Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

találtak 3 majmot, akik kettessel végigpuskázták a kommunikáció és médiatudomány szakot 5és fél év alatt..
a bringadobálásért meg legalább egy fogát kiverném, nem a keró tehet arról hogy puding a gyerek....szánalmas

Botranyos a riport, de annyi hozzafuznivalom lenne, hogy a Komm-media"tudomany" szakok 3 es fel eves kepzesek es ha az ember ugy dont hogy puskazas helyett tanul az sem okoz semmilyen kulonos megterhelest :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

találtak 3 majmot, akik kettessel végigpuskázták a kommunikáció és médiatudomány szakot 5és fél év alatt..
a bringadobálásért meg legalább egy fogát kiverném, nem a keró tehet arról hogy puding a gyerek....szánalmas

nna igen nem tudom mit hittek, hogy futócipõben és trekkingbicajjal majd együtt feltempóznak Dobogókõre a profikkal? 100 métert nem akarnak futni 10 mp alatt? a legszebb rész az volt amikor – nagyon helyesen – úgy döntöttek LK-ék, hogy semmiféle edzést nem lehet ellébecolni 3 nímand miatt, szóval: Go!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Hát ezek sem sokat adtak a kerékpározás megszerettetéséhez.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Legalább írták volna meg nekik, hogy miket kérdezzenek/mondjanak, ha maguktól nem tudnak értelmeset. Ja és egy sport tv-n ilyet csinálnak, hát érdekes...

Ütnivalóak...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

DIGI Sport HD - Hello Bajnok! - Lovassy Krisztián kerékpárossal

ez durva, érdemes végignézni. 3 igénytelen, semmihez-sem értõ makimajom iszonyat produkciója. kedvenc részeim a végén földhözbaszott bringa és az így viszonzott köszönés: "te zokniban tekersz?"

Legalább írták volna meg nekik, hogy miket kérdezzenek/mondjanak, ha maguktól nem tudnak értelmeset. Ja és egy sport tv-n ilyet csinálnak, hát érdekes...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
DIGI Sport HD - Hello Bajnok! - Lovassy Krisztián kerékpárossal

ez durva, érdemes végignézni. 3 igénytelen, semmihez-sem értõ makimajom iszonyat produkciója. kedvenc részeim a végén földhözbaszott bringa és az így viszonzott köszönés: "te zokniban tekersz?"

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Ma 1.5 óra görgõzés után azt kell mondjam, nem bántam meg a Fizik-> Selle SMP cserét. :) Persze ennél azért komolyabb teszt kell majd, de elsõre pozitívak a tapasztalatok.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar :))

Én is próbáltam már filmet nézni, zenét hallgatni, de egyszerûen nem köti le az agyamat. Lehet, szabad görgõn kicsit más, mert ott legalább az egyensúlyodra oda kell figyelni. Vagy a franc tudja. :) Lehet tényleg inkább vennem kellene melegebb cuccot és kimenni. (Vagy valamivel kilõni az agyamat addig amíg görgõn tekerek. :D)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar :))

Én ugyanígy elvagyok a görgõn, csak én hangoskönyvet hallgatok. Szerintem egy kicsit azért beállítottság kérdése is, ismertem olyan embert, aki egy hét kórház alatt megõrült az unalomtól, de eszébe nem jutott volna egy könyvet a kezébe venni (a lehetõség megvolt)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

:)

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Milyen tányér ez? 11 sebességes record?

Csak 10es,és chorus.Ez 1ébként mind1,mert u.az.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Áthidaló megoldásként akár vehetnél megfelelõ ruhát.

Van igazság a szavaidban!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...

Áthidaló megoldásként akár vehetnél megfelelõ ruhát.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés. :D

De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..

de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

megvan a lánctányér. jupíííííííííííí :) kisimultak a ráncaim,teljes a lelki béke. 1 szinte teljesen új lánctányért sikerült sztem jó áron vennem. 8000 huf lett a vége. az új szerzemény felment az ünneplõs bicajra,arrol a régi meg a télire. köszönet az eladónak. örök hála neki.

Milyen tányér ez? 11 sebességes record?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle. :D

Köszi, olvasni azért tudok. :)
Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.

Köszönöm srácok! Nagyjából megerõsítettétek, hogy nem rossz ár, amit kitaláltam. 4500-as Tiagra karok, ami mostani árfolyamon 45 körül van BikeCompon, ezért lõttem be a teljes cuccot ennyire, ami egyébként - úgy néz ki - egy másik Giant bringára megy így egyben.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle. :D

Köszi, olvasni azért tudok. :)
Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts