Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ha a kormányt nem számolom bele, akkor sem sok a 40 egy 0 km-es fékváltókarért, ha azt nézem, hogy boltban 50-nél indul (bár azt nem tudjuk, hogy milyen típus)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Sziasztok!

Ha valakinek van erre tippje, sokat segítene a továbblépésben.

Köszönöm!

kicsit sztem sok a 40 érte. a 35 reálisabb lenne. persze ez csak én véleményem. a bovdent semmiképp ne számold hozzá,mert aki megvenné annak nem is biztos,h jó a méretük. a bandázst csak esetlegesen kéne hozzászámolni,mert ha esetleg nem jó a vevõnek a bovdenek hossza,akkor kicseréli õket. a betekerõ ilyenkok leugrik.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
megvan a lánctányér. jupíííííííííííí :) kisimultak a ráncaim,teljes a lelki béke. 1 szinte teljesen új lánctányért sikerült sztem jó áron vennem. 8000 huf lett a vége. az új szerzemény felment az ünneplõs bicajra,arrol a régi meg a télire. köszönet az eladónak. örök hála neki.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

ma 99,9%,h meglesz a 39es lánctányér,ami miatt már több hete (lassan több hónapja) pezsgek. biztos én vagyok a hülye,h 1 ilyen dolognak is baromira tudok örülni.

Dehogyis... :) Én már hetek óta bújom a net-et, ebay-t, folyton nézem, hogy mi, hol akciós, le tudok-e csapni valami jó kis campa cuccra. És mekkora élmény, amikor végre sikerül! - Ennél már csak az a jobb, amikor végre kézbe is foghatom. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?

Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés. :D

De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Sziasztok!

Ha valakinek van erre tippje, sokat segítene a továbblépésben.

Köszönöm!

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Én ma kaptam meg a Selle SMP Dynamic nyerget. Még erõsen ismerkedõs viszonyban vagyunk. :) Elsõre egészen érdekes volt rajta ülni. De majd holnap ülök rá hosszabban, akkor majd kiderül...

OFF: Lehet hogy lesz egy Fizik Arione CX ha érdekel, de ehhez még össze kell barátkozzak a Dynamic-kal. :)

érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Campa lánctányérok (53,39) « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez már jó lenne nekem. lehet meglepem magam a kistányérral.

ma 99,9%,h meglesz a 39es lánctányér,ami miatt már több hete (lassan több hónapja) pezsgek. biztos én vagyok a hülye,h 1 ilyen dolognak is baromira tudok örülni.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Én ma kaptam meg a Selle SMP Dynamic nyerget. Még erõsen ismerkedõs viszonyban vagyunk. :) Elsõre egészen érdekes volt rajta ülni. De majd holnap ülök rá hosszabban, akkor majd kiderül...

OFF: Lehet hogy lesz egy Fizik Arione CX ha érdekel, de ehhez még össze kell barátkozzak a Dynamic-kal. :)

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Sziasztok!

Egy gyalázatos küllemû monti nyereggel kerékpározok. Csapnivalóan kontrasztol az fsa k force karbon nyeregcsõvel. Viszont nagyon kényelmes. Egy ilyen nagyon kényelmest keresgélek az országútis nyergek között. Mindhiába.

ISM ADAMO, SELLE SMP, SELLE ITALIA SLR T1 tapasztalotokat várok, ha használ valaki ilyet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
idén alacsonyan szállnak a spinaci-k árai. :D http://apro.bikemag....aci-l50768.html

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
http://apro.bikemag....-39-l50649.html ez már jó lenne nekem. lehet meglepem magam a kistányérral.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

lehet,h kifordítva jobb lenne :D

szerintem ez alap :D

nekem Kilimanjaro-m van, de nem bringás a szabása, mert futáshoz-túrához való...az se igazán enged át szelet, rendesen bele lehet izzadni.De a Nike nyárimezemmel ezt csak itthon érzem, amikor leveszem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hát, az a felemás fékváltókar nekem nagyon szúrná a szemem.

Szerintem ennek a fékváltókarnak a párja volt Nuca bringáján :D Ugyanezek a tiagra szériák, csak ott a baloldali volt az újabb :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
lehet,h kifordítva jobb lenne :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Az aldis kabát tényleg se ki-se be nem enged szinte semmit.Rendesen bele lehet izzadni egy jó tekerés után.Ha nem terítem ki rendesen használat után még másnap is hajlamos nedves maradni belülrõl.
GT-Atee

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
tegnap voltam a szép idõben bringázni. 1 aldis télikabát volt rajtam. most nem tudom jó e,mert bazira melegem volt benne. igaz volt rajtam 1 harisnya naci is. sztem emiatt volt melegem. nem sok holmi volt alatta:1 sima mez+1 technikai póló. az a vicces,h nem igazán engedte át a szelet,de éreztem,h vizes a mezem. szóval nem tudom. a másik kabátom az 1 olcsó decás. tök fekete,elõl windtexes anyag van rajta. ez tök jól lélegzik,de átenged némi szelet is. igaz ezt a hátán teszi. ennek a szabása is nagyon jó. csak azért írtam,m a nyáron-talán volt vlmi vita,h jó e az aldis kabát. kicsit olyan mint 1 golyóálló mellény. se ki,se be semmi. :) talán hidegebb idõben beválik.

más. ma voltam kocsival a 31es úton. régen nagyon sokat edzettünk arra. nemrég lehetett újra aszfaltozva,m baromi jó állapotban volt azon a részen ahol én jártam. mondjuk nem ártott volna 1 kicsit szélesebbre csinálni,m a kocsik kicsit közel lennének,ha arra kéne bringázni. lehet,h nyáron eltekerek arra felé nosztalgiából. :)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

mert bugos a multiidézés. tekerj vissza és szedd ki a pipákat, mert az összes hozzászólásodnál ott fognak maradni.

Tényleg ott voltak a pipák, köszi :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
mert bugos a multiidézés. tekerj vissza és szedd ki a pipákat, mert az összes hozzászólásodnál ott fognak maradni.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Hoppá nem így akartam idézni az elõbb, nem tudom miért így csinálta.