Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Nagyon allat lett, gratula!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
basszuskulcs... ótóárban volt?:)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Feltöltött kép
(kép by Thy)

Az új igáslovam.

Felhasznált cuccok:
váz: Trek Elite 9.8 2004
villa: Fox F80x 2005
hajtómû: Shimano XTR
lánc: Shimano Dura-ace/XTR
fogaskeréksor: Shimano XT
elsõváltó: Shimano XTR (M-961)
hátsóváltó: Shimano XTR (M-952)
pedál: Shimano PDM-959
fékek: Shimano XTR disc
fékváltókar: Shimano XTR Dual Control
fejcsapágy: Chris King NoThreadSet
stucni: Syntace F99
kormány: Syntace Duraflite Carbon
markolat: Ritchey WCS
nyeregcsõ: Bontrager Race X Lite
nyereg: Selle Italia Flite SLR
elsõ kerék: DT Swiss 240s Center Lock + DT Competition + DT Swiss XR 4.1d
hátsó kerék: DT Swiss 240s Center Lock + DT Competition + DT Swiss XR 4.1d
gyorszárak: DT Swiss
külsõk: Schwalbe Racing Ralph 2.1
belsõk: Schwalbe (késõbb Michelin C4 Latex)
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Ezt nézzétek! http://www2.trekbike...tory/index.html

Ez is annyira hangulatos! Mint az-az Amstrongos videó! Hjjajjj! 3-4x néztem meg egymás után! ;) Köszi!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ezt nézzétek! http://www2.trekbike...tory/index.html

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Jól tetted! :) Beütemezem.

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Gondoltam beszólok ide, hogy Június 27-én, 20.00 órakor Lance Armstrong tudománya a Discoveryn.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Vasarnapra mar en is megbaratkoztam ezzal a fekete cuccossal, tenyleg sokkal halkabb igy a gep. Sot pszichesen 5 km/h val gyorsabb lettem tole :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Valami szolid lancvillavedot ami jol mutatna a 6500 merre keressek? Van rajta alapbol nemi altatszo vekony muanyag (de nem er teljesen vegig), persze sikerult egy kis ponton levernem a festeket a lanccal. Az a vastag neopren cuccos valahogy nem olyan kecses megoldas... vagy annal nincs jobb?

Ne aggódj ha levered a festéket, nálam egy váz fél év után már gyalázatosan le van verve, bevonattól függetlenül, s persze nem az esések miatt. Én azért teszek fel "vastag neoprén cuccot", mert úgy nem csapódik be olyan hangosan. Ha zavar, akkor tekerj rá szigetelõszallagot. Vagy tegyél rá Dragonskint, az karbonszövet-matricát is gyárt. Bár nem olcsó, s valsz a "májerfaktor" miatt kerül ennyibe. De a BBBnek is van karbonmatrica csomagja 5 Euróért, az szerintem nem is olyan drága érte. Vagy vegyél Speedstuff-ot, abból a fullos szett 4000 Ft körül van, s minden neoprén bigyó benne található.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Volt olyanom is. Semmi lényeges különbség nincs az ilyen szövet anyaguak között az anyag mintázata a márka matrica és a kidolgozás ami különbözik de a célnak mindegyik megfelel.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

üdv,.

pld x - factor, ott vszinû mivel õk a forgalmazók...

Sajnos az x-factornal nem nagyon volt a lizzardskinbol valasztek, egy egyszeru acor neoprem ugrott fel addig is...

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
"Íródeák" :)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts
http://kep.tar.hu/akaido/ címen a Cédrus65TT könyvtárban találhatók a bukásomig fényképezett fotók. Az acélvázas Trek721-nek semmi baja nem lett! Nem is cserélem aluvázasra! :-D A felnim annál inkább mûvelõdési célzatú lett: grafomán módon nyolcast akart írni. :-))) A MyBike könyvtárban a minap lecserélt felnivel látható már a bringa. A kis "íródeákból" átrakattam a Suntour XC-pro felnit és a küllõket(nem lett bajuk!) a Bike+ Acrobat Pro szegecselt duplafalú felnibe. Most kénytelen leszek a hátsó traktust is hasonlóra cserélni. :-) Ez utóbbi úgyis érett már hiszen hátul 7-es sorom van, de az STX-RC váltókarral akár 8 sebességet is használhatnék...
akaido, nem aikido!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Az jo, az egyik nem is esik messze tolem

Koszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Koszi a tippet!
Neztem az attetszo verziot a Lizardskins-bol, egeszen tetszik. Ket kabeldorzsolest gatlo matrica is van hozza ha minden igaz. Mar csak az a kerdes hol lehet ilyet kapni vajon? Standard bp-i boltok tartanak?

üdv,.

pld x - factor, ott vszinû mivel õk a forgalmazók...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Koszi a tippet!
Neztem az attetszo verziot a Lizardskins-bol, egeszen tetszik. Ket kabeldorzsolest gatlo matrica is van hozza ha minden igaz. Mar csak az a kerdes hol lehet ilyet kapni vajon? Standard bp-i boltok tartanak?

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Valami szolid lancvillavedot ami jol mutatna a 6500 merre keressek? Van rajta alapbol nemi altatszo vekony muanyag (de nem er teljesen vegig), persze sikerult egy kis ponton levernem a festeket a lanccal. Az a vastag neopren cuccos valahogy nem olyan kecses megoldas... vagy annal nincs jobb?

Nekem Lizardskins-em van nem olcsó de jól mutat a bringán. A barátnõm bringáján zzyzx van szerintem ez jobb minõségû mint a Lizardskins. Van aki belsõt teker a láncvillára.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

hali
lehet magyarországon kapni Bontrager Race mtb kerékszettet??
és ha igen menyiért?
a hátso kereket lehet esetleg külön is??
(mert elsõ keréknek ezt használok)

hello
sztem a nella-t kérdezd meg, hogy nekik van e. 06-1-331-31-84 a számuk.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
hali
lehet magyarországon kapni Bontrager Race mtb kerékszettet??
és ha igen menyiért?
a hátso kereket lehet esetleg külön is??
(mert elsõ keréknek ezt használok)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066