Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
[quote name='Yaroslav'][quote name='jocek03']valami vastagabb nyeregcsö kell amiböl lelehet esztergálni!
le jön 1-1,5 miliméter az átmérõjébõl összesen!az majdnem hogy egyenlö a nullával!
quote]

Kár, hogy a keresztmetszeti tényezõ R a negyedikennel változik! Az már nagyon kis változás esetén is komoly különbség!
A másik, hogy ami vastag falú az val azért az mert nem épp a legspirább alapanyagból való.
Amíg nem tudom biztosan, hogy mibõl van én semmiképp se nyúlnék hozzá!

Amúgy ez itt off, ha akarsz róla beszélni :) menjünk a nyeregcsöves topicba.[/quote]

jááájjj,mi lenne hogy ha ebben az életben nem minden a számokról szólna?
józan paraszti ésszel mindent!
nem tom én akárhogy ugrálok,meg dobál ez a sz*r bringásút,nekem még nem igen akart lecsoffadni azaz esztergált nyeregcsõ!85kg vagyok kb

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
[quote name='jocek03']valami vastagabb nyeregcsö kell amiböl lelehet esztergálni!
le jön 1-1,5 miliméter az átmérõjébõl összesen!az majdnem hogy egyenlö a nullával!
quote]

Kár, hogy a keresztmetszeti tényezõ R a negyedikennel változik! Az már nagyon kis változás esetén is komoly különbség!
A másik, hogy ami vastag falú az val azért az mert nem épp a legspirább alapanyagból való.
Amíg nem tudom biztosan, hogy mibõl van én semmiképp se nyúlnék hozzá!

Amúgy ez itt off, ha akarsz róla beszélni :) menjünk a nyeregcsöves topicba.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
furcsa egy társaság

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Szimpatikus fiatalember, aki blogol és szabadidejében fixit gyárt. Utóbbi idõben mindkettõt hanyagolja kissé.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kik ok?
http://www.goraka.hu

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Ezen egyszer már én is gondolkodtam, de semmiképp sem javaslom. Nem hiszem, hogy találsz pontos anyagminõséget a csõre vonatkozóan, v ha van is vmi akkor sem lehetsz benne biztos, hogy tényleg abból van. Így még csak közelítõleg sem lehet rá számolni semmit, hogy mennyit lehetne belõle elvenni és az majd mit bír.
Nagyon csúnya látvány lehet amikor egy törött nyeregcsõ kicsit kicakkozza odalent a dolgokat!

valami vastagabb nyeregcsö kell amiböl lelehet esztergálni!
nekem már majdnem 1 éve birja!ennyit szerintem simán be lehet vállalni,pláne ha nincs ki húzva tövig!

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Nyeregcsövet kérdezted a zépében is?
Eddig minden idióta méret volt nekik, ami kellett.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás

vegyél egy új nyeregcsövet,valami olcsót,lehetöleg a legkisebb átmérõvel,és vidd el szépen az esztergályos bácsihoz,ö tudja orvosolni a problémádat!

Ezen egyszer már én is gondolkodtam, de semmiképp sem javaslom. Nem hiszem, hogy találsz pontos anyagminõséget a csõre vonatkozóan, v ha van is vmi akkor sem lehetsz benne biztos, hogy tényleg abból van. Így még csak közelítõleg sem lehet rá számolni semmit, hogy mennyit lehetne belõle elvenni és az majd mit bír.
Nagyon csúnya látvány lehet amikor egy törött nyeregcsõ kicsit kicakkozza odalent a dolgokat!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
de furaaaaaaaaaaa :D

fuck me, i'm famous!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Erdekes dolgot latok egy masik forumon. Tarcsafekes elso agyat hasznalni hatul, plusz tengelycsere hosszabbra.
Igy kifurva a lanckereket, van mibe hajtani a szep kis csavarokat.
Ez az otlet jobban tetszik!

ahogy érzed

cheeseghost

cheeseghost

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

ott a perem!megfúrod ha rajt van az agyon!és leheggeszt vagy csavar neki,vagy záróanya!

Erdekes dolgot latok egy masik forumon. Tarcsafekes elso agyat hasznalni hatul, plusz tengelycsere hosszabbra.
Igy kifurva a lanckereket, van mibe hajtani a szep kis csavarokat.
Ez az otlet jobban tetszik!

cheeseghost

cheeseghost

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Ha mar B+ hatsoagy, akkor Sydney, Sydney II, vagy inkabb Toronto?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jaja

hazafelé már azzal megyek.....

fuck me, i'm famous!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
majd egy képet kérek ha összetörted magad!!!:clap:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Feltöltött kép
itt a kép!!!
ott a perem!megfúrod ha rajt van az agyon!és leheggeszt vagy csavar neki,vagy záróanya!

van eladó záróanyám!csináltattam 2 darabot az egyik nem kell

fuck me, i'm famous!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Igen az egesz cso baj, ahogy van :)

A szep kis nyergem nem tudom rarakni, mert nem illenek helyukre a palcak. Ezert cserelni kellene. De a merete 24-es, amit sehol sem kaptam.
Ha van cso az a baj, ha nincs cso, az a baj :)

vegyél egy új nyeregcsövet,valami olcsót,lehetöleg a legkisebb átmérõvel,és vidd el szépen az esztergályos bácsihoz,ö tudja orvosolni a problémádat!

cheeseghost

cheeseghost

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

azt hittem a nyeregcsövel van a gáz!nekem az is eléggé hülye méret...

Igen az egesz cso baj, ahogy van :)

A szep kis nyergem nem tudom rarakni, mert nem illenek helyukre a palcak. Ezert cserelni kellene. De a merete 24-es, amit sehol sem kaptam.
Ha van cso az a baj, ha nincs cso, az a baj :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
azt hittem a nyeregcsövel van a gáz!nekem az is eléggé hülye méret...

cheeseghost

cheeseghost

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

OFF: a régi bumszli bilincses megoldás kompatibilis a mostani nyergekkel is, emiatt nem kell cserélned. de a tied nem tudom, ilyen-e...

Az eredeti nyereg is sima 2 palcas.
Sajna a regi nyereg palcai tavolabb vannak egymastol, mint a mostani nyergeknel. Ez a gond.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

jocek03!

Megegy kerdes!
Nekem 24-es nyeregcso van a bicajban, ami egy eleg nem szabvanyos nyeregrogzitest tartalmaz. A mai nyergeket nem tudom belefogatni. Neked normalis nyeregcso van benne, vagy talaltal valahol masikat?
en bejartam az osszes boltot, de nincs siker.

OFF: a régi bumszli bilincses megoldás kompatibilis a mostani nyergekkel is, emiatt nem kell cserélned. de a tied nem tudom, ilyen-e...