Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a Fulcrum = campa házigyártmány?

yossarian66

yossarian66

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Üdv!
Te mind a 4-et cseréltetted?

yossarian66

yossarian66

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi a tanácsot!
Sajnos az nem kérdés, hogy tönkre ment-e a csapágy! A két szélsõ úgy kotyogott ,mint a Szputnyik bringámon 1848-ban. Profi japcsi csapágyakat (teljesen zárt ipari) vettem készletben 3800Ft-ért, de a kazetta belsejében lévõt nem tudom kivenni.Szerintem valahogy külön kéne venni a testet a három rugós racsnit magába foglaló hátsó résztõl. Na ezt nem találom egyik videóban sem!
Azért köszi!
Gábor

Baranyas

Baranyas

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Szerintem simán lehet,hogy tönkrement.Nekem is Fulcrum 5 van és két év után cserés lett az összes csapágy.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

Sziasztok!
Tudja valaki hogyan kell szétszedni egy Fulcrum 5-ös kazettáját. Két szezon alatt szétmentek a gyári csapágyak, ami nem is csoda, mert ezek a béna olaszok csak félig zárt csapágyakat raktak bele.Sajnos a kazettában a belsõt (összesen 4 ipari csapágy van a hátsóban) nem tudom kivenni.Úgy nézem, hogy a kazettát szét kellene szedni hozzá, de nem találtam róla semmi leírást.
Köszi!

a kazettatesten elvileg van zsírzásra kialakított lyuk. ezért van bennük félig zárt csapágy. sztem nem mentek tönkre azok a csapágyak,max meg kell kenni. itt 1 videó a szerelésrõl: Fulcrum Racing 1, Racing 0, Racing 3 Wheels - Complete hub overhaul - YouTube

yossarian66

yossarian66

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan kell szétszedni egy Fulcrum 5-ös kazettáját. Két szezon alatt szétmentek a gyári csapágyak, ami nem is csoda, mert ezek a béna olaszok csak félig zárt csapágyakat raktak bele.Sajnos a kazettában a belsõt (összesen 4 ipari csapágy van a hátsóban) nem tudom kivenni.Úgy nézem, hogy a kazettát szét kellene szedni hozzá, de nem találtam róla semmi leírást.
Köszi!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
nem jó ezeket olvasni :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szomoru igy olvasni a hazavagott alkatreszek listajat... az hogy "torott Look vaz" az sehogy nem hangzik jol. meg szomorubb hogy a hozza nem ertonek csak egy bicigli (sic)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar javult annyit a labam, hogy mar gorgozni kedzjek, igy ma megcsinaltam a teli bicomat. Egesz szepen valt az "uj" 6400-es hatsovalto, a regi 1055 felso gorgoje volt extrem modon elkopva, majd 1 cm-t lotyog. Azert van eleg baja a ven csatalonak igy is.
Kozben mericskelek, keresgelek, mit lehetne venni a torott LOOK helyett, hat elszomorito, de ami arban hozza merheto, az semmi nem tetszik. Finnyas vagyok, vagy rossz az izlesem, de ez van. Sot, a joval dragabb vazak kozott is igen keves van, amit elfogadnek. Ami draga es tetszik is, az meg pont nem jo geometrialag, ket meret kozott tobzodom. Ja, es ha meg el is dontenem, hogy oke, legyen ez, csak aprilisi szallitast vallalnak, ha most rendelek. :/
Tavasszal meg fogok orulni a 11 kg-s vason, hozzaszoktam mar a johoz.
Ha lehetne, kapasbol vennek egy ugyanilyet, ami volt, de hat 2008-ban gyartottak utoljara.

Na vissza a mericskelesre, szoval megneztem alaposabban a roncsomat, az elso villa jobb szaraban talaltam nemi idegen anyagot, szerintem rendszamtarto keret lehet, szepen beleallt a villa szaraba kozepen, alatta ugye letort mindket papucs nemi csonkkal, mokas.
Masik erdekesseg, hogy ahogy mozgattam picit, nezem a kormanyt, mintha lotyogne egy picit. Nem tekertem le a bandazst, de 100%, hogy csak az tartja a helyen a kormany jobb felet. A Fulcrum karbon hajtomun is olyan repedeseket latok, hogy ezt igy megtartani szerintem nem szabad.
Alig marad valami a bicombol, de ha nagyon pesszimistva vagyok az iranyban, hogy mit kapok erte. Ha egyaltalan.

No persze nagy az en problemam, tudom en, hogy ez igencsak relativ. Orulhetek, hogy tuleltem, megusztam tores nelkul, orulhetek, hogy van masik kerekparom.

(Egyebkent meg rendorsegre varas van, all az ugy.)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás

van az apróban centaur szett (qs: fel 3, le 1)

én is néztem. :) mondjuk az elsõváltó nem ehhez az áttételezéshez tartozik.

Eladó OLMO « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása errõl jó lenne vlmi normális fotó. mondjuk nem venném meg,de azért megcsodálnám.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
van az apróban centaur szett (qs: fel 3, le 1)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
én múlt évben tudtam teljesen összerakni a cuccaim. nagyon jó érzés volt.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Én egyelõre örülök, ha a manuális szettet összehozom Campa-ból. De remélem, tavaszra minden meglesz!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
még 1 kis eps: Campagnolo EPS / DISCOVER EPS

tomy74

tomy74

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
üdv
ultegra 6600 fék párban eladó valakinek?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
campagnolo eps történelem: http://www.youtube.com/v/ULiQykflaV0

itt meg a hivatalos honlap: Campagnolo EPS

van a videóban 1 rész,ahol víz alatt tesztelik a váltókat.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feketék az agyak
Feltöltött kép

Ezüst jobban tetszik. :D

Dimpled, az... :D adok én neked :D

szerk: jó a cipõd

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Kiskubainak megjöttek a szép kerekei!
Feltöltött kép
Feltöltött kép
.
.
... aztán gondoltam, dimpleddé alakítom. :D
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szep ez a bringa. litespeed?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
shallow kormányt gyúrok egy ideje. tetszik, frankó , de mivel a kormány felsõ része egyáltalán nem vízszintes (szerencsére) így a fvkarok felsõ része elég nagy szöget zár be a kormánnyal, így tipródni kellett a bandázzsal, hogy ne legyen negatív pukli. a megoldás végülis az lett, hogy a kérdéses részen egyszerûen kétszer kell körbevezetni a bandázst

kb ilyesmi http://farm6.static....cb685603e_b.jpg