összeállt?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Started by
Bitecus
, 2002. February 02. 20:12
Posted 2007. October 09. - 17:01
Posted 2007. October 09. - 16:27
ya...
igyvanez amugyse olcsóság
amuyg a Dia Compe éri meg még relative.
az állat
a többi nevetséges (árban)
Normandy bezzeg miyen yo lenne most!
igyvanez amugyse olcsóság
amuyg a Dia Compe éri meg még relative.
az állat
a többi nevetséges (árban)
Normandy bezzeg miyen yo lenne most!
Posted 2007. October 09. - 15:52
Posted 2007. October 09. - 15:49
nemvan elég péz...
DA agy 55e, Novatech 35...
DA-t szeretnék, de az nekem nagyon horror. és ismét nem merném kinthagyni a diszkont elõtt...
DA agy 55e, Novatech 35...
DA-t szeretnék, de az nekem nagyon horror. és ismét nem merném kinthagyni a diszkont elõtt...
Posted 2007. October 09. - 15:15
Posted 2007. October 09. - 14:31
Nem használtam mást elõtte, szal összehasonlítani nem tudom semmivel.
Csak aszfalton és fõleg száraz idõben tekerek, úgyhogy sártûrésrõl sem tudok mit mondani.
Viszont:
-jó ár/érték arányúnak mondanám, igényesebbnek tûnik kézbe véve, mint egy Dicta, szépen recseg.
-legközelebb is ilyet veszek, mivel ha évente 1-et elhasználsz is jobban jössz ki, mint egy White esetében (ami számomra egy kicsit erõs árkategória).
De, hogy ON legyek, asszem bevállalok a Denverre egy DA lánckereket anyával...
Csak aszfalton és fõleg száraz idõben tekerek, úgyhogy sártûrésrõl sem tudok mit mondani.
Viszont:
-jó ár/érték arányúnak mondanám, igényesebbnek tûnik kézbe véve, mint egy Dicta, szépen recseg.
-legközelebb is ilyet veszek, mivel ha évente 1-et elhasználsz is jobban jössz ki, mint egy White esetében (ami számomra egy kicsit erõs árkategória).
De, hogy ON legyek, asszem bevállalok a Denverre egy DA lánckereket anyával...
Posted 2007. October 09. - 13:08
Én is a Denvert javaslom, fõleg, hogy használom is néhány hónapja, jól mûködik. Egyik oldalon fix lánckerék van, a másik oldalon racsni. Komoly agynak tûnik eddig.
DX racsni bevált neked?
DX racsni bevált neked?
Posted 2007. October 09. - 08:35
Posted 2007. October 09. - 08:16
Jó lesz neked az a Denver. A dupla fiximenetre simán fel lehet rakni 1 BMX racsnit is.
Posted 2007. October 09. - 07:09
Szerintem a DENVER a barátod, igaz 135-ös. A SYDNEY-re csak kismenetes, BMX racsnik mennek fel. Én ugyanezzel küzdöttem, megfejelve egy 120-as sarutávolsággal.
Posted 2007. October 09. - 03:34
a denver tan 135mm-s de ugyanaz a felemas menet van mindket oldalon
a sydney meg 110mm-s de ugyanaz a ss menet van mindket oldalon
a toronto 100mm-s de menetinfot nem latni rola /tavtartozni lehet dogivel/
remelhetoleg a honalpjukon levo fotok oket abrazoljak
eleg jol van osszeallitva a kinalat
a sydney meg 110mm-s de ugyanaz a ss menet van mindket oldalon
a toronto 100mm-s de menetinfot nem latni rola /tavtartozni lehet dogivel/
remelhetoleg a honalpjukon levo fotok oket abrazoljak
eleg jol van osszeallitva a kinalat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. October 08. - 22:44
PLÍÍÍZ HELP! (Ha a már a boltban nem voltak túl segítõkészek...)
Van-e olyan B+ hátsóagy, ami
egyik oldalt SS,
másik oldalt fix lánkereket fogad (szabályosan, dupla menettel)
130mm papucstávolságú vázba való (vagy legyen 135mm, azt már megoldom.)
A leírás alapján nem egyértelmû számomra, hogy a DENVER jó-e, vagy esetleg jó lehet a SYDNEY II (bár ezt M10x110x120mm-nek írják, de mintha ilyet használna valaki itt a fórumon egy Mali trekkingben).
Léccí valaki...:icon_sad:
Van-e olyan B+ hátsóagy, ami
egyik oldalt SS,
másik oldalt fix lánkereket fogad (szabályosan, dupla menettel)
130mm papucstávolságú vázba való (vagy legyen 135mm, azt már megoldom.)
A leírás alapján nem egyértelmû számomra, hogy a DENVER jó-e, vagy esetleg jó lehet a SYDNEY II (bár ezt M10x110x120mm-nek írják, de mintha ilyet használna valaki itt a fórumon egy Mali trekkingben).
Léccí valaki...:icon_sad:
Posted 2007. October 02. - 11:48
Posted 2007. October 01. - 21:39
Posted 2007. September 26. - 21:27
nos, ma hazafele úgy döntöttem nem várok tovább, és felrakom a 2hete a táskámban cipelt 16os fogaskereket .)
elsõ benyomás: :scared:
második:
egyelõre bejövõs naon, csak szokni kell még az akadályok megközelítését .)
de naon zsír h kb fék nélkül lehet közlekedni .))
ja és.. izomlááááz
elsõ benyomás: :scared:
második:
egyelõre bejövõs naon, csak szokni kell még az akadályok megközelítését .)
de naon zsír h kb fék nélkül lehet közlekedni .))
ja és.. izomlááááz
Posted 2007. September 25. - 16:00
Posted 2007. September 19. - 18:34
igen a kerek sikjat szeretnem "eltolni". nem nagyon akarom elkezdeni baszogatni, ezert kene egy jo szaki.
Posted 2007. September 18. - 22:08
Ha mar uj kereket epitek hatulra, mit javasoltok, mi az elonyosebb? magas, vagy alacsony peremes agy? Mik ez elonyok, mik a hatranyok? Miert jobb egy magas peremes, vagy egy alacsony peremes?
Nincs számottevõ különbség, az emberkék ált. az esztétikai preferenciáikat próbálják kimagyarázni.
Az alacsony egy kicsit könyebb, és kicsit kevésbé merev de "kényelmesebb" kerék lesz belõle.
A küllõkbõl le lehet ugyan köszörülni, de mivel 50 ft darabja, nem érdemes kókányolni, csak ha nincs 1600 huf-od. A másik oldal akkor még mindig ott van...
Posted 2007. September 18. - 19:55
A kerék síkját el lehet tolni kifûzés nélkül is. Ha elég bátor vagy, magad is megcsinálhatod: egyik oldalon minden küllõanyát kilazítasz egy negyed fordulattal, a másik oldalon pedig mindegyiken húzol egy negyedet. Ha még mindig nincs középen, akkor újra ugyanez. Ha nem jön össze, még mindig el lehet vinni centríroztatni... De küllõt kifûzni csak akkor kell, ha olyan nagy az eltérés, hogy már mindenképpen másik küllõhossz kell, de ez elég valószínûtlen. (Lehet, hogy a húzott oldalon a kilógó küllõvégeket le kell köszörülnöd.)
Posted 2007. September 18. - 17:56
tudtok ajanlani pesten korrekt uzletet, ahol ezt az ujrafuzes projektet meg lehetne ejteni? nem akarom oda visszavinni, ahol csinaltattam - mar banom, hoy oda mentem. szigoruan csak szemelyes tapasztalat erdekel, nem ezt-meg-azt hallottam roluk.
az a személyes tapasztalatom, hogy itt ajánlgattak már egy-két üzletet ilyen téren.. de nem emlékszem, mik voltak. kerékfûzés topic, gondolom.