Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Ma 1.5 óra görgõzés után azt kell mondjam, nem bántam meg a Fizik-> Selle SMP cserét. :) Persze ennél azért komolyabb teszt kell majd, de elsõre pozitívak a tapasztalatok.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar :))

Én is próbáltam már filmet nézni, zenét hallgatni, de egyszerûen nem köti le az agyamat. Lehet, szabad görgõn kicsit más, mert ott legalább az egyensúlyodra oda kell figyelni. Vagy a franc tudja. :) Lehet tényleg inkább vennem kellene melegebb cuccot és kimenni. (Vagy valamivel kilõni az agyamat addig amíg görgõn tekerek. :D)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar :))

Én ugyanígy elvagyok a görgõn, csak én hangoskönyvet hallgatok. Szerintem egy kicsit azért beállítottság kérdése is, ismertem olyan embert, aki egy hét kórház alatt megõrült az unalomtól, de eszébe nem jutott volna egy könyvet a kezébe venni (a lehetõség megvolt)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

:)

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Milyen tányér ez? 11 sebességes record?

Csak 10es,és chorus.Ez 1ébként mind1,mert u.az.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Áthidaló megoldásként akár vehetnél megfelelõ ruhát.

Van igazság a szavaidban!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...

Áthidaló megoldásként akár vehetnél megfelelõ ruhát.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés. :D

De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..

de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

megvan a lánctányér. jupíííííííííííí :) kisimultak a ráncaim,teljes a lelki béke. 1 szinte teljesen új lánctányért sikerült sztem jó áron vennem. 8000 huf lett a vége. az új szerzemény felment az ünneplõs bicajra,arrol a régi meg a télire. köszönet az eladónak. örök hála neki.

Milyen tányér ez? 11 sebességes record?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle. :D

Köszi, olvasni azért tudok. :)
Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.

Köszönöm srácok! Nagyjából megerõsítettétek, hogy nem rossz ár, amit kitaláltam. 4500-as Tiagra karok, ami mostani árfolyamon 45 körül van BikeCompon, ezért lõttem be a teljes cuccot ennyire, ami egyébként - úgy néz ki - egy másik Giant bringára megy így egyben.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle. :D

Köszi, olvasni azért tudok. :)
Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha a kormányt nem számolom bele, akkor sem sok a 40 egy 0 km-es fékváltókarért, ha azt nézem, hogy boltban 50-nél indul (bár azt nem tudjuk, hogy milyen típus)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Sziasztok!

Ha valakinek van erre tippje, sokat segítene a továbblépésben.

Köszönöm!

kicsit sztem sok a 40 érte. a 35 reálisabb lenne. persze ez csak én véleményem. a bovdent semmiképp ne számold hozzá,mert aki megvenné annak nem is biztos,h jó a méretük. a bandázst csak esetlegesen kéne hozzászámolni,mert ha esetleg nem jó a vevõnek a bovdenek hossza,akkor kicseréli õket. a betekerõ ilyenkok leugrik.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
megvan a lánctányér. jupíííííííííííí :) kisimultak a ráncaim,teljes a lelki béke. 1 szinte teljesen új lánctányért sikerült sztem jó áron vennem. 8000 huf lett a vége. az új szerzemény felment az ünneplõs bicajra,arrol a régi meg a télire. köszönet az eladónak. örök hála neki.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

ma 99,9%,h meglesz a 39es lánctányér,ami miatt már több hete (lassan több hónapja) pezsgek. biztos én vagyok a hülye,h 1 ilyen dolognak is baromira tudok örülni.

Dehogyis... :) Én már hetek óta bújom a net-et, ebay-t, folyton nézem, hogy mi, hol akciós, le tudok-e csapni valami jó kis campa cuccra. És mekkora élmény, amikor végre sikerül! - Ennél már csak az a jobb, amikor végre kézbe is foghatom. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?

Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés. :D

De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Sziasztok!

Ha valakinek van erre tippje, sokat segítene a továbblépésben.

Köszönöm!

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Én ma kaptam meg a Selle SMP Dynamic nyerget. Még erõsen ismerkedõs viszonyban vagyunk. :) Elsõre egészen érdekes volt rajta ülni. De majd holnap ülök rá hosszabban, akkor majd kiderül...

OFF: Lehet hogy lesz egy Fizik Arione CX ha érdekel, de ehhez még össze kell barátkozzak a Dynamic-kal. :)

érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?