Na mivel senki nem válaszolt, ezért tegnap végigmentem rajta a Kvassay zsiliptől Szigethalomig. Tapasztalat: hangulatos útvonal, de sok helyen monti vagy minimum trekking ajánlott. Durva keskeny ösvények és földutas (enyhén ezzel-azzal felszórt) egyenetlen szakaszok váltják egymást a széles sima aszfalt kerékpárutakkal. A kitáblázás sokszor hiányos. Munkába járásra alkalmasnak tűnik, de mint Eurovelo6 szégyen az állapota sok helyen.
Jelentkezz be Regisztrálj
Eurovelo 6 Kvassay zsiliptől délre
Írta 2015. június 02. - 09:10
Írta 2015. május 05. - 08:38
Mondjuk ha napi munkába járásra kéne akkor a helyedben egyszer csak végig tekerném és nem google térképen nézegetném. Szerintem.
Pont azért keresek valakit, aki esetleg gyakran jár arra, mert ha már az első úton leszednek a bringáról a vezetékégető pirézek, akkor sovány vigasz, hogy csak pályabejárás volt és úgysem megyek arra többet. Van bejáratott útvonalam, csak jó lenne néha egy kis változatosság.
Írta 2015. május 04. - 21:24
Mondjuk ha napi munkába járásra kéne akkor a helyedben egyszer csak végig tekerném és nem google térképen nézegetném. Szerintem.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2015. május 04. - 12:40
Üdv!
Jár valaki az Eurovelo 6 útvonalán a Kvassay hídtól délre, mondjuk Szigetszentmiklósig vagy Dunaharasztiig? Mennyire gáz ez az útvonal napi munkába járáshoz? A Google Streetview-n elég sok furcsa alakot látni az útvonal mentén, kicsit kihaltnak is tűnik ezért parázok arra menni.
Ha jobb helyre is tudnám a topikot tenni, akkor kérek egy moderátort, segítsen benne.
Sandman módosította - 2015. május 04. - 12:41