Mi az a klipsz, mi az a skid és mennyit nyom a képen lévõ bicó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Started by
Bitecus
, 2002. February 02. 20:12
Posted 2006. July 20. - 10:34
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Posted 2006. July 20. - 10:02
Kösz, rendesek vagytok mindketten... De nincs 30 rugóm hajtókarra . Faszé' adják ilyen drágán... Amúgy k. primitív cucc egy pályahajtókar.
Posted 2006. July 20. - 09:50
Ha esetleg segit az ugyeteken en augusztus kozepen megyek Londonba majdnem 2 hetre... egy ket vasdarabnak lehet, hogy akad hely a borondben visszafele... (tehat ha leszervezitek egymassal en a hazajuttatasban esetleg segitehetek) (ja es Lofarkashoz meg kozel is lakom, ha jol tudom)
Köszi:)
Szeptember elején megyek haza, szal max akkor tudnék vinni, vagy el is küldhetem (nemtom mennyibe kerül)
Posted 2006. July 20. - 08:48
Paul, bharsi,
Nagyon jól néznek ki a bicajok, pont ezen a két színen gondolkodtam én is.
bharsi, írnál részleteket? Alkatrészek, áttétel, váz?
Úgy néz ki, szereztem egy Chesini Arena vázat a fixihez, remélem jó lesz a méret is...
Nagyon jól néznek ki a bicajok, pont ezen a két színen gondolkodtam én is.
bharsi, írnál részleteket? Alkatrészek, áttétel, váz?
Úgy néz ki, szereztem egy Chesini Arena vázat a fixihez, remélem jó lesz a méret is...
Posted 2006. July 20. - 08:39
széép!
klipsz nélkül skidelni naggyon nehéz lehet...szinte lehetetlen..
aranyosak a kutyusok
klipsz nélkül skidelni naggyon nehéz lehet...szinte lehetetlen..
aranyosak a kutyusok
Posted 2006. July 20. - 08:02
Kösz, jó is vele hajtani. skidelni vizesen érdemes elkezdeni, vagy száraz uton is rá lehet érezni. próbálgattam de olyan érzés mintha fizikailag képtelenség lenne:)
mondjuk gondolom senki sem az elsõ két napban tanulta meg.
off
1+5 kicsit sokan lettek igy a nyárra.. De sajnos a kicsik már csak két hétig lesznek, mennek a jövöbeli gazdájukat boldogítani.
on
mondjuk gondolom senki sem az elsõ két napban tanulta meg.
off
1+5 kicsit sokan lettek igy a nyárra.. De sajnos a kicsik már csak két hétig lesznek, mennek a jövöbeli gazdájukat boldogítani.
on
Posted 2006. July 19. - 23:53
szép lett, gratua:clap:
hány kutya van nálatok???
hány kutya van nálatok???
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2006. July 19. - 22:36
többi kép:
http://pix.bikemag.h...=186395&cat=500
Az elsõ tízpercben változás: pedálcsere..
A többi egyenlõre tesztelés alatt.
Posted 2006. July 19. - 20:38
Posted 2006. July 19. - 20:06
végre elkészült!!!
Nagyon jó az érzés. Már rég óta vágytam rá, és most végre..
Utólag is köszönöm a segítséget, ugyan irásban megjelent kérdésem ritkán akadt, de a fórum olvasása elég hasznos volt.
Nagyon más érzés most a bringázás. eléggé rákattantam a fixire..
Még azárt fog alakulni a gép.
Nagyon jó az érzés. Már rég óta vágytam rá, és most végre..
Utólag is köszönöm a segítséget, ugyan irásban megjelent kérdésem ritkán akadt, de a fórum olvasása elég hasznos volt.
Nagyon más érzés most a bringázás. eléggé rákattantam a fixire..
Még azárt fog alakulni a gép.
Posted 2006. July 19. - 19:23
Köszi:)Pofás lett:cool2:
A hajtókarodat külön irigylem... Nekem nem tucc szerezni vmi olcsó pályahajtókart 44es tányérral ott a pályabicós Angliában? (Ott vagy még, ugye?) Ha van vmi sansz, jöhet priviben.
...
Kinnt vagyok még, nagykeráron tudok, de így se olcsók a pályacuccok...
Az enyim olyan 80 font körül vót asszem (kar+tányér), lehet kicsit több is. Ez Stronglight, van Miche kicsit drágábban meg TA, az nemtommennyi. Lánctányérok vannak egész olcsón is, de nehogymá ne ugyanaz legyen mint a kar:)
Szeptember elején megyek haza, szal max akkor tudnék vinni, vagy el is küldhetem (nemtom mennyibe kerül)
Küldd el priviben ha van valami konkrét dolog, oszt megnézem tudok e szerezni, meg hogy mennyiért.
(has)Pókember:írtam privit
Posted 2006. July 19. - 16:49
megvan
Akkor jöhet, hogyé' adod? :-)
(privi vagy emil - csak nemtom, melyiket olvasod...)
Ha Lófarkastól is sikerül egy fékkart szerezni, akkor máris megvan a pár! :-)
Posted 2006. July 19. - 15:28
Sanyi! sztem errõl beszéltél nekem:
http://www.alleycat....de/1178#comment
egyelõre még nincs szó arról, hogy fék nélkül, de még lehet
hogy állsz az újabb fixivel? halad a dolog?
ragmeg!
http://www.alleycat....de/1178#comment
egyelõre még nincs szó arról, hogy fék nélkül, de még lehet
hogy állsz az újabb fixivel? halad a dolog?
ragmeg!
Posted 2006. July 19. - 15:06
Pofás lett:cool2:
A hajtókarodat külön irigylem... Nekem nem tucc szerezni vmi olcsó pályahajtókart 44es tányérral ott a pályabicós Angliában? (Ott vagy még, ugye?) Ha van vmi sansz, jöhet priviben.
1ébként végre jöt Mo-ra Pro idõfutamkormány. (Kép itt van róla: http://www.speedmeta...szek/index.html ) Alighanem holnap hozom haza a magamét. Aki elviszi elõlem a boltból, az halál fia!!!
Kormánycsere után a Ritchey idõfutamkormányom várhatóan megy az apróba, alighanem egy pár idõfutamfékkarral együtt (cane creek 200 tt alu). Azé' írom be, mert Mo-on ritka, mint a fehér holló. Akit érdekel, figyelje az aprót vagy dobjon privit.
1ébként végre jöt Mo-ra Pro idõfutamkormány. (Kép itt van róla: http://www.speedmeta...szek/index.html ) Alighanem holnap hozom haza a magamét. Aki elviszi elõlem a boltból, az halál fia!!!
Kormánycsere után a Ritchey idõfutamkormányom várhatóan megy az apróba, alighanem egy pár idõfutamfékkarral együtt (cane creek 200 tt alu). Azé' írom be, mert Mo-on ritka, mint a fehér holló. Akit érdekel, figyelje az aprót vagy dobjon privit.
Posted 2006. July 19. - 12:37
megvan...
Megvan még az idõfutamos fékkar másik fele?
Posted 2006. July 19. - 12:35
köszi:)
Ez a régi láncom, és kicsi lett, mert nagyobb lánctányérra váltottam. Ezt épphogy elbírja, majd lecserélem nemsoká.
Ez a régi láncom, és kicsi lett, mert nagyobb lánctányérra váltottam. Ezt épphogy elbírja, majd lecserélem nemsoká.
Posted 2006. July 19. - 12:33
Hát ez tényleg picit elöl van a papucsban, hátrébb kéne csúsztatni, csak a biztonság kedvéért.
Posted 2006. July 19. - 12:30
jól bent vagy a tengellyel a hátsó papucson..még 1pár láncszemet nem bír el?
amúgy nagyon baba!
amúgy nagyon baba!
Posted 2006. July 19. - 11:59
Tudom...Azt tudod,hogy kép nélkül nem hisszük el, ugye?
a többi kép:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2701