Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
5023 replies to this topic

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
milyenagy? iparis, kónuszos? mennyiért? villasarutávolság? bp-i vagy? fogaskerékszám? kép?
(jöhet privibe is)
de inkább miche vagy vmi olasz érdekelne (flip,flop...), jah és nemmost inkább párhónap..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
alapbol ugye 135
/ha a draga b+ agyrol van szo/
ket eleg vastag kontra anya figyel rajta
amik kb 13-14mm vastagok.
haver ezeket siman levette es egy masik agyrol szarmazo kontraval cserelte
neki azzal passzolt a keskeny /~120/ vazba

esetleg megvenned en hasznalt b+ agyam?
~2 honapos.

ma fuztem egy michet kedvesnek
szerelem...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
a bájkpozitív denver agy "villasarutávolságát" menniyre lehet lecsökkenteni? a katalógusban lévõ képet megpróbáltam fölnagyítani, de nemnagyon látszott, hogy hogy vannnak az alátétek... esetleg akinek ilyennye van az megnézné nekem? mer ugye van egy120mm-es villasarutávolság és ahhoz kéne kompatibilissá tenni hogyha ilyetveszek, tehát 130mm-nél kissebbre meg lehet csinálni? vagy van esetleg olyan miche (vagy egyéB) pályaagy ami flip-flop (fixi és szabadonfutós), és kicsi a villasarutávolsága?(ja és persze 10e alatt van)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
http://www.fixedgear...mar/1/AlexN.htm
http://www.fixedgear...DustinCocco.htm

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
Írd meg a címed egy üzenetben, egyik ismerõsöm postán dolgozik, elküldöm csomagban, ha megfelel.

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Van egy ugyanilyen villám, neked adom, ha érdekel. De csak akkor lesz jó, ha az elsõ agy tengelye 9mm-es, mint a régi csepeleknél. Remélem a 9 mm-re jól emlékszem, tény, hogy kisebb, mint a mostaniak. A villa is piros, mint a mostanid.

Azt nagyon megköszönném, csak nem tudom hogy hogyan tudod eljuttatni Debrecenbe a villát, hacsak nem debreceni vagy :)

Amúgy van még az eredeti festékbõl amivel lefújtam, azzal el tudom takarni a helyét. Bár lehet hogy nem fogok vele kínlódni.
A megoldás igazából az lenne ha szereznék egy szép pumpát amit ahhoz a tartóhoz lehet rögzíteni, és tartanék magamnál foltozó készletet :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
A pumpapöcök csak fûrésszel fog lejönni, és marad is utána egy festetlen rész... szóval csak akkor ess neki ha nagyon zavar és/vagy át akarod festeni a vázat. Lehet h le tudod pingálni körömlakkal v más festékkel, de a tartósság kérdéses.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Jaja, a villa az majd csere lesz, úgy voltam vele hogy egyelõre még megteszi. Kipróbáltuk és még elég jól tartja magát, egy picit van meghajolva.

Van egy ugyanilyen villám, neked adom, ha érdekel. De csak akkor lesz jó, ha az elsõ agy tengelye 9mm-es, mint a régi csepeleknél. Remélem a 9 mm-re jól emlékszem, tény, hogy kisebb, mint a mostaniak. A villa is piros, mint a mostanid.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
én "nekimennék" ovatosan fürésszel. ugyis olyan vékony hogy vinné mint a vajat.

jaja ékes hajtómû akartam is mondani h jól mutat benne! és ha nem lesz vele baj én hagynám is benne. annak a lánctányérja elég bika, biztos h azzal nem lesz baj.

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

jó lett jenessanyi.

elsö villa mintha hangyányit "hátra" lenne rogyva. nem életbiztosítás az a villa, de városba elég kell h legyen.
annyi esetleg csak h szebb legyen: ha nem fogod használni a régi pumpa tartó pöcköket akkor tüntesd el róla ;)

Jaja, a villa az majd csere lesz, úgy voltam vele hogy egyelõre még megteszi. Kipróbáltuk és még elég jól tartja magát, egy picit van meghajolva. Az ékes hajtómûvel mi is szívtunk eleget, amint valami baja lesz a hajtómûnek úgyis csere lesz négyszögesre. Csak sajnáltam volna kidobni mert gyakorlatilag hibátlan volt, nem volt kopás a tányéron.A pumpatartókat nemsokára leszedem, csak lusta dög vagyok :) Azt nem tudom hogy feszegetéssel le tudom szedni a vázról, vagy fûrészelnem kell?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ekes hajtomu?
vazz
mit szivtam vele anno

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jó lett jenessanyi.

elsö villa mintha hangyányit "hátra" lenne rogyva. nem életbiztosítás az a villa, de városba elég kell h legyen.
annyi esetleg csak h szebb legyen: ha nem fogod használni a régi pumpa tartó pöcköket akkor tüntesd el róla ;)

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Sikerült megépítenünk a fiximet, ultra alacsony költségvetéssel, idõvel szépen lesznek rajta cserélve a cserélnivalók. Péntekre lesz fémklipszem, ha az elsõkerekem elkopott akkor lesz hozzá fûzve egy ugyanolyan mint ami hátul van. Sok munka van benne, és sok szeretet :)

Elõtte:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Utána:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A váz egy 56-os 1989-es Scwhinn-Csepel Marathon, kézzel festve, az összerakás és beálltásban meg nagyon sok segítséget kaptam egy jóbarátomtól.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
"20 eves vaz anyam!

ha acel, hajlik annyit[/QUOTE]"

Én a 30 éves puch vázat húztam mi, eddig nincs baja. (le is kopogom gyorsan:) )

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Itt

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hol tudtál hozzá ilyen anyát szerezni? gondolom bicajboltbol de hátha vmi spéci cucc :)
csak kiváncsiság.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Na, kapott a B+ agy pályaanyát (legalábbis egybe van sajtolva az anya az alátéttel.) Ez kicsit jobb anyagból van és tuti nem kezd el rozsdásodni.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Sziasztok!
Nekem egy puch országuti bringám van. A cucc a hajtókarnál racsnizik, kérdés ha nem racsnizna elõl akkor örökhajtós lenne?

Tolj be egy képet!

1ébként ha fixálni akarod, ahhoz nyilván hajtókart kellene cserélni, és mintha az elölracsnis bicóknak nem szabvány lenne a középcspágya, talán még a középcsapágyháza sem... de lehet h hülyeségeket beszélek.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
használd a módosít gombot!

qzkfo8

qzkfo8

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
nem csapágyakat akartam irni hanem fogaskereket, bocs most estem haza a bringázásból, hulla vagyok