Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2008. június 29. - 21:40
Írta 2008. június 27. - 20:52
Írta 2008. június 27. - 11:38
Nálunk belefér, jobb boltokban szintén.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. június 27. - 10:00
@Breki
jjja, azt értem, miért cserélted ezen a Demán a bandázst
de kezd egyre szimpatikusabb lenni, az a Sora lehetne Tiagra. a 179 ezer a nagytesójáért már kicsit túlzás a zsebemnek sajna.
ha egy boltban megkérdezi az ember, hogy belefér-e egy ráfizetéses váltócsere (legalább egy hátsó), akkor csúnyán néznek és hülyén, vagy ez ugyanúgy belefér a testreszabásba, mint egy nyereg?
jjja, azt értem, miért cserélted ezen a Demán a bandázst
ha egy boltban megkérdezi az ember, hogy belefér-e egy ráfizetéses váltócsere (legalább egy hátsó), akkor csúnyán néznek és hülyén, vagy ez ugyanúgy belefér a testreszabásba, mint egy nyereg?
Írta 2008. június 27. - 09:47
@Breki
köszi, tegnap végül felhívtam a boltot, amelyik árulja, elmondtam, mik a kételyeim, és szerencsére elég õszinték voltak: azt mondták, az az Olimpia tényleg nagyon versenyre való a geometriája miatt (hosszú nyeregcsõ, hosszú stucni stb.), nem ajánlanák edzõ- meg mászkálógépnek. azt nem mondták, h dögnehéz és gagyi
még van nekik 52-es és 54-es, de utolsó darabok és zsír újak, úgyhogy azt mondták, kipróbálásról nem nagyon lehet szó.
köszi, tegnap végül felhívtam a boltot, amelyik árulja, elmondtam, mik a kételyeim, és szerencsére elég õszinték voltak: azt mondták, az az Olimpia tényleg nagyon versenyre való a geometriája miatt (hosszú nyeregcsõ, hosszú stucni stb.), nem ajánlanák edzõ- meg mászkálógépnek. azt nem mondták, h dögnehéz és gagyi
még van nekik 52-es és 54-es, de utolsó darabok és zsír újak, úgyhogy azt mondták, kipróbálásról nem nagyon lehet szó.
Írta 2008. június 27. - 07:24
Ok!
Írta 2008. június 26. - 22:59
az archivum kedveert: 5-os menet van a vázban, perselyezve. a 6-os menetet siman bele lehetett tenni, es azota szep minden.
langferi, igy marad csak a sor
langferi, igy marad csak a sor
Írta 2008. június 26. - 14:09
Há' jobban szeretem az ES-t mint az 550est szerettem, de nem ugyan az az árkategória...Mavic Aksium. Nekem is ilyen ugrott bele az outiba, egyszerûen tökéletes, fõleg ezért a pénzért. Még egyszer sem kellett centrírozni/utánahúzni, mondjuk csak kb. 1000 van benne.
SH550-essel azonban vannak/voltak gondok, bár nem nekem, csapattársnak. Kazi, kónusz, küllõ, és a felni sem néz ki szépen
Írta 2008. június 26. - 00:22
Mavic Aksium. Nekem is ilyen ugrott bele az outiba, egyszerûen tökéletes, fõleg ezért a pénzért. Még egyszer sem kellett centrírozni/utánahúzni, mondjuk csak kb. 1000 van benne.
SH550-essel azonban vannak/voltak gondok, bár nem nekem, csapattársnak. Kazi, kónusz, küllõ, és a felni sem néz ki szépen
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. június 26. - 00:14
OK bár nem valószínû hogy még 1* találkozunk, mert csak a kocsiból láttam a srácot, de ha véletlen látnám,majd kiüvöltök a kocsi ablakán ,hogy írjon a testbike-ra pedál ügyben.
Írta 2008. június 25. - 09:16
Amúltkor szó volt itt a
a Olimpia Arrow Veloce karbon villás kerékpárról
Másik fórumon ezt írták róla:
juj ez nagyon durva :ddd
egyik látásból ismert srácnak ilyen van. dögnehéz (múltkor a Millin megemeltem), és gagyis a kinézete, mert az egész váz kamu-karbonra van festve
a Olimpia Arrow Veloce karbon villás kerékpárról
Másik fórumon ezt írták róla:
juj ez nagyon durva :ddd
egyik látásból ismert srácnak ilyen van. dögnehéz (múltkor a Millin megemeltem), és gagyis a kinézete, mert az egész váz kamu-karbonra van festve
Írta 2008. június 25. - 09:13
Breki !
Te nem szegedi vagy? Mert pont a hétvégén láttam egy gyereket ilyen demával tekerni.
Nem, szekszárdi
Nekem még nincs meg az új bicó mert a Szlovákok egyel kisebbi méretezést küldtek (máshogy van méretezve) így ugyanaz a méret érkezett meg megint mint amit kipróbáltam tehát 56-os 58-as helyett
Nem láttad véletlen milyen pedál volt rajta?
Ha legközelebb látod kérd meg írjon már véleményt róla a testbike-ra P
Írta 2008. június 24. - 21:54
Breki !
Te nem szegedi vagy? Mert pont a hétvégén láttam egy gyereket ilyen demával tekerni.
Írta 2008. június 24. - 18:58
A Fulcrumhoz is lehet Shimano és Campa rotort is kapni.
sac: egyiket sem
én 11évig használtam az õsöreg ultegra tricolor szettem, a kerekeket is. Most váltok. de mindent.
sac: egyiket sem
Írta 2008. június 24. - 17:47
azért kiváncsi lennék mit váltogattok sûrûbben... kereket vagy meghajtást..
Írta 2008. június 24. - 15:45
Ez a kerék kérdés a szett miatt tényleg nem egyszerû
Nekem sokáig volt a Shimano 550es, és semmi bajom nem volt vele. Bár elég necces lehet Campa rotort szerezni rá:krol:
Henger sporttársnak igaza van, Mavic. Mindkét rotortípussal beszerezhetõ, és ha egyszer összecsukod, lesz hozzá alkatrész is
Henger sporttársnak igaza van, Mavic. Mindkét rotortípussal beszerezhetõ, és ha egyszer összecsukod, lesz hozzá alkatrész is
Írta 2008. június 24. - 07:04
Nem kell feltétlen levenned, hogy beolajozd.
Valami sûrûbb olajat nyomass be, ide, aztán forgassad, amíg nem csendesedik.

És ezt persze nem arra az egy helyre mondom pontosan, körbe-körbe.
Nem találtam használható 6/7 sebességes racsniról képet, de a tied is valószínûleg így nézhet ki.
Valami sûrûbb olajat nyomass be, ide, aztán forgassad, amíg nem csendesedik.

És ezt persze nem arra az egy helyre mondom pontosan, körbe-körbe.
Nem találtam használható 6/7 sebességes racsniról képet, de a tied is valószínûleg így nézhet ki.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. június 24. - 06:00
Menetes a jószág, és úgy néz ki pöts voltam mert amikor vettem nem volt fullosan ráhúzva, de én kézzel ráhúztam, mondjuk gondolom nem 100%-ra. Ha nem szerelem l enem tudom megfújni ott ahol kéne? Olaj jó vagy zsír lenne a frankóbb. Nincs sajna semmi extra szerszámom amivel le tudnéám szednia sort. Esetleg a neten van valahol képekeben hogy hogyan tudom leszedni, és hogy lehet a racsnit szétkapni?
Írta 2008. június 23. - 23:25
bocs a hülye kérdésekért, csak kezdõ vagyok még az outikban, egy padlás bringát akarok felújítani, ha meg már megveszem a kerékszettet, akkor jót akarok venni. a sebességi fokozatok meg inkább csak amiatt érdekeltek, h melyik gyártó termékeivel legyen kompatibilis a rotor. néztem a fulcrum kereket a rob4bikeban 34ezer, szerintetek megéri? én inkább max 30ban gondolkodtam, de ha tényleg jó akkor megérheti azt a +4ezret?
Írta 2008. június 23. - 22:16
Sziasztok!
szeretnék uj kerekeket venni az országútimra, szóval szerintetek mit érdemes venni?
Ha van még, akkor Mavic Cosmos. 32 körül árulják akcióban, és az jó kerék hírében áll. Sokkal jobb, mint amiket felírtál.
A Sora idén már 9 fokozatú, de ez nem tudom, hogy jön ide. A Campa rotorra tizes Campa sor megy (Xenon is 10sp), a Sh-nál a 8/9-es testre felmegy a tízes is.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére