Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
El tud, persze.
5cm hosszu egy olyan csovon, ami nem igazan "rugozik", hat...

Milyen vaz, mi a tortenete? (ujkoratol van nalad, volt bukasban, stb...)

-kalap-

-kalap-

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Egy rövid kérdésem lenne: szerintetek el tud repedni egy országúti karbon váz? a fejcsõn van egy 5 cm hosszú repedés, de sztem csak a festék..

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
én vlmi ilyesmi stoplira emlékszem. én sem használtam még time-ot,de láttam már 1 pár ilyen pedált. meg stoplit is. minden esetre sztem még lehet hozzá kapni stoplit. a másik,h ehhez a fajtához acél stopli jár. szóval ezt nem kell sûrûn cserélni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@don: Ez biztos ehhez valo stopli? Nekem fura, de sose volt Time-om, szoval lehet.

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!
Specializedet ki forgalmazza az országban? Esetlegesen honnan lehet beszerezni?
Köszi: Matej

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
nem rossz ennyiért ez a time pedál: http://apro.bikemag....me-l75590.html# stoplit már találtam: TIME STOPLI CHALLANGE , MEGHAJTS, FKEK S ALKATRSZEIK, PEDLOK, TIME, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok már csak a look-ról time-ra cipõtalp átalakító kéne. csak azért nézegetem,mert a time pedál is javíthatna sztem a lábfej zsibbadásomban. használ vlki ilyen time pedált? tudom,h elég nagy a mozgás lehetõség benne. csak kíváncsi lennék,h mennyire kényelmes 1 ilyennel tekerni. várom a válaszokat. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

donciccio, ez az en biciklim! :)
Ugy ertem teljesen ugyanez volt. Ugyanez a nyereg, kormany, fekkar, szin, minden. Meg a meret is, ez inkabb 60-as, mint 58-as, tul nagy volt nekem. (60-at a Hercules a cso tetejeig merte)

Koszi a talalatot! Nincs valami nagy ara...

nincs mit. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@andersen: Tenyleg, a vazanyagot nem neztem. De akkor is kicsi. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
donciccio, ez az en biciklim! :)
Ugy ertem teljesen ugyanez volt. Ugyanez a nyereg, kormany, fekkar, szin, minden. Meg a meret is, ez inkabb 60-as, mint 58-as, tul nagy volt nekem. (60-at a Hercules a cso tetejeig merte)

Koszi a talalatot! Nincs valami nagy ara...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

Ez csúf, de vannak erre való régebbi kábelháztartó bilincsek, nyilván ismered, ld. pl. Gitane - 2009 SPEEDBICYCLES.COM, fémen ez nem feltûnõ. Ha csak ez lesz a bajod, s meglesz a titánváz, adok három ilyet, szólj :).

elõször az ilyen fajta bilincsek ugrottak be. :) biztos nem veszem meg,de legalább elmolyoltam vele a délelõttöt. :D

szép ez a papucs: http://www.speedbicy...enr=213&pic=026

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

1 ilyennel vajon megoldható lenne a bovdenezés az említett titán váznál? BBB BCB-94 Hydroguide (Karbantartás | Kábelvezetõ) | Kerékpár Webshop 3 ilyen kábelvezetõt felragasztani a felsõcsõre.

Ez csúf, de vannak erre való régebbi kábelháztartó bilincsek, nyilván ismered, ld. pl. Gitane - 2009 SPEEDBICYCLES.COM, fémen ez nem feltûnõ. Ha csak ez lesz a bajod, s meglesz a titánváz, adok három ilyet, szólj :).

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
nem fontos. nem is akarok venni vázat,csak játszottam a gondolattal. :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Tulajdonképpen miért ilyen fontos neked, hogy titánból legyen a vázad, hogy még egy javítottat is bevállalnál?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
1 ilyennel vajon megoldható lenne a bovdenezés az említett titán váznál? BBB BCB-94 Hydroguide (Karbantartás | Kábelvezetõ) | Kerékpár Webshop 3 ilyen kábelvezetõt felragasztani a felsõcsõre.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
nem mondom,h nem törhet el 1 titán váz,csak érdekes. elég ritka. ahogy én utána néztem,ezt a bringát alu villával adták. ez nem hiszem,h jót tett neki. 1 rugalmasabb acél villával lehet,h nem repedt volna el.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

köszi az infót. vajon eltörött? 1 titán váztól elég érdekes dolog.

én már láttam repedtet. igaz az monti volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

Többször volt már fent ez a hirdetés. Volt a javításról is közeli kép, de azt most nem rakta fel. Egyébként látszik a varrat, a felsõ csövön a moser felirat elõtt a bal oldalon. A csõ van javítva, nem valamelyik illesztés...

köszi az infót. vajon eltörött? 1 titán váztól elég érdekes dolog. így,h mondtad én is észrevettem a javítást. én azt hittem,h a középrésznél volt vlmi,m az lett nagyon fotózva. esetleg a hátsó villánál.

:( meg van a bibi. nincs rajta bovden elvezetési lehetõség a hátsó fékhez. megtaláltam a vaterán is a hirdetést: http://sport.vatera....1562929196.html a kérdéseknél le van írva a repedés,meg ilyesmik. :(

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

50-ért ez a váz: Moser titán váz « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása? sajna fogalmam sincs a titán vázak javításáról. viszont,ha tényleg sikerült megjavítani,akkor még akár király üzlet is lehet belõle. kicsit csalókák a fotók,de kisebbnek tûnik,mint 53-as. ha most lenne 50000-em,akkor már mennék is megnézni. :)

Többször volt már fent ez a hirdetés. Volt a javításról is közeli kép, de azt most nem rakta fel. Egyébként látszik a varrat, a felsõ csövön a moser felirat elõtt a bal oldalon. A csõ van javítva, nem valamelyik illesztés...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
50-ért ez a váz: Moser titán váz « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása? sajna fogalmam sincs a titán vázak javításáról. viszont,ha tényleg sikerült megjavítani,akkor még akár király üzlet is lehet belõle. kicsit csalókák a fotók,de kisebbnek tûnik,mint 53-as. ha most lenne 50000-em,akkor már mennék is megnézni. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
hercules bringa sachs-al szerelve: 58-as Hercules Cr-Mo, hibátlan, Budapesten « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :)