A regi 200g volt, az uj meg 213g.
Nem egy nagy kulonbseg, persze, csak a grammania projectet szurja el kicsit.
Vehetnek ugyan konnyebb kormanyt, de ez a forma nagyon bejott nekem.
a külsõ inkább meghatározza a nyomást, van amit max 8-ra lehet, van amit 10-ig is
Pont ma jott meg egy csomagom, 1 par Dynamicot is vettem, raadasul 25-ost, mert ugye az gyorsabb. (es meg kenyelmesebb is, kiraly)
Holnap lesz az elso utja, majd kiderul. A versenybringa pro3-at kap majd.
Azert van "szomorusag" is, az uj kormanyom 13grammal nehezebb, mint a 2 evvel ezelotti modell. Persze nejlonzacsiban megfogva kifejezetten konnyunek tunt, aztan kiderult, hogy nem.
Üdv mindenkinek érdekelne mennyi az optimális nyomásérték az országúti gumibelsõkben?
Köszönöm az infókat!
Flickr
Üdv!
Ciclosport 4.2 kilóméterórámhoz keresnék vezeték nélküli pulzusmérõt. Tudja esetleg valaki hol tudok olcsón hozzájutni ilyen kiegészítõhöz? A gyári 12 ezer, azonban azt olvastam hogy bármilyen típusú eszközzel kompatibilis. A válaszokat elõre is köszönöm!
Mindkettõbõl van, azaz használom is, de mindkettõbõl korábbi. A Michelin Dynamic alapgumi, a Zaffiro szvsz jobb. A M. Dynamic régebben ferdén rovátkolt volt, ma láttam, hogy most teljesen sima. Dynamic-ból már egy párat elhasználtam, a hasonló Orium-ból is, a Hutchinson Equinox - szintén kb. alapgumi - könnyebben kilyukad (üveg könnyebben belevág), a Dynamic szvsz vmivel keményebb (mint az Equinox; tehát jobban csúszik ?), de az is vékony ám (mind az...). A Zaffiro-t ritkábban használom, az is ellenállóbbnak tûnik, mint az Equinox, utóbbival volt a legtöbb defektem. A Bp-i Nagykörúton volt valami borzasztóság, ami belevágott a Zaffiro szövetbe, vettem egy Rubino-t helyette, az is megteszi. Nekem ezek amúgy mind megfeleltek, aki igényesebb, a Michelin Pro Race-t is kifogásolja. 8 bar-ra fújom.Edzésre és remélhetõleg hosszú távú defektmentes tolásra, melyiket?
- vittoria zaffiro pro , 5400ft/db , 255gr
- michelin dynamic , 4245ft/db, 290gr
Edzésre és remélhetõleg hosszú távú defektmentes tolásra, melyiket?
- vittoria zaffiro pro , 5400ft/db , 255gr
- michelin dynamic , 4245ft/db, 290gr
Jó buli lehet ilyennel kiállva tekerni egy meredek emelkedõn
Ilyen eddig egyszer láttam (képen) a világ legkönnyebb bringáján, körülbelül arra is való, a vitrinbe.
Ilyen eddig egyszer láttam (képen) a világ legkönnyebb bringáján, körülbelül arra is való, a vitrinbe.