ja, új monster, egyébként szerintem sokkal jobb mint a shiver (egy kis tuning és helybõl 19-et mozog) azért, mert sokkal merevebb, és akkor is ez egy SZÖRNY!!!
(upside down-nak van egy hátránya, a szárak függetlenül mozognak és ettõl nem mindig olyan "merev"!!)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan Wega 1 tapasztalatok
Indította
BNorbert
, 2002. június 01. 14:48
Írta 2002. július 15. - 21:48

Írta 2002. július 15. - 21:44

OK!!! Amint egyben lesz rögtön felrakok egy képet!!! 
Amúgy zsír új Mosnter lesz ? ? ? Miért nem Shiver?

Amúgy zsír új Mosnter lesz ? ? ? Miért nem Shiver?
Írta 2002. július 15. - 21:42

neem, majd eccer (még én se tudom mikor, [amint lesz zsé]) egy MonsterT
király a színösszeállítás, majd egy képet dobj, ha tudsz...
király a színösszeállítás, majd egy képet dobj, ha tudsz...
Írta 2002. július 15. - 21:40

Írta 2002. július 15. - 21:36

ok, de most nincs villám és még az új villa elött akartam megcsináltatni...
tényleg, milyen színû lett a vázad??
tényleg, milyen színû lett a vázad??
Írta 2002. július 15. - 21:33

uszpete:
Ûberálat!!! ;D ;D ;D
Norb:
Menny ki egy DH versenyre és menny oda hozzá, hogy " Csöva Mogyesz!!! De figyeljémá: hogyanis leg itten aminek lengenie kell... stb..."
Ûberálat!!! ;D ;D ;D

Norb:
Menny ki egy DH versenyre és menny oda hozzá, hogy " Csöva Mogyesz!!! De figyeljémá: hogyanis leg itten aminek lengenie kell... stb..."

Írta 2002. július 13. - 12:39

na visszatérve elõzõ kérdésemhez, [glow=green,2,300]nem tudja valaki Mogyit, hogyan, ki által tudnám elérni??!![/glow]
Írta 2002. július 09. - 14:42

Írta 2002. július 09. - 09:04

Komolyan nekimegyek flexel mint álat!!!!!!! >

De majd csak 17én mert most elmegyek nyaralni egy hére!!!

Csak az a gáz hogy valahogy össze kell majd dobni a cangát 2 nap alatt hogy 19én tudjak jönni SAUH-ra!!! :-[
Írta 2002. július 08. - 23:31

azér elõbb próbáld oda monoblokkal, hogy honnan kell elvenni
, aztán meg türelem, meg egy új reszelõ, vagy egy marós....

Írta 2002. július 08. - 23:04

Hát mostmár készvagyok!!!!! :-[
Egyszerûen 0!!!!!!! De most komolyan!!! Reszelek, reszelek, meg minden, de egyszrûen nem is látszik rajta!!!!!!!!!
Feladom végleg!!!
LCS prorfesszor!!!!!! SEGÍTS!!!!!!!! :-/
Egyszerûen 0!!!!!!! De most komolyan!!! Reszelek, reszelek, meg minden, de egyszrûen nem is látszik rajta!!!!!!!!!
Feladom végleg!!!
LCS prorfesszor!!!!!! SEGÍTS!!!!!!!! :-/
vendég__*
Írta 2002. július 08. - 21:31

Írta 2002. július 08. - 21:27

Írta 2002. július 08. - 21:25

áááááááááááááááááááááá >
>
>
Ezt nem hiszem el!!!
Mostmár 2 órája reszelek és emmi!!!!!
Egyszerûen nem is fogy az anyag!!! :'(
Valahogy mej megoldom de e a reszelõs módszer nem mûködik.... :-[
Nentom még hogy legyen!!!
Nincs valakinek valami más ötlete ? ? ?

Ezt nem hiszem el!!!
Mostmár 2 órája reszelek és emmi!!!!!

Egyszerûen nem is fogy az anyag!!! :'(
Valahogy mej megoldom de e a reszelõs módszer nem mûködik.... :-[
Nentom még hogy legyen!!!
Nincs valakinek valami más ötlete ? ? ?
vendég__*
Írta 2002. július 08. - 18:54

Írta 2002. július 08. - 18:40

vendég__*
Írta 2002. július 08. - 18:32

Major, Te nem vagy ép! Tõlem kérsz teknikai tanácsot? ;D
Nálam az volt a bibi, hogy... ajajj... nehéz lesz ezt leírni... Szóval van egyszer az Állatfarm. Aztán van egy Wega. Valahogyan úgy volt, hogy a monoblokk szélétõl nem fért el a Farm. A Farmnak az a szára nem fért el, ami megy felfelé, amin a Kutya van. Egybõl a tövénél túl vastag volt az anyaga a Farmnak.
Ha megnézed, a tövénél vastagabb az anyag, majd az kicsit elvékonyodik pár cm után. Na nekem pont amiatt nem fért el a monoblokk mellett. Ezért Lcs 24 órás verejtékezõ munkával a vastagságából reszelgetett le pár tized mm-t. De a 7020-as alu igeny kemény, így bazi nehéz reszelni. ;D
Node az Lcs meg kemény fickó és legyûrte az anyagot. Oszt' imigyen elfért egymás mellett a Farm és a monoblokk.
Érthetõ vagyok, vagy senemse?
Nálam az volt a bibi, hogy... ajajj... nehéz lesz ezt leírni... Szóval van egyszer az Állatfarm. Aztán van egy Wega. Valahogyan úgy volt, hogy a monoblokk szélétõl nem fért el a Farm. A Farmnak az a szára nem fért el, ami megy felfelé, amin a Kutya van. Egybõl a tövénél túl vastag volt az anyaga a Farmnak.
Ha megnézed, a tövénél vastagabb az anyag, majd az kicsit elvékonyodik pár cm után. Na nekem pont amiatt nem fért el a monoblokk mellett. Ezért Lcs 24 órás verejtékezõ munkával a vastagságából reszelgetett le pár tized mm-t. De a 7020-as alu igeny kemény, így bazi nehéz reszelni. ;D
Node az Lcs meg kemény fickó és legyûrte az anyagot. Oszt' imigyen elfért egymás mellett a Farm és a monoblokk.
Érthetõ vagyok, vagy senemse?
Írta 2002. július 08. - 18:04

Sorn!!!
Nem tudod elmagyarázni hogy hol van probláma az Animal farmal ? ? ? Hol reszeljem ? ? ? (Feltéve ha nem tudom eladni)
Nem tudod elmagyarázni hogy hol van probláma az Animal farmal ? ? ? Hol reszeljem ? ? ? (Feltéve ha nem tudom eladni)
vendég__*
Írta 2002. július 08. - 18:01

Írta 2002. július 05. - 06:59

nem tudja vki megadni Somogyinak a számát (Mogyinak)?? Nagyon jó lenne köszI!!