Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34344 replies to this topic

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Túrtam egy régi olasz, barna, parafa bandázst Dunakeszin.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Igen, hasonló amit én is néztem.
Végülis asszem fekete Pro lesz, ha kapok valahol, mert a fehér hasonló színû nyereggel lenne az igazi, az most kizárt (fekete Flite lesz, sajnos nem a titános).

Neked milyen lesz a Nitton?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Mûbõr lyuggatott kormánybetekerõt csinál valaki a PRO-n kívül?

Az nagyon "pimp", fõleg fehérben. :D Ilyenre gondolsz?
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Matuzék: én náluk, dunakeszin vettem egy vadiúj campa xenon hajtómûvet 42es tányérral (me' gyerekebb vok a gyereknél, bár én nem a millin tolom :D ), a tányér vadiúj alu campa, és összesen volt 10e, összeszerelve. A szerelõ srác volt ott, megmutogatta az árukészletet, és szerintem ha elég türelmes az ember, elég sok kincset bír ott találni, árban pedig alkuképesek. Nyilván használt cuccnál észnél kell lenni, de ez minden hasonló kereskedõre is igaz, azé olcsóbb, mert használt, és lehet hibája...

X.

A múltkor vettem egy négyszöges Ultegra kart, hazavittem és rendes fénynél láttam, hogy a menet kicsit odavan. 7végén visszavittem, õ elnézést kért és kb. 1,5 óráig válogattam úgy 40 pár hajtókar közül, már saját magam számára is kezdett ciki lenni, de nagyon türelmes volt Zsolti. Most van egy újszerû octalinkes ultegrám...

Mûbõr lyuggatott kormánybetekerõt csinál valaki a PRO-n kívül?

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Köszönöm a segítséget! Az öreg Sasos Sisakos Sheldon...!!)

csacsa
.A vándor lelke maga az út.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Matuzék: én náluk, dunakeszin vettem egy vadiúj campa xenon hajtómûvet 42es tányérral (me' gyerekebb vok a gyereknél, bár én nem a millin tolom :D ), a tányér vadiúj alu campa, és összesen volt 10e, összeszerelve. A szerelõ srác volt ott, megmutogatta az árukészletet, és szerintem ha elég türelmes az ember, elég sok kincset bír ott találni, árban pedig alkuképesek. Nyilván használt cuccnál észnél kell lenni, de ez minden hasonló kereskedõre is igaz, azé olcsóbb, mert használt, és lehet hibája...

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

No, azért 144-es lyukkörrel nem volt 44-es tányéruk, kicsit meg is orroltam. ;) +1 szavazat mellettük.

44-es tányérjuk úgy általában nem nagyon volt! Bár azóta már voltam náluk és kerítettek egy Shimanot (én olyat kerestem)
Hiába no, pályára gyerekek használnak 44-est :D, meg az ilyen gyengusok, mint mi.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
tényleg nem átlagos bolt a matuzéké. a dobozból árcímke nélkül pedig szimplán nem igaz. náluk/tõlük rakom össze az outimat, csak a kerekeken nem volt árcímke; vázon, kormányon, fogsoron, villán, stucnin stb. volt. viszont több, mint 10k-t engedett a kerekek árából. kvázi helyetted alkudozik magával:D:D

csak ajánlani tudom. bár az újpesti "lerakat" eléggé putri...

ja és egy kérdés: 9-es ultegrával pakolnám meg a bicót, viszont új HT2-es hajtómûvet szeretnék hozzá, ami viszont 10 sebességes. összefér a kettõ?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Olasz bianchi-nál milyen széles a monoblokk srácok?? Létezik, hogy a japán és a digó modellek között különbség van??

danke, ha van infótok!

tékkerpíszláv

http://www.sheldonbr...com/bbsize.html

Jó olvasgatást! :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Én is azért mondom, hogy nem szokványos, ennek ellenére nekem semmilyen negatív tapasztalatom nincs velük.
Ami meg elvitathatatlan: magyar viszonylatban,hihetetlen árukészlet, "minden van".

No, azért 144-es lyukkörrel nem volt 44-es tányéruk, kicsit meg is orroltam. ;) +1 szavazat mellettük.

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Akkor Ok., osztom!

Olasz bianchi-nál milyen széles a monoblokk srácok?? Létezik, hogy a japán és a digó modellek között különbség van??

danke, ha van infótok!

tékkerpíszláv

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Én is azért mondom, hogy nem szokványos, ennek ellenére nekem semmilyen negatív tapasztalatom nincs velük.
Ami meg elvitathatatlan: magyar viszonylatban,hihetetlen árukészlet, "minden van".

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Várom az észrevételeteiket ám!..

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Voltam D.keszin náluk többször is a 'garázsban', az L. család kapucsengõs-beengedõs piciny menyországban...

Tukmálósak, dobozból-árcimke nélkül stb., DE ha nem is vásárolsz-mégis mindenben segítenek!!! Máshol is megy az átrázás, nem? Õk legalább tényleg országúti függõk, csak õk...

És lehet alkudni, oh yeah! ÖÖÖ

Amúgy 175ös campa hajtókar alig van((86-87)..

Na! Tékkerpíszláv

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
mozgasd meg kicsit a fantáziád...:D
átlagos bolt...nem az...

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
mi van Matuzékkal? miért kell vigyázni ? :D
és miért ilyen idõpontegyzetetõsen megy a procedúrA?
csak egy lánctányért akarok venni és gondoltam szét is nézek....úgy véltem mûködésileg ez is egy "átlagos bolt". haha

amugy jólhangzik :D

köszi az infókat

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Most vált aktuálissá a vásárlás, akkor épp elkezdtem puhatolózni!
Tényleg túl széles lesz a Mavic most már tényleg marad az Excursion! ;)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Ha választanotok kéne akkor Mavic A119 vagy Ambrosio Excursion?
Árban megegyeznek!
Strapabíró, közepesen könnyû felnit keresek 36 lyukkal...

A mavic az nem trekking felni? csak mert szélesnek tûnik és azt is írják, hogy a gumi 28-47mm legyen. Amúgy az ambrosio könnyebb. Nekem olyan van, de mintha már régebben kérdeztél volna róla:)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Yasec már nem csinál acélvázat, vagy tévednék? Zotyó, dobj fel egy húszast felni ügyben! :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Ha választanotok kéne akkor Mavic A119 vagy Ambrosio Excursion?
Árban megegyeznek!
Strapabíró, közepesen könnyû felnit keresek 36 lyukkal...