Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

Lester

Lester

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

De nagy csend van itt! Megpróbálom egy picit felpezsdíteni a topikot ezzel a gyönyörûséggel amit tegnap vettem a fiximhez :):

http://pix.bikemag.h...22&limit=recent

Biondoban vetted?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
De nagy csend van itt! Megpróbálom egy picit felpezsdíteni a topikot ezzel a gyönyörûséggel amit tegnap vettem a fiximhez :):

http://pix.bikemag.h...22&limit=recent

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

még a héten jön a szép új kónusz az XT agyba, mert az egyiket picit megették a golyók.

Lehet XT kónuszt kapni külön? Engem mindenhonnan elhajtottak, amikor ilyesmi miatt érdeklõdtem... Te hol találtál ilyesmit?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

(Még jó hogy ebben a topikban csak páran vagyunk, legalább offolhatunk kedvünkre:))

ebben nem lennek olyan biztos

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts

A mester csak fúrja. Én öccázé lereszelem neked a bordákat, ha nincs kedved megcsinálni.

Festés milyen lesz?

akkor én is kérem a reszelést, kedvem az lenne, de reszelõm az nekemsincs.

festés: nincs az a pénz hogy hozzápiszkáljak a gyári gyöngyházfehér fényezéshez, gyönyörû még 20 év után is :)
A muffok lettek ezüstszínüek meg pár fekete-ezüst designelem a vázon, éljen soká lakkfilc :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Meg van dumálva.
(Még jó hogy ebben a topikban csak páran vagyunk, legalább offolhatunk kedvünkre:))

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Én öccázé lereszelem neked a bordákat, ha nincs kedved megcsinálni.

Nekem is? Még reszelõm sincs, szerintem az többe lenne. :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

juteszembe: a fogaskerék csak fúrva lesz vagy kényeztetve vagyunk és a kilógó részek reszelve is? :)

A mester csak fúrja. Én öccázé lereszelem neked a bordákat, ha nincs kedved megcsinálni.

Festés milyen lesz?

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts
nekem is mehet a fogaskerék telefon nélkül, nem vagyok olyan árérzékeny.

amúgy lassan itt is minden kész a mûtéthez, küllõk megvannak, a felni a bicajon, még a héten jön a szép új kónusz az XT agyba, mert az egyiket picit megették a golyók. meg a biker is meghozhatná a centírállványom igazából és teljes az öröm :-S

ja és lett designfestés a vázon, leugrott a hátsó fék is végre, de majd inkább mindent egyben fényképezek ha lesz szép új kerekem meg hajtásom, aligvárom :)

juteszembe: a fogaskerék csak fúrva lesz vagy kényeztetve vagyunk és a kilógó részek reszelve is? :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hú de szép kerekeim lesznek!!! :bananadan

Persze ráér az egész ha minden kész! Az ár ha Nektek jó, nekem is jó. Emiatt ne telefonálgass vagy mailezz! És mindent nagyon köszi!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Köszörû nincs rögzítve, jobb kézben telefon (jobbkezes vok) balban fogaskerék, ami persze nincs feltámasztva sehova. A kijelzõt nézem... Miért lenne veszélyes? :D
1ébként mikor rendesen két kézzel tartottam, sokkal több szikra volt. Tiszta karácsonyi hangulatom lett;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...
Jól nézett ki, mikor a peremet mûtöttem le a fogaskerekekrõl:)

Ha ezt látná egy munkavédelmis...:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A kerekeken az utolsó simítások zajlanak. Sztem majd a fogaskerékkel együtt adom vissza, ha jó úgy.

Fogaskerekeket szombaton odaadtam Schnellthomasnak, volt róla szó hogy még ma nekiesik az apja... nem hallottam híreket.
1ébként azt mondta, h ha nekilát, akkor tud majd pontos árat mondani, és felhív hogy mehet-e. Ha akartok, küldjetek nekem limitet priviben hogy tudjak mit mondani a tieitekre is. (Vagy a telefonszámotokat, én meg továbbadom. De nem tudom, van-e kedve 3felé telefonálgatni.)

Jól nézett ki, mikor a peremet mûtöttem le a fogaskerekekrõl:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hol tart a lánckerék project?
Szép lassan gyûlnek az alkatrészek és ha elkészül meg a kerekem is, akkor úgy érzem egy többé kevésbé mûködõképes bringát tudnék összerakni...
Persze ez nem sürgetés, csak érdeklõdés :)!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
BMX fékkarok általában 22.2-esek. Elfelejtettem szólni:) Létezik "oversize", ami 25,4 (1 inch) A Dózsa györgy úton a Liget sarkánál van. Egyébként meg sztem használd bátran ha maradt benne min. 2 mm anyag. Ha megrángatod és nem szakad le, akkor késõbb sem fog, legföljebb esésnél.

Hozé: privi megy

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Vettem bmx fékkart, de az o.úti kormánynak nagyobb az átmérõje. Nekiestem reszelõvel (a fékkarnak), de kicsit elbizonytalanodtam, merjem-e ezek után használni. Minden bmx fékkarnak egyforma a bilincsátmérõje?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Pazzaz karbon 1 darabból nyálazott gyönyörûség 175-180g. Itthon mocsok drága, Németo-ból hozattam.

Magán import, vagy csomagküldõ?
Ha csomagküldõ, érdekelne a címük. Én is Pazzaz cuccokat keresek épp.

köszi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Most hoztam el a küllõidet, akkor összefûzöm a hátsót a 100mm verzió szerint.

Rendben köszi!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Húbazzeg, könnyebb a mezítlábas gagyivázam, mint a Merida 903? Megyek megsimogatom:)

Most hoztam el a küllõidet, akkor összefûzöm a hátsót a 100mm verzió szerint.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Na a Merida váz kilõve, több mint 2kg :(
Ezesetben egy darabig marad az acélváz, úgyis lassan kezd kimerülni a keret, aztán egyszer majdcsak belefutok valamibe ami szép is könnyû is meg a méretem is.