Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
gandros, mindig betelsz a privat fiokban...:) Urits

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
a 39es lánctányér kisebb csodát mûvelt velem. :) számottevõen nem javult a teljesítményem,de nagyon "otthonosan" forgatom a megszokott áttételeimet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Az idei eltaknyolás elég sokáig váratott magára.....
egészen máig

hiába; Conti Supersport Plusz és a nedves fényes fehér aszfalt nem barátok...:/

pedig már csak néhány napot kellett volna kibírnod esés nélkül. :D bocsi,de ez akkora magas labda volt,h nem bírtam kihagyni. :) remélem nem történt komolyabb baj.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

nem tudom ki írja, de magasan a legjobb blog/sajtó http://pedalkiraly.blog.nepsport.hu/

köszi! :)
bekerült a könyvjelzõk közé
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem tudom ki írja, de magasan a legjobb blog/sajtó http://pedalkiraly.blog.nepsport.hu/

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Az idei eltaknyolás elég sokáig váratott magára.....
egészen máig

hiába; Conti Supersport Plusz és a nedves fényes fehér aszfalt nem barátok...:/

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem sincs semmi baj a videoval. az atlag, biciklizesrol semmit nem tudo ember is kb ilyesmi kerdeseket tenne fel. nekunk trivialis, nekik meg abszolut nem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Baranyas

Baranyas

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Egyébként egy laikus tényleg ennyit tud a kerékpárról.De ez más sportágakkal is így van.Hallottam már olyat,átlagemberek szájából,hogy "négy aranyat nyerünk csónakázásban".vagy "valami néger nyert szaladásban".

Baranyas

Baranyas

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Ez egy sorozatnak a része.Múltkor valami kajakkal fordultak a vízbe.A történet onnan indult,hogy Szántó Dávid és ezek a gyerekek lefutották a maratont.A felkészülésrõl és a versenyrõl csináltak egy mûsort ami szerintem egész jóra sikerült.De hát a Rambo 3 sem volt már olyan jó,mint az egy...(?)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
JAV: Laikusok mutatjak be a sportokat, sportolokat laikusoknak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Meg csak a felenel tartok, de szerintem ez eddig egeszen korrekt kis film.

Megneztem az egeszet, fentartom, ez egesz jo volt. Laikusoknak mutatjak be a sportokat, sportolokat.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Botranyos a riport, de annyi hozzafuznivalom lenne, hogy a Komm-media"tudomany" szakok 3 es fel eves kepzesek es ha az ember ugy dont hogy puskazas helyett tanul az sem okoz semmilyen kulonos megterhelest :)

pontosan, ahogy írod..
pont ezért írtam azt a néhány plusz félévet, meg hogy kb az agyuk egyik fele mûködik, azzal tudnak puskát írni, és azt lemásolni...
a 3 agysebész...

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezeknek valamilyen szinten adni kell a hülyét, meg a naivat. Egy ilyen riport az átlagembernek készül, aki annyit tud a sportról, mint amit õk mutatnak.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

találtak 3 majmot, akik kettessel végigpuskázták a kommunikáció és médiatudomány szakot 5és fél év alatt..
a bringadobálásért meg legalább egy fogát kiverném, nem a keró tehet arról hogy puding a gyerek....szánalmas

Botranyos a riport, de annyi hozzafuznivalom lenne, hogy a Komm-media"tudomany" szakok 3 es fel eves kepzesek es ha az ember ugy dont hogy puskazas helyett tanul az sem okoz semmilyen kulonos megterhelest :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

találtak 3 majmot, akik kettessel végigpuskázták a kommunikáció és médiatudomány szakot 5és fél év alatt..
a bringadobálásért meg legalább egy fogát kiverném, nem a keró tehet arról hogy puding a gyerek....szánalmas

nna igen nem tudom mit hittek, hogy futócipõben és trekkingbicajjal majd együtt feltempóznak Dobogókõre a profikkal? 100 métert nem akarnak futni 10 mp alatt? a legszebb rész az volt amikor – nagyon helyesen – úgy döntöttek LK-ék, hogy semmiféle edzést nem lehet ellébecolni 3 nímand miatt, szóval: Go!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hát ezek sem sokat adtak a kerékpározás megszerettetéséhez.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Legalább írták volna meg nekik, hogy miket kérdezzenek/mondjanak, ha maguktól nem tudnak értelmeset. Ja és egy sport tv-n ilyet csinálnak, hát érdekes...

Ütnivalóak...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

DIGI Sport HD - Hello Bajnok! - Lovassy Krisztián kerékpárossal

ez durva, érdemes végignézni. 3 igénytelen, semmihez-sem értõ makimajom iszonyat produkciója. kedvenc részeim a végén földhözbaszott bringa és az így viszonzott köszönés: "te zokniban tekersz?"

Legalább írták volna meg nekik, hogy miket kérdezzenek/mondjanak, ha maguktól nem tudnak értelmeset. Ja és egy sport tv-n ilyet csinálnak, hát érdekes...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
DIGI Sport HD - Hello Bajnok! - Lovassy Krisztián kerékpárossal

ez durva, érdemes végignézni. 3 igénytelen, semmihez-sem értõ makimajom iszonyat produkciója. kedvenc részeim a végén földhözbaszott bringa és az így viszonzott köszönés: "te zokniban tekersz?"