chorus a nyeregcsõ?
Campagnolo Corsa Record. ismertebb nevén C Record
azt hiszem most már minden campa a bringámon,a pedált leszámítva. azt hittem,h nehéz lesz,de nem az. sajna nem mértem le.
Nem meggyõzni akarlak de én mentem már Tátra kört 2X de a Vulkán egy nehezebb verseny ha az össztávot kivesszük belõle. Az eleje valóban sík, azon pont bemelegedsz mert ott mennek a lószok, a Cerny Balog meg hosszú és meredek is, de ezzel nincs vége a dolognak. A 2. mászás is genyó holott "csak" 3-4km de az is van helyenként 10-12% de a bónusz az utolsó rész ahol van egy 15%-os fal. Na ott elválik kiben maradt kraft vagy kinek van megfelelõ áttétele. Szerintem ott sokan szakadnak le mert a 39/25 kevés és nem forog el a lábuk. Nem egy bolyozós pálya na.
Az osztrák meg tényleg nem a "régi" már, azon is mentem már.
A Tátra meg szerintem megér egy éjszaka szállást. Ott is 70km környékén kezdõdik a verseny a Huty heggyel. Viszont ha ott felérsz valakikkel akkor jó eséllyel végigmész velük. Onnan csak 1-2 nehezebb hegy van benne, de azok sem hosszúak.
De persze nem a szint öl, hanem a tempó!
A sebesség mindent megold.
Köszi, egyik sem nyerte el a tetszésemet.
Az elsõben kevés a szint és ütközik a versenyünkkel, a Tátra kör nagyon messze van, az osztrák meg félig sík.
az sem mindegy, hogy 140Km-t mész síkon, vagy 120Km-en 2500m szintet.....
Én erre idén is szeretnék menni. csak ajánlani tudom.
Home
meg ugye ott van az örök klasszikus Tátra kör.
Meg ez is, de ez már elég drága lett, de részben "Magyar": Friedens-Radmarathon Stadtschlaining | Sonntag, 4. August 2013
Én erre idén is szeretnék menni. csak ajánlani tudom.
Home
meg ugye ott van az örök klasszikus Tátra kör.
Meg ez is, de ez már elég drága lett, de részben "Magyar": Friedens-Radmarathon Stadtschlaining | Sonntag, 4. August 2013
Nem tud valaki valamilyen szimpatikus hegyi maratonról a környéken (Szlovákia vagy Ausztria keleti fele, esetleg Horvátország vagy Szlovénia)? Nem lesz Hegyek Pokla és jó lenne valamilyen hegyesebb versenyen is elindulni idén.