Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Valaki tudja mikor és hol lesz júliusban az osztrák körverseny?

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Nállunk is simán bármi ilyen dolog
www.sintesibikes.com

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nálunk belefér, jobb boltokban szintén.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

extradry

extradry

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
@Breki
jjja, azt értem, miért cserélted ezen a Demán a bandázst ;) de kezd egyre szimpatikusabb lenni, az a Sora lehetne Tiagra. a 179 ezer a nagytesójáért már kicsit túlzás a zsebemnek sajna.

ha egy boltban megkérdezi az ember, hogy belefér-e egy ráfizetéses váltócsere (legalább egy hátsó), akkor csúnyán néznek és hülyén, vagy ez ugyanúgy belefér a testreszabásba, mint egy nyereg?

extradry

extradry

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
@Breki
köszi, tegnap végül felhívtam a boltot, amelyik árulja, elmondtam, mik a kételyeim, és szerencsére elég õszinték voltak: azt mondták, az az Olimpia tényleg nagyon versenyre való a geometriája miatt (hosszú nyeregcsõ, hosszú stucni stb.), nem ajánlanák edzõ- meg mászkálógépnek. azt nem mondták, h dögnehéz és gagyi ;)

még van nekik 52-es és 54-es, de utolsó darabok és zsír újak, úgyhogy azt mondták, kipróbálásról nem nagyon lehet szó.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
:)

Ok!
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
az archivum kedveert: 5-os menet van a vázban, perselyezve. a 6-os menetet siman bele lehetett tenni, es azota szep minden.

langferi, igy marad csak a sor :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Mavic Aksium. Nekem is ilyen ugrott bele az outiba, egyszerûen tökéletes, fõleg ezért a pénzért. Még egyszer sem kellett centrírozni/utánahúzni, mondjuk csak kb. 1000 van benne.

SH550-essel azonban vannak/voltak gondok, bár nem nekem, csapattársnak. Kazi, kónusz, küllõ, és a felni sem néz ki szépen :)

Há' jobban szeretem az ES-t mint az 550est szerettem, de nem ugyan az az árkategória...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mavic Aksium. Nekem is ilyen ugrott bele az outiba, egyszerûen tökéletes, fõleg ezért a pénzért. Még egyszer sem kellett centrírozni/utánahúzni, mondjuk csak kb. 1000 van benne.

SH550-essel azonban vannak/voltak gondok, bár nem nekem, csapattársnak. Kazi, kónusz, küllõ, és a felni sem néz ki szépen :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
OK bár nem valószínû hogy még 1* találkozunk, mert csak a kocsiból láttam a srácot, de ha véletlen látnám,majd kiüvöltök a kocsi ablakán ,hogy írjon a testbike-ra pedál ügyben.

Breki

Breki

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Amúltkor szó volt itt a
a Olimpia Arrow Veloce karbon villás kerékpárról

Másik fórumon ezt írták róla:

juj ez nagyon durva :ddd
egyik látásból ismert srácnak ilyen van. dögnehéz (múltkor a Millin megemeltem), és gagyis a kinézete, mert az egész váz kamu-karbonra van festve

Breki

Breki

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Breki !
Te nem szegedi vagy? Mert pont a hétvégén láttam egy gyereket ilyen demával tekerni.

Nem, szekszárdi

Nekem még nincs meg az új bicó mert a Szlovákok egyel kisebbi méretezést küldtek (máshogy van méretezve) így ugyanaz a méret érkezett meg megint mint amit kipróbáltam tehát 56-os 58-as helyett

Nem láttad véletlen milyen pedál volt rajta?

Ha legközelebb látod kérd meg írjon már véleményt róla a testbike-ra P

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Breki !
Te nem szegedi vagy? Mert pont a hétvégén láttam egy gyereket ilyen demával tekerni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A Fulcrumhoz is lehet Shimano és Campa rotort is kapni.

sac: egyiket sem :D én 11évig használtam az õsöreg ultegra tricolor szettem, a kerekeket is. Most váltok. de mindent.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
azért kiváncsi lennék mit váltogattok sûrûbben... kereket vagy meghajtást..

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez a kerék kérdés a szett miatt tényleg nem egyszerû:D Nekem sokáig volt a Shimano 550es, és semmi bajom nem volt vele. Bár elég necces lehet Campa rotort szerezni rá:krol:
Henger sporttársnak igaza van, Mavic. Mindkét rotortípussal beszerezhetõ, és ha egyszer összecsukod, lesz hozzá alkatrész is

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem kell feltétlen levenned, hogy beolajozd.
Valami sûrûbb olajat nyomass be, ide, aztán forgassad, amíg nem csendesedik.
Feltöltött kép
És ezt persze nem arra az egy helyre mondom pontosan, körbe-körbe.

Nem találtam használható 6/7 sebességes racsniról képet, de a tied is valószínûleg így nézhet ki.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Menetes a jószág, és úgy néz ki pöts voltam mert amikor vettem nem volt fullosan ráhúzva, de én kézzel ráhúztam, mondjuk gondolom nem 100%-ra. Ha nem szerelem l enem tudom megfújni ott ahol kéne? Olaj jó vagy zsír lenne a frankóbb. Nincs sajna semmi extra szerszámom amivel le tudnéám szednia sort. Esetleg a neten van valahol képekeben hogy hogyan tudom leszedni, és hogy lehet a racsnit szétkapni?

exit69

exit69

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
bocs a hülye kérdésekért, csak kezdõ vagyok még az outikban, egy padlás bringát akarok felújítani, ha meg már megveszem a kerékszettet, akkor jót akarok venni. a sebességi fokozatok meg inkább csak amiatt érdekeltek, h melyik gyártó termékeivel legyen kompatibilis a rotor. néztem a fulcrum kereket a rob4bikeban 34ezer, szerintetek megéri? én inkább max 30ban gondolkodtam, de ha tényleg jó akkor megérheti azt a +4ezret?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Sziasztok!
szeretnék uj kerekeket venni az országútimra, szóval szerintetek mit érdemes venni?

Ha van még, akkor Mavic Cosmos. 32 körül árulják akcióban, és az jó kerék hírében áll. Sokkal jobb, mint amiket felírtál.
A Sora idén már 9 fokozatú, de ez nem tudom, hogy jön ide. A Campa rotorra tizes Campa sor megy (Xenon is 10sp), a Sh-nál a 8/9-es testre felmegy a tízes is.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!