézervágó, vízvágó, marógép, vagy egyéb 'szerszám' nélkül... :)
Az árat nem én szabom meg, ellenben viszik mint a cukrot.