Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Értékbecslés (mit, mennyiért, miért)

- - - - -

• Please log in to reply
368 replies to this topic

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Hiába nézelődtem, nem találok ezeket hirdetve. Még németeknél sem nagyon. Jó árak lennének ezek eladásra?

• Fox 29 Terralogic Factory, 2016-os, apró karcok itt-ott, de alapvetően szép állapot. Kashima Coat, FIT4, 15x100mm átütős (KaBolt tengely). Frissen szervizelve (0 km azóta), vadi új Fox szimmering-szett, 85.000,- HUF
  • Fox 29 32 StepCast 2018, FIT4 Performance Elite (fekete becsúszó, minden más, mint a Factory szinten), remote lockout (de kar nélkül), 15x110mm (BOOST), KaBolt tengely, ~1360 gramm, szép állapot, fél éve szervizelve (~30-40 óra használat azóta), 99.000,- HUF
  • 2018 Canyon LUX CF 8.0 bullet-blue színű full-karbon váz (L-es méret), apró karcok itt-ott és kővelverődés nyom pár helyen, de szép állapot. ~2200 gramm taggal együtt.Tavasszal szervizelve (összes forgáspont!), Fox tag, tavasszal szintén szervizele volt (~30-40 óra használat azóta), 160.000,- HUF

Váz és Fox 29 32 StepCast villa egyben is eladó akár, ezért az árért egy PRC 90mm stucni + PRC carbon 720-as karbon kormányt adnék hozzá (utóbbi ~130 gramm mindössze). Stucni + kormány közel 4 éves, versenyeztem is velük úgy 15x legalább. :)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

Trek Rumblefish Elite mennyit erhet?

29er, 120/120 mm, atutos elol-hatul
Fox Float 32 DRCV 120
Fox Float DRCV tag
Bontrager tubeless kerekszett+gumik
2x10 rendszer SLX hajtokar (uj), XT hatso valto (UJ), SLX atdobo, SLX valtokarok
XT M8000 fekek (szinten cserelve)
Headset: Superstar components (2 fokkal kisebb villaszog)
Mars Dropper post, ha dob az aron...

Szervizelt telo+tag, hajtaslanc nem kopott.

content.mtbr.com/channels/mtbreview/images/products/large/product_500745_55767.jpg

Sajna nincs ötletem, hogy mennyit érhet, de ez a kisebb villaszög hogy vált be ugyanazon a bicajon? Ahogy rákerestem, nemcsak Superstarnak van ilyen a megfizethetőbbek közt, hanem a Worksnek is (55-70 font közt adják).

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Trek Rumblefish Elite mennyit erhet?

29er, 120/120mm, atutos elol-hatul

Fox Float 32 DRCV 120

Fox Float DRCV tag

Bontrager tubeless kerekszett+gumik

2x10 rendszer SLX hajtokar (uj), XT hatso valto(UJ), SLX atdobo, SLX valtokarok

XT M8000 fekek (szinten cserelve)

Headset: Superstar components (2 fokkal kisebb villaszog)

Mars Dropper post, ha dob az aron...

Szervizelt telo+tag, hajtaslanc nem kopott.

product_500745_55767.jpg

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

Ma nyírtam füvet, de sajna nálam nem nőnek ilyenek a kertben...

Ez azért van, mert nem vetetted el a bikemagot. ;-)

• Kisherceg, Rabbit and embé like this
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
Ma nyírtam füvet, de sajna nálam nem nőnek ilyenek a kertben... 😁

https://bolha.testbi...xt-elado-366765

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

gondrom

gondrom

fórumtag

• fórumtag
  • 38 posts

Hát igen, 200 alatt ment el a 2011-es Anthem full XT-vel tavaly ilyenkor.

Sajnos gyakortalilag értéktelen. Veréb kérdése..

Mint egy Intel Celeron 333Mhz... :)

• Rabbit likes this

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Hogy rá voltam kattanva ezekre, mikor újak voltak, de aztán inkább Anthem-et vettem. Az legalább mozog. :-) Fele ennyiért elvinnék?

Egy barátom most vett egy ilyen bringát az apróból, csak full XTR szettel, 260 ezer, hibátlan,karc mentes, szóval ezért a Meridáért a fele is sok.

https://www.bicycleb.../product/15853/

• Rabbit likes this

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld

Hogy rá voltam kattanva ezekre, mikor újak voltak, de aztán inkább Anthem-et vettem. Az legalább mozog. :-) Fele ennyiért elvinnék?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts
Reményhal...
https://bolha.testbi...hasznalt-366560

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

frissen szervizelt, szép állapotú reverbre, külső bowdenezéssel a 35e-es irányár az drága, kiegészítőkkel együtt (vattaúj SRAM bilics, vadi új limiter gyűrű, stb.)? :)

Feltettem, rámírt valaki, 20-ért vinné. Még a hibásakat is 20-25-ért hirdetik... Vagy beleírom, 35e, irreális alku esetén 40e. :)

a régi tartalék Magura MT8-ra karbon fékkarral 39e-es irányár jó lehet (első + hátsó fék együtt)?

2016 végi (2017-es) évjárat, fékkarok és nyergek is tip-top állapot, egyik fékkábel viseltes csak kissé, de ez is jól működik.

köszi!

Én úgy szoktam hirdetni, hogy az ára x forint, az alkudozóknak meg x+y :)

A sebesség mindent megold.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,557 posts

Mennyiért tudok feltenni az apróba egy Fox villát? Lentebb a részletek. 

Hibátlan állapot, cserélve minden, nem kell hozzányúlni.

2017 Performance Series 32 FLOAT 29 FIT4 2POS REM (át van alakítva 3 állású tekergetősre, ezt persze adom mellé)

2017, 32, A, FLOAT SC, 29in, P-S, 100, Remote, FIT4, (7pm CP), Matte Blk, Std/Matte Blk Logo, 15QRx110, 1.5 T, 44mm Rake, OE

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

frissen szervizelt, szép állapotú reverbre, külső bowdenezéssel a 35e-es irányár az drága, kiegészítőkkel együtt (vattaúj SRAM bilics, vadi új limiter gyűrű, stb.)? :)

Feltettem, rámírt valaki, 20-ért vinné. Még a hibásakat is 20-25-ért hirdetik... Vagy beleírom, 35e, irreális alku esetén 40e. :)

a régi tartalék Magura MT8-ra karbon fékkarral 39e-es irányár jó lehet (első + hátsó fék együtt)?

2016 végi (2017-es) évjárat, fékkarok és nyergek is tip-top állapot, egyik fékkábel viseltes csak kissé, de ez is jól működik.

köszi!

Edited by zscs, 2020. February 17. - 16:26.

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Köszönöm a segítséget. Árulom V fékkel, újként azzal lett össze rakava, ha igény van rá vihetik tárcsásan.

viszont a V fékkel tovább romlik a 26-os kerékméret miatti esély... :)

ha nem okoz gondot, megpróbálhatod V-fék/tárcsás opciókkal is meghirdetni, aztán a maradékot külön eladod.

szvsz az emberek többsége egyben vesz kerékpárt, én árulnám V-fékkel, és külön a 785-öst, főleg, hogy utóbbi elég kelendőnek számít.

'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts

szvsz az emberek többsége egyben vesz kerékpárt, én árulnám V-fékkel, és külön a 785-öst, főleg, hogy utóbbi elég kelendőnek számít.

viszont a V fékkel tovább romlik a 26-os kerékméret miatti esély... :)

ha nem okoz gondot, megpróbálhatod V-fék/tárcsás opciókkal is meghirdetni, aztán a maradékot külön eladod.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Sziasztok! Van egy felesleges 2009-es évjáratú Trek 8500 26"-os kerékméretű, 17,5"-os vázméretű kerékpárom. Pár száz kilométert ment, szinte karcmentes. Van hozzá egy Deore XT 760-as V fékes, és egy 785-ös tárcsafékes teljes szett, szóval lehet választani a két rendszer között. Az lenne a kérdésem elbontva, vagy egyben lenne érdemes értékesíteni? Milyen áron lehet mostanság ezt a kategóriát eladni? Köszönöm a válaszokat.

trek_8500_09_z.jpg

Edited by kombitomi, 2019. July 12. - 10:06.

'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Üdv!
Csak városban bringáztam az utóbbi időben, az inkább kocsmázós, mint fórumozós műfaj. :) 

Ajjaj, nincs jó döntés :/ 

Régen láttunk errefelé. :)

Azért nem viszik a trenszt, mert a 26-os évek óta nem divat már, a fékek újonnan sem voltak igazán jók, a 3*9 váltás is régiségnek számít, a gripkóról meg sokan azt sem tudják, micsoda. ...és hát sajnos retrónak nem retró, csak tíz éves. Egy alapos mosás, tisztítás talán növelné az esélyeidet, de szerintem 350 EUR-nál ne nagyon számíts többre, ha egyáltalán. :(

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts

Üdv, 

van egy több, mint 07-es Giant Trance-em, ami több éve kihasználatlan, de a vevők nem akarnak ugrani rá. 450-500 EUR túl magas ár lenne neki?
Ehun: https://www.pinkbike...uysell/2327118/

Régen láttunk errefelé. :)

Azért nem viszik a trenszt, mert a 26-os évek óta nem divat már, a fékek újonnan sem voltak igazán jók, a 3*9 váltás is régiségnek számít, a gripkóról meg sokan azt sem tudják, micsoda. ...és hát sajnos retrónak nem retró, csak tíz éves. Egy alapos mosás, tisztítás talán növelné az esélyeidet, de szerintem 350 EUR-nál ne nagyon számíts többre, ha egyáltalán. :(

• Rabbit likes this

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Üdv, 

van egy több, mint 07-es Giant Trance-em, ami több éve kihasználatlan, de a vevők nem akarnak ugrani rá. 450-500 EUR túl magas ár lenne neki?
Ehun: https://www.pinkbike...uysell/2327118/

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,024 posts

nyami:

https://bolha.testbi...valtokar-339123