Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,430 posts

chorus a nyeregcsõ?

Campagnolo Corsa Record. ismertebb nevén C Record

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

azt hiszem most már minden campa a bringámon,a pedált leszámítva. azt hittem,h nehéz lesz,de nem az. sajna nem mértem le.

Gondolj bele, egy szép napon fölkelsz, ránézel a bicajra, és ezt találod rajta gruppóban..

: ) nagyon tetszetõs a váz színe, de elrejtenék azért valahol valami japánt is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Donciccio kevered ezzel! ;)
http://static.lfgss....45-103_0476.jpg

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
chorus a nyeregcsõ?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,430 posts
sztem a világ legszebb nyeregcsöve most már ott virít a bringámon. :) [IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130610/2013-06-10_20.04.05_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]

azt hiszem most már minden campa a bringámon,a pedált leszámítva. azt hittem,h nehéz lesz,de nem az. sajna nem mértem le.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani, ilyesmit keresel? ;)
Feltöltött kép

Ausztriaban vannak jo versenyek, de azert azok is messze vannak, nem Becs mellett.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem meggyõzni akarlak de én mentem már Tátra kört 2X de a Vulkán egy nehezebb verseny ha az össztávot kivesszük belõle. Az eleje valóban sík, azon pont bemelegedsz mert ott mennek a lószok, a Cerny Balog meg hosszú és meredek is, de ezzel nincs vége a dolognak. A 2. mászás is genyó holott "csak" 3-4km de az is van helyenként 10-12% de a bónusz az utolsó rész ahol van egy 15%-os fal. Na ott elválik kiben maradt kraft vagy kinek van megfelelõ áttétele. Szerintem ott sokan szakadnak le mert a 39/25 kevés és nem forog el a lábuk. Nem egy bolyozós pálya na.

Az osztrák meg tényleg nem a "régi" már, azon is mentem már.

A Tátra meg szerintem megér egy éjszaka szállást. Ott is 70km környékén kezdõdik a verseny a Huty heggyel. Viszont ha ott felérsz valakikkel akkor jó eséllyel végigmész velük. Onnan csak 1-2 nehezebb hegy van benne, de azok sem hosszúak.

De persze nem a szint öl, hanem a tempó!

Ha dupla ennyi szint lenne ezekben a pályákban akkor sem mondanám, hogy sok (montis voltam, hegyen tanultam meg biciklizni és egyedül is képes vagyok sok-sok órát versenyen menni). Egy hegyért nem utazok el egy versenyre, kivéve ha egy brutális nagy hegy.

A tempótól sík versenyen is le tudok szakadni. Olyan hegyi versenyen nem is szeretnék indulni, ahol nem szakadok le, mert ott nagyon gyenge a mezõny.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Nem meggyõzni akarlak de én mentem már Tátra kört 2X de a Vulkán egy nehezebb verseny ha az össztávot kivesszük belõle. Az eleje valóban sík, azon pont bemelegedsz mert ott mennek a lószok, a Cerny Balog meg hosszú és meredek is, de ezzel nincs vége a dolognak. A 2. mászás is genyó holott "csak" 3-4km de az is van helyenként 10-12% de a bónusz az utolsó rész ahol van egy 15%-os fal. Na ott elválik kiben maradt kraft vagy kinek van megfelelõ áttétele. Szerintem ott sokan szakadnak le mert a 39/25 kevés és nem forog el a lábuk. Nem egy bolyozós pálya na.

Az osztrák meg tényleg nem a "régi" már, azon is mentem már.

A Tátra meg szerintem megér egy éjszaka szállást. Ott is 70km környékén kezdõdik a verseny a Huty heggyel. Viszont ha ott felérsz valakikkel akkor jó eséllyel végigmész velük. Onnan csak 1-2 nehezebb hegy van benne, de azok sem hosszúak.

De persze nem a szint öl, hanem a tempó!

Köszi, egyik sem nyerte el a tetszésemet. :( Az elsõben kevés a szint és ütközik a versenyünkkel, a Tátra kör nagyon messze van, az osztrák meg félig sík.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

az sem mindegy, hogy 140Km-t mész síkon, vagy 120Km-en 2500m szintet.....

ezért jó a hosszú nyereg :) lehet elõre hátra csuszkálni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én erre idén is szeretnék menni. csak ajánlani tudom.
Home

meg ugye ott van az örök klasszikus Tátra kör.

Meg ez is, de ez már elég drága lett, de részben "Magyar": Friedens-Radmarathon Stadtschlaining | Sonntag, 4. August 2013

Köszi, egyik sem nyerte el a tetszésemet. :( Az elsõben kevés a szint és ütközik a versenyünkkel, a Tátra kör nagyon messze van, az osztrák meg félig sík.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Home

Meg ez is, de ez már elég drága lett, de részben "Magyar": Friedens-Radmarathon Stadtschlaining | Sonntag, 4. August 2013

Csernyi Balog és Hrinová(Herencsvölgy) között az rendes fel és le, arra járunk síelni!

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Home

Nem tud valaki valamilyen szimpatikus hegyi maratonról a környéken (Szlovákia vagy Ausztria keleti fele, esetleg Horvátország vagy Szlovénia)? Nem lesz Hegyek Pokla és jó lenne valamilyen hegyesebb versenyen is elindulni idén.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts
Mi asszonnyal szombaton tekertünk kb ugyanarra. :) (maglód-pécel-isaszeg-dány-számbok-kóka-sülyság-tápiószecsõi cukrászda-sülysáp-mende-maglód)
Telós proginak sztem akkor van értelme, ha az ember túrázósabban megy, és fényképezget, és feltölti az egészet. Akkor lehet nézegetni rossz idõben. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tud valaki valamilyen szimpatikus hegyi maratonról a környéken (Szlovákia vagy Ausztria keleti fele, esetleg Horvátország vagy Szlovénia)? Nem lesz Hegyek Pokla és jó lenne valamilyen hegyesebb versenyen is elindulni idén.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Tegnap majdnem ugyanezt a kört mentem csak Monor-ról és Rád-Penc érintésével.Bikemap szerint 1000m szint lett,strava szerint 1068m,ennyi még belefér.Mondjuk néha vannak durvább eltérések is föleg kisebb távoknál.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@eddie: No problemo, en is szeretek mericskelni mindent, szoval csak hajra.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Ha már szóba kerültek a szoftveres kütyük, tegnap elmentem egy karikára (Maglód, Pécel, Isaszeg, Gödöllõ, Szada, Õrbottyán, Erdõkertes, Mogyoród, Hungaroring, Pécel, Maglód) és kíváncsi voltam, hogy mennyi szint van ebben mert szinte folyamatos hullámvasutazás. Felvettem mibiltelós sportstrackerrel meg megcsináltam bikemapon is a kört.
Az Sportstracker 1800 m szintet mért (GPS alapon), ami nyilván irreális, a bikemap meg 800-at adott rá. Oké, tudom, hogy a mobiltelós GPS nem megbízható meg a terep is olyan, hogy ha minden dombnak a tetején csak 15m-t téved akkor az a végén akár +200 méter is lehet a valóshoz képest de akkor is: a 800 és az 1800 nagyon nem ugyanaz! Szóval csak óvatosan a mobiltelós szintméréssel.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az sem mindegy, hogy 140Km-t mész síkon, vagy 120Km-en 2500m szintet.....
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Sõt van benne bike fit is, ami az összes mérendõ szöget tartalmazza. Nem kell egyesével beállítani.

ave: Ezt nem vitaindítónak szántam. Írtam is, nekem ez játék lesz a beállításokkal. Én nem tudom megítélni azt, hogy mi az ultimate beállítás.

Erre számítottam, hogy rögtön lesz észrevétel:) Ez csak egy ellenõrzésre módot adó eszköz. Célom az volt, ha valaki nem ismer ilyet, megmutassam.

Peace:)

Pontossága simán elmehet azon, hogy milyen precízen ragasztják fel a markereket.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jopofa, hogy meri a szogeket.
Nekem csak az a gondom, hogy azt nem tudom, hogy milyen szogek legyenek. :)
Igazabol tok konkretan mindegy milyen szog, az szamit, hogy jo helyen uljon az ember.

Azt pedig meg Merckx se tudta soha, minden nap allitgatta a nyerget.

Szerintem nem szabad azt hinni, hogy csak egy helyen lehet ulni, es minden mas rossz.