hányas fogaskerék kell?
énis most akarok hozatni ismerõstõl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Indította
Bitecus
, 2002. február 02. 20:12
Írta 2006. április 20. - 09:13
Írta 2006. április 20. - 01:41
Nagyon tetszik nekem is az a Miche agy, foleg, hogy itt figyel egy mellettem. Ma szereztem be
éljen-éljen a magyarisztáni Miche-k.
minöséget mindenkinek!!
csak fogaskerekem lenne hozzá az lenne jó.
olaszt,Miche-t,adapterest.
Írta 2006. április 19. - 22:54
Mmmm-hm:
"# Goldtec fixed hubs - GoldTec are a British hub manufacturer based in Wales, and apart from that I know little of them. They're more noted for making DH equipment but they also make rather tasty track hubs in either single fixed, double fixed or fixed/free format. I'm running a double sided version on my own bike and the quality is top notch - cartridge bearings, decent seals and bolt on, rather than nutted, axles (the axle is hollow, so q/r is an option). Available in a number of OLN dimensions and custom drillings. Cost is around £65 for the rear but it's worth every penny. More info can be found at the Goldtec Cycles website. "
Ja, itt a link: http://www.deepwater...l.org.uk/howto/
Fityisz, járhatnál picit gyakrabban is a topikba... :-)
"# Goldtec fixed hubs - GoldTec are a British hub manufacturer based in Wales, and apart from that I know little of them. They're more noted for making DH equipment but they also make rather tasty track hubs in either single fixed, double fixed or fixed/free format. I'm running a double sided version on my own bike and the quality is top notch - cartridge bearings, decent seals and bolt on, rather than nutted, axles (the axle is hollow, so q/r is an option). Available in a number of OLN dimensions and custom drillings. Cost is around £65 for the rear but it's worth every penny. More info can be found at the Goldtec Cycles website. "
Ja, itt a link: http://www.deepwater...l.org.uk/howto/
Fityisz, járhatnál picit gyakrabban is a topikba... :-)
Írta 2006. április 19. - 22:27
Írta 2006. április 19. - 20:52
Ha már agyak.
Nékem egy ilyenem van:
jelenleg 135 mm-esre távtartózva....erõsen gondolkozom kis ideje már, hogy az il pompino fixisedjen'...
Nékem egy ilyenem van:
jelenleg 135 mm-esre távtartózva....erõsen gondolkozom kis ideje már, hogy az il pompino fixisedjen'...
Írta 2006. április 19. - 19:12
Nagyon tetszik nekem is az a Miche agy, foleg, hogy itt figyel egy mellettem. Ma szereztem be
Merida CX500
Írta 2006. április 19. - 14:12
nagyon baba a miche agy!
skidelni úgy tanultam meg, hogy elöször emelgetni kezdtem a hátsó kereket & mikor az már ment, hozzátettem a visszatekerést. elöször kicsit pattogós volt a stopp, de gyorsan bele lehet szokni, hogy szépen fokozatosan terhelve a hátsót végig feküdjön. (érdemes vizesen próbálni, mert ~ fele olyan nehéz visszarakni)
...éles kanyarnál az ellentétes (külsõ íven lévõ) lábbal fogom meg (ha ki tudom hozni úgy), mert jobban 'robban' a rövid íven elöl-láb. (fordítva is ok, de kevésbé hatékony pl jobbra bedõlve a bal lábbal kifeszülni az újabb lendületért)
skidelni úgy tanultam meg, hogy elöször emelgetni kezdtem a hátsó kereket & mikor az már ment, hozzátettem a visszatekerést. elöször kicsit pattogós volt a stopp, de gyorsan bele lehet szokni, hogy szépen fokozatosan terhelve a hátsót végig feküdjön. (érdemes vizesen próbálni, mert ~ fele olyan nehéz visszarakni)
...éles kanyarnál az ellentétes (külsõ íven lévõ) lábbal fogom meg (ha ki tudom hozni úgy), mert jobban 'robban' a rövid íven elöl-láb. (fordítva is ok, de kevésbé hatékony pl jobbra bedõlve a bal lábbal kifeszülni az újabb lendületért)
Írta 2006. április 19. - 13:08
Természetesen menetes. És gyönyörû fekete :-)
De elvileg nincs belõle 17-es, úgyhogy nem értem a hercehurcásokat, majd elnézek hozzájuk, és a körmükre koppintok, hogy mit árulnak Dura-Ace címszóval 5eFt-ért. Hivatalosan 13-16 fogszámmal létezik DA, keskeny és széles változatban a katalógus szerint.
De elvileg nincs belõle 17-es, úgyhogy nem értem a hercehurcásokat, majd elnézek hozzájuk, és a körmükre koppintok, hogy mit árulnak Dura-Ace címszóval 5eFt-ért. Hivatalosan 13-16 fogszámmal létezik DA, keskeny és széles változatban a katalógus szerint.
Írta 2006. április 19. - 12:46
köszi az infot.
a Dura-Ace fogaskerék az menetes vagy olyan amit foglalatba kell tenni?
a Dura-Ace fogaskerék az menetes vagy olyan amit foglalatba kell tenni?
Írta 2006. április 19. - 12:05
Olcsó gagyi van bárhol, pl. Corratec, Luongo. Elvileg most van Dura-ace itt: http://hercehurca.hu...onomy/term/28/9
(Megj.: Nekem jól szolgál a 400 Ft-os gagyi, de ha már megvettél egy Miche agyat, aligha érdemes kockáztatni)
(Megj.: Nekem jól szolgál a 400 Ft-os gagyi, de ha már megvettél egy Miche agyat, aligha érdemes kockáztatni)
Írta 2006. április 19. - 11:56
Én Angliából rendeltem Dura Ace-t. Ezen nem érdemes spórólni, mert az olcsó leszedi a menetetet.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2006. április 19. - 11:48
Írta 2006. április 19. - 11:45
Ha esetleg valaki ilyesmire vadászna a függõleges papucsához, lehet most kapni:
KMC Half Links 1/8 en 3/32 --> 1.75 Euro
Ez meg a bolt:
http://www.riddertweewielers.nl/shop/
KMC Half Links 1/8 en 3/32 --> 1.75 Euro
Ez meg a bolt:
http://www.riddertweewielers.nl/shop/
Írta 2006. április 19. - 11:32
huha klasz...egyre több madzsaristani fix a galleryn!!!http://www.fixedgear...NikronLuamo.htm
Lattatok mar?
fék:én nem tudom 1enlõre elsõ fék nélkül elképzelni a cangizást
szerintem nem elég csak lassítani néha,megállni is kell.
én nem tudok skidelni.1enlõre.
Írta 2006. április 18. - 22:51
Szerintetek is forditani kellene a stucnit?
én mondjam meg mi jó a hátadnak csuklódnak? innen? merha csak félórát ülsz rajta akkor akár le is veheted.
Írta 2006. április 18. - 22:11
Szerintetek is forditani kellene a stucnit?
Az attól függ: meg akarod fordítani, vagy sem? Végtére is, te használod ezt a szépséget, tudod, mi a kényelmes neked.
Én így hagynám.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2006. április 18. - 22:00
hézagolókat vedd ki elõszõr.
és ah ugysem tetszik fordítsd.
Olyan szepek azok a hezagolok
Merida CX500
Írta 2006. április 18. - 21:59
Írta 2006. április 18. - 21:47
hézagolókat vedd ki elõszõr.