Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts

Campa lánctányérok (53,39) « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez már jó lenne nekem. lehet meglepem magam a kistányérral.

ma 99,9%,h meglesz a 39es lánctányér,ami miatt már több hete (lassan több hónapja) pezsgek. biztos én vagyok a hülye,h 1 ilyen dolognak is baromira tudok örülni.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Én ma kaptam meg a Selle SMP Dynamic nyerget. Még erõsen ismerkedõs viszonyban vagyunk. :) Elsõre egészen érdekes volt rajta ülni. De majd holnap ülök rá hosszabban, akkor majd kiderül...

OFF: Lehet hogy lesz egy Fizik Arione CX ha érdekel, de ehhez még össze kell barátkozzak a Dynamic-kal. :)

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Sziasztok!

Egy gyalázatos küllemû monti nyereggel kerékpározok. Csapnivalóan kontrasztol az fsa k force karbon nyeregcsõvel. Viszont nagyon kényelmes. Egy ilyen nagyon kényelmest keresgélek az országútis nyergek között. Mindhiába.

ISM ADAMO, SELLE SMP, SELLE ITALIA SLR T1 tapasztalotokat várok, ha használ valaki ilyet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts
idén alacsonyan szállnak a spinaci-k árai. :D http://apro.bikemag....aci-l50768.html

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts
http://apro.bikemag....-39-l50649.html ez már jó lenne nekem. lehet meglepem magam a kistányérral.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

lehet,h kifordítva jobb lenne :D

szerintem ez alap :D

nekem Kilimanjaro-m van, de nem bringás a szabása, mert futáshoz-túrához való...az se igazán enged át szelet, rendesen bele lehet izzadni.De a Nike nyárimezemmel ezt csak itthon érzem, amikor leveszem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hát, az a felemás fékváltókar nekem nagyon szúrná a szemem.

Szerintem ennek a fékváltókarnak a párja volt Nuca bringáján :D Ugyanezek a tiagra szériák, csak ott a baloldali volt az újabb :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts
lehet,h kifordítva jobb lenne :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Az aldis kabát tényleg se ki-se be nem enged szinte semmit.Rendesen bele lehet izzadni egy jó tekerés után.Ha nem terítem ki rendesen használat után még másnap is hajlamos nedves maradni belülrõl.
GT-Atee

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts
tegnap voltam a szép idõben bringázni. 1 aldis télikabát volt rajtam. most nem tudom jó e,mert bazira melegem volt benne. igaz volt rajtam 1 harisnya naci is. sztem emiatt volt melegem. nem sok holmi volt alatta:1 sima mez+1 technikai póló. az a vicces,h nem igazán engedte át a szelet,de éreztem,h vizes a mezem. szóval nem tudom. a másik kabátom az 1 olcsó decás. tök fekete,elõl windtexes anyag van rajta. ez tök jól lélegzik,de átenged némi szelet is. igaz ezt a hátán teszi. ennek a szabása is nagyon jó. csak azért írtam,m a nyáron-talán volt vlmi vita,h jó e az aldis kabát. kicsit olyan mint 1 golyóálló mellény. se ki,se be semmi. :) talán hidegebb idõben beválik.

más. ma voltam kocsival a 31es úton. régen nagyon sokat edzettünk arra. nemrég lehetett újra aszfaltozva,m baromi jó állapotban volt azon a részen ahol én jártam. mondjuk nem ártott volna 1 kicsit szélesebbre csinálni,m a kocsik kicsit közel lennének,ha arra kéne bringázni. lehet,h nyáron eltekerek arra felé nosztalgiából. :)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

mert bugos a multiidézés. tekerj vissza és szedd ki a pipákat, mert az összes hozzászólásodnál ott fognak maradni.

Tényleg ott voltak a pipák, köszi :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
mert bugos a multiidézés. tekerj vissza és szedd ki a pipákat, mert az összes hozzászólásodnál ott fognak maradni.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Hoppá nem így akartam idézni az elõbb, nem tudom miért így csinálta.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ha jó állapotban van, szerintem OK, de késõbb nem szabad fejleszteni, így ahogy van el kell adni.

Szerintem pont a te méreted.

Más: lopapp felhasználónévvel nem te érdeklõdtél egy mosogépvásárlós topikban egy másik fórumon?

Köszi szépen!
Enyhén off, de igen, én voltam.Kaptam is választ, rendesek voltak.Nem a linkelt gép lett a nyertes, mert úgy néz ki vasárnap kapunk potom pénzért ismerõstõl egy használtat.A tárcánk örül neki nagyon.Remélem beválik, ha nem, akkor marad a linkelt.On.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ok köszi, nem igazán akarnám fejleszteni, max jobb fékeket vennék rá.

Edzõbringának kellene, annyira nem zavar a felemás fvkar.Na jó egy kicsit azé mégis :)

55-ös a váz én 178cm vagyok, sztem épp határeset.A tulaj 173cm, ezért lecserélte a 110mm-es stucnit 90-esre, de adja hozzá a régit+az eredeti nyeregcsövet is.
Köszönöm Nektek a véleményeket, hétfõn megnézem a bringát, ha addig nem lesz jobb ajánlat, akkor valszeg megveszem.

Szerintem pont a te méreted.

Más: lopapp felhasználónévvel nem te érdeklõdtél egy mosogépvásárlós topikban egy másik fórumon?

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Ha jó állapotban van, szerintem OK, de késõbb nem szabad fejleszteni, így ahogy van el kell adni.

Ok köszi, nem igazán akarnám fejleszteni, max jobb fékeket vennék rá.

Edzõbringának kellene, annyira nem zavar a felemás fvkar.Na jó egy kicsit azé mégis :)

nem lesz kicsi? az elõzõ nagyobb volt. 1ébként tényleg nem érdemes fejleszteni,csak használni. nincs vele különösebb gond.

55-ös a váz én 178cm vagyok, sztem épp határeset.A tulaj 173cm, ezért lecserélte a 110mm-es stucnit 90-esre, de adja hozzá a régit+az eredeti nyeregcsövet is.
Köszönöm Nektek a véleményeket, hétfõn megnézem a bringát, ha addig nem lesz jobb ajánlat, akkor valszeg megveszem.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts
nem lesz kicsi? az elõzõ nagyobb volt. 1ébként tényleg nem érdemes fejleszteni,csak használni. nincs vele különösebb gond.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Errõl vélemény?Köszönöm!
Merida Road Race 880 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Errõl vélemény?Köszönöm!
http://apro.bikemag....880-l50286.html