Monti kormány nem lenne jó? Én is ezen gondolkodom.Nekem Ricsim van... Nem is tudom. Tetszik a formája, és nem bízom az ökörszarvban. Sose volt. Tudtam, hogy akarok egy felsõ fogást, meg egy "kormányszarv" pozíciót. Alsót aligha. Akkor miért egy fékkar tetejét markolásszam? A bajom vele az, hogy az elõrehajlítás elõtt le is hajlik vagy 3-4 centit. Így aztán a felsõ fogás csak a stucni mellett lehetséges, és az oldalsó rész meg elég mélyre kerül. Oldalt csak nyeregbõl kiállva fogom, ülve túl mélyen van.
Lehet, hogy végül lecserélem egy visszavágott oúti kormányra (és akkor eladom). Tud vki olyan oúti kormányt, aminek hosszú egyenes elõrenyúló része van?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Indította
Bitecus
, 2002. február 02. 20:12
Írta 2006. április 17. - 15:39
Írta 2006. április 16. - 21:02
Én a levágott országúti kormányt üzemeltem be, valamelyik korábbi Bikemagben volt egy cikk, hogy lehet belül vezetni a bowdent. Nekem nem is baj, hogy rövid az elõrenyúlása, mert egy kicsit nagy a váz.
Én nem jönnék le fék nélkül. Tudom, hogy kicsi az esélye, de mi van ha elszakad a lánc?
Én nem jönnék le fék nélkül. Tudom, hogy kicsi az esélye, de mi van ha elszakad a lánc?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2006. április 16. - 17:10
Hasznal itt valaki fixit fek nelkul? Ha igen, milyen attetellel es azzal hol tud lejonni? A Budakeszi ut bevallalhato ugy?
Merida CX500
Írta 2006. április 16. - 16:57
Konyoklo nelkul kell, mert a Langsterre lenne. Bar meg nem vagyok benne teljesen biztos, hogy arra cserelnem a koskormanyt. Aki idofutamkormanyt hasznal fixin, miert?
Nekem Ricsim van... Nem is tudom. Tetszik a formája, és nem bízom az ökörszarvban. Sose volt. Tudtam, hogy akarok egy felsõ fogást, meg egy "kormányszarv" pozíciót. Alsót aligha. Akkor miért egy fékkar tetejét markolásszam? A bajom vele az, hogy az elõrehajlítás elõtt le is hajlik vagy 3-4 centit. Így aztán a felsõ fogás csak a stucni mellett lehetséges, és az oldalsó rész meg elég mélyre kerül. Oldalt csak nyeregbõl kiállva fogom, ülve túl mélyen van.
Lehet, hogy végül lecserélem egy visszavágott oúti kormányra (és akkor eladom). Tud vki olyan oúti kormányt, aminek hosszú egyenes elõrenyúló része van?
Írta 2006. április 16. - 16:37
Írta 2006. április 16. - 15:13
Konyoklo nelkul kell, mert a Langsterre lenne. Bar meg nem vagyok benne teljesen biztos, hogy arra cserelnem a koskormanyt. Aki idofutamkormanyt hasznal fixin, miert?
Merida CX500
Írta 2006. április 16. - 11:36
Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni normalis idofutamkormanyt? Lehetoleg feketet
Könyöklõvel vagy anélkül? Könyöklõ nélküli itthon csak Ritchey pro van. ~ 210 g, fekete alu 26os befogóval, 10-11 rugó bárhol rendelésre.
Írta 2006. április 16. - 09:22
A mostani Bikemaghez adtak egy Lánchálózat katalógust, abban van Pro márkájú elég jó áron.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2006. április 15. - 21:51
Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni normalis idofutamkormanyt? Lehetoleg feketet
Merida CX500
Írta 2006. április 12. - 19:37
Ma bekerult egy Pazzaz aero karbon villa a Langsterbe. Nagyon jol nez ki vele. Kepet kesobb...
Merida CX500
Írta 2006. április 12. - 17:41
Köszi!
Lehet nem ez a topik de hol lehet bejutni a millenárisra? Cm elött mennék tekerni picit... Nem jön még vki???
Ja meg mi a címe pontosan???
ezeket a dolgokat a megmozdulás/pályakerékpározás itthon/külföldön topikban feszegetjük.
a moser pedig képen is nagyon szép:)
Írta 2006. április 12. - 12:05
Csak a neten, de nem is vagyok rá kíváncsi. Shadow Conspiracy márka, csupa félláncszem. Állítólag hangos, de van aki szereti.
Kéne egyet venni, és el lennénk látva félláncszemekkel;)
Egyébként itt lehet kapni:
http://www.hubjub.co...adow/shadow.htm
Mondjuk aranyárban adják. Annyira azért nem jó...
Írta 2006. április 12. - 11:55
Köszi!
Lehet nem ez a topik de hol lehet bejutni a millenárisra? Cm elött mennék tekerni picit... Nem jön még vki???
Írta 2006. április 12. - 10:49
Írta 2006. április 11. - 19:19
Aha, furcsa, akkor lehet hogy a thun campás???
Hogy van ez, a campa vagy a shimano kúpszöge nagyobb? Elvileg akkor tapaszalataim szerint, ha a mundial a shimano akkor a thun a campás vagyis a campásnak nagyobb a kúpszöge mint a shimanonak?!
Mindegy marad így, most láncvonal jó így nagyon.
Hogy van ez, a campa vagy a shimano kúpszöge nagyobb? Elvileg akkor tapaszalataim szerint, ha a mundial a shimano akkor a thun a campás vagyis a campásnak nagyobb a kúpszöge mint a shimanonak?!
Mindegy marad így, most láncvonal jó így nagyon.
Írta 2006. április 11. - 19:07
nekem shimanoval megy.
nem oyan rossz, SShez pont yo, elégedett vagyok vele.
de ha ezersé megválsz tõle akkor érdekel. aztán veszel valami campát
nem oyan rossz, SShez pont yo, elégedett vagyok vele.
de ha ezersé megválsz tõle akkor érdekel. aztán veszel valami campát
Írta 2006. április 11. - 18:20
Az a stonglite se egy rossz darab... Bár a lánctányéron mág látok néhány könnyítési helyet:D
Írta 2006. április 11. - 18:18
De megvan az a hajtómû is csak az épp egy egysebességesen van:) Úgyhogy sajnálom, de nem szívesen válnék meg tõle...
Amúgy mit tudsz róla? campa vagy shimanó középcsapágy kell hozzá???
Mert a moserban most a mundialhoz valóm k.csapágy van, de a hajtány meg egy thun aero coronado. Neten egyikrõl se tudtam meg semmit...
GYanítom van vmi különbség mert a thun szépen felment a k.csapágyra de a mundiallal nem vagyok megelégedve...
Amúgy mit tudsz róla? campa vagy shimanó középcsapágy kell hozzá???
Mert a moserban most a mundialhoz valóm k.csapágy van, de a hajtány meg egy thun aero coronado. Neten egyikrõl se tudtam meg semmit...
GYanítom van vmi különbség mert a thun szépen felment a k.csapágyra de a mundiallal nem vagyok megelégedve...
Írta 2006. április 11. - 15:51
Csak a neten, de nem is vagyok rá kíváncsi. Shadow Conspiracy márka, csupa félláncszem. Állítólag hangos, de van aki szereti.