Emberek! Azt a bicót nem azért linkeltem mert az kell!! Csak azért hogy ez az egyetlen bicó amin van 7700. Én kérek elnézést hogy félreértettétek. Vegyem meg a wheelert mert annyira jó ennyiért? Oké rendben megértettem már elsőre is! Már beszéltem a kereskedővel képzeljétek! Nem kell így felkapni a vizet!
Nem értem, miért esszencia az a hetvenhetes DA. Tudom, ismerem a "legendákat", hogy a 9-es shimano sokkal jobb, mint a 10-es, meg, hogy sorával szerelt bringával nem lehet kerékpározni, meg, hogy a Tiagra hulladék, ilyesmi apróságokat hallottam már. Nem kell mindent elhinni, a nem megfelelően működő vagy megbízhatatlan rendszerek 99%ban a felzhasználó hanyagságára vezethetőek vissza.
Volt egy nagyon "okos" gyerek, aki vett 66-os Ultegrás gépet (vicc áron..) de 3 hét után a jobbos fékváltókarban eltört egy rugó. Persze, ebből leszűrte egyből, hogy a shimano szemét, és nem szabad venni, meg, hogy a Campagnolo a jóisten, mert a hóban-fagyban-esőben kint hagyott 8s Velocés bringája mindig pöccre működött mindenféle karbantartás nélkül.

Nem. kell. Elhinni. Mindent. És legfőképp, nem kell görcsösen ragaszkodni egy-egy koncepcióhoz