Mar javult annyit a labam, hogy mar gorgozni kedzjek, igy ma megcsinaltam a teli bicomat. Egesz szepen valt az "uj" 6400-es hatsovalto, a regi 1055 felso gorgoje volt extrem modon elkopva, majd 1 cm-t lotyog. Azert van eleg baja a ven csatalonak igy is.
Kozben mericskelek, keresgelek, mit lehetne venni a torott LOOK helyett, hat elszomorito, de ami arban hozza merheto, az semmi nem tetszik. Finnyas vagyok, vagy rossz az izlesem, de ez van. Sot, a joval dragabb vazak kozott is igen keves van, amit elfogadnek. Ami draga es tetszik is, az meg pont nem jo geometrialag, ket meret kozott tobzodom. Ja, es ha meg el is dontenem, hogy oke, legyen ez, csak aprilisi szallitast vallalnak, ha most rendelek. :/
Tavasszal meg fogok orulni a 11 kg-s vason, hozzaszoktam mar a johoz.
Ha lehetne, kapasbol vennek egy ugyanilyet, ami volt, de hat 2008-ban gyartottak utoljara.
Na vissza a mericskelesre, szoval megneztem alaposabban a roncsomat, az elso villa jobb szaraban talaltam nemi idegen anyagot, szerintem rendszamtarto keret lehet, szepen beleallt a villa szaraba kozepen, alatta ugye letort mindket papucs nemi csonkkal, mokas.
Masik erdekesseg, hogy ahogy mozgattam picit, nezem a kormanyt, mintha lotyogne egy picit. Nem tekertem le a bandazst, de 100%, hogy csak az tartja a helyen a kormany jobb felet. A Fulcrum karbon hajtomun is olyan repedeseket latok, hogy ezt igy megtartani szerintem nem szabad.
Alig marad valami a bicombol, de ha nagyon pesszimistva vagyok az iranyban, hogy mit kapok erte. Ha egyaltalan.
No persze nagy az en problemam, tudom en, hogy ez igencsak relativ. Orulhetek, hogy tuleltem, megusztam tores nelkul, orulhetek, hogy van masik kerekparom.
(Egyebkent meg rendorsegre varas van, all az ugy.)