Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Posted 2011. December 11. - 16:19

Posted 2011. December 11. - 10:44

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar
)
Én is próbáltam már filmet nézni, zenét hallgatni, de egyszerûen nem köti le az agyamat. Lehet, szabad görgõn kicsit más, mert ott legalább az egyensúlyodra oda kell figyelni. Vagy a franc tudja.

Posted 2011. December 11. - 10:19

Amikor gorgozok berakok egy dokumentumfilmet es azt nezem kozben, es egy pillanatig nem gondolok arra hogy mennyire unalmas, masfel-ket oras dokukkal tele van a youtube! " documentary, long " En szabadgorgon tekerek, es valahogy - valoszinuleg azert mert teljesen megszoktam a gorgozes termeszetet - egyaltalan nem befolyasolja sem az egyensulyomat sem a korbentekerest. Ma pl a CIA vezerelte drogugyletekrol szolo dokut neztem meg, elkepeszto miket tud meg az ember ha utanajar
)
Én ugyanígy elvagyok a görgõn, csak én hangoskönyvet hallgatok. Szerintem egy kicsit azért beállítottság kérdése is, ismertem olyan embert, aki egy hét kórház alatt megõrült az unalomtól, de eszébe nem jutott volna egy könyvet a kezébe venni (a lehetõség megvolt)
Posted 2011. December 11. - 01:04

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...

Posted 2011. December 11. - 00:59

Posted 2011. December 10. - 21:29

Posted 2011. December 10. - 21:15

Ez igaz. De nincs ehhez az idõjáráshoz megfelelõ ruhám. 16C-ig még kimegyek, de alatta már nem. Áthidaló megoldásként jó ez a görgõzés. Csak ne lenne annyira rohadtul unalmas...
Áthidaló megoldásként akár vehetnél megfelelõ ruhát.
Posted 2011. December 10. - 21:01

de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni

Posted 2011. December 10. - 20:39

Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés.
De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..
de hát ez még nem is tél....6-8-10 fokok vannak (legalábbis itt mifelénk), hó sincs, ilyen idõben nem lehet nem bicajozni

Posted 2011. December 10. - 19:34

Milyen tányér ez? 11 sebességes record?megvan a lánctányér. jupíííííííííííí
kisimultak a ráncaim,teljes a lelki béke. 1 szinte teljesen új lánctányért sikerült sztem jó áron vennem. 8000 huf lett a vége. az új szerzemény felment az ünneplõs bicajra,arrol a régi meg a télire. köszönet az eladónak. örök hála neki.
Posted 2011. December 10. - 19:16

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle.
Köszi, olvasni azért tudok.
Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.
Köszönöm srácok! Nagyjából megerõsítettétek, hogy nem rossz ár, amit kitaláltam. 4500-as Tiagra karok, ami mostani árfolyamon 45 körül van BikeCompon, ezért lõttem be a teljes cuccot ennyire, ami egyébként - úgy néz ki - egy másik Giant bringára megy így egyben.
Posted 2011. December 10. - 17:56

tiagra f/v kar. nekem kicsit soknak tûnik,de lehet,h ennyi az ára. én biztos alkudnék belõle.
Köszi, olvasni azért tudok.

Arra gondoltam, hogy 4500-as vagy esetleg már a 4600-as, mert akkor még inkább nem sok a 40.
Posted 2011. December 10. - 17:30

Posted 2011. December 10. - 17:09

Posted 2011. December 10. - 17:02

Sziasztok!
Ha valakinek van erre tippje, sokat segítene a továbblépésben.
Köszönöm!
kicsit sztem sok a 40 érte. a 35 reálisabb lenne. persze ez csak én véleményem. a bovdent semmiképp ne számold hozzá,mert aki megvenné annak nem is biztos,h jó a méretük. a bandázst csak esetlegesen kéne hozzászámolni,mert ha esetleg nem jó a vevõnek a bovdenek hossza,akkor kicseréli õket. a betekerõ ilyenkok leugrik.
Posted 2011. December 10. - 16:51

Posted 2011. December 10. - 13:09

Dehogyis...ma 99,9%,h meglesz a 39es lánctányér,ami miatt már több hete (lassan több hónapja) pezsgek. biztos én vagyok a hülye,h 1 ilyen dolognak is baromira tudok örülni.

Posted 2011. December 10. - 13:07

érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?
Télen biztosan kellemetlen lehet, de ilyenkor én már nem nagyon megyek ki, inkább csak benn görgõzök. Nyáron meg akár jól is jöhet az extra hûtés.

De még nem volt idõm igazán kipróbálni, pedig hajt a kíváncsiság..
Posted 2011. December 10. - 11:13

Én ma kaptam meg a Selle SMP Dynamic nyerget. Még erõsen ismerkedõs viszonyban vagyunk.
Elsõre egészen érdekes volt rajta ülni. De majd holnap ülök rá hosszabban, akkor majd kiderül...
OFF: Lehet hogy lesz egy Fizik Arione CX ha érdekel, de ehhez még össze kell barátkozzak a Dynamic-kal.
érdekesek ezek a selle smp nyergek, bár (állítólag) igencsak kényelmesek hosszútávon is. a középsõ "csatornán" nem fúj át a szél nagyon? nem érzed alulról hidegnek?