A hit azért kevés.
Így van, de a hiten és figyelmen kívül más opció nemigen van.

A hit azért kevés.
Nem kell ezen problémázni, hinni kell, hogy nem lesz baj és nem lesz. Attól is félhetsz, hogy rád zuhan egy repülõgép.
A sebesség mindent megold.
A ilyen hátulról érkezõ furgonos száguldozó barmokat nem tudod kivédeni, akkora sebességkülönbséggel érkeznek, hogy ha elb@sz valamit, akkor csak a szerencsédben bízhatsz. Ha sokat nézel hátra, akkor az esetlegesen szembõl érkezõ és még kivédhetõ barmok kerülik el a figyelmedet (pl. elõz és lejjebb kéne húzódnod), az országút sajnos ilyen, sokkal jobban ki vagy szolgáltatva a többi közlekedõnek.
utána az is kiakasztott, hogy eddig mindig bíztam magamban, hogy ki tudom védeni az ilyen barmokat, jók a reflexeim. hát cseszhettem a reflexeim, köpni nyelni nem tudtam.
hogy lehet az ilyesmit kivédeni? én kezdõ országútis vagyok, és talán nem nézek eleget hátra?
sziasztok.
átestem én is a tûzkeresztségen, tegnap hajszál híján elgázoltak. fényes nappal, lakott területen belül, teljsen szabályosan közlekedtem. hátulról hatalmas fékcsikorgás, mire odanéztem, már csak azt láttam, hogy egy ford transit sofõrje próbálja elrántani a kormányt, és szerencsére sikerült neki. én lefagytam, nagyon megijedtem, és reagálni sem tudtam. az út szélén állók mondták, hogy örüljek, mert nagyon közel volt. utána az is kiakasztott, hogy eddig mindig bíztam magamban, hogy ki tudom védeni az ilyen barmokat, jók a reflexeim. (
Szerintem hatulrol nem nagyon lehet kivedeni semmit.. Ha fekcsikorgast hallasz mit lehet csinalni? Max gyorsitani, mert barmilyen iranyvaltas esetleg nagyobb bajba kever mint ha nem csinalsz semmit.
Egyenes uton utolert es nem nezett elore, vagy hogy csinalta?
Multkor szobakerult a Strava, es hat persze hogy kicsit visszamentem ra es elkapott a gepszij.
Van benne valami, motivalja az embert.
Van par KOM plecsnim, persze a versenyeim alapjan pontosan tudom, hogy ez csak azert van igy, mert kevesen Stravaznak.
De hatha kedvet kap mas is, Garmin nelkul, okostelefonnal is lehet "jatszani", tessek megprobalni.
pl.
Meszegeto: Bike Ride Profile | 123kilometers near Budapest | Times and Records | Strava
Pilisszentkereszt - Dobogoko: Bike Ride Profile | 79kilometers near Budapest | Times and Records | Strava
De ha offline merese van valakinek ezekre, az is erdekel.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F